A kommunista ELVTÁRSAK elkezdték a "békepapok" jutalmazását, püspöki bársonyszékekkel a Vatikán jóváhagyásával! Utódaik, a SZABADKŐMŰVES URASÁGOK már cimborák a klérus nagy részével, mivel kilenc éve egymásra találtak - zsák a foltját - a szárazföldi vadállat védnöksége garantálja a sikeres és gyümölcsöző EGYÜTTMŰKÖDÉST! Jel 12, 3. - 1917. Jel 13, 1 - 10. A vakolók keleti-nyugati politikai összeborulását megkoronázta a Jel 13, 11. - 2013. 03. 13. beteljesülése! A nyájat kiszolgáltatták a farkasoknak! Vö. Covid rendelkezések! (Kapisztrán)

Szóval akad egy megyéspüspök, aki 30 milliárdos állami támogatásból (tehát az én pénzemből és a te pénzedből) felépíttette a lakitelki Hungarikum Ligetet, turult mintázó lovardával, Nimród csillagképet mintázó footgolf pályával, borkatedrálissal, termálfürdővel, kupolás barlangmedencével, hotellel és kempinggel, megyéspüspök, aki megkapta a kormánytól a 17 milliárdra becsült zánkai gyerekvárost, kapott még hozzá 26 milliárdot felújításra, plusz kap évi 4-5 milliárdos működési forrást (mindezt úgyszintén az én pénzemből és a te pénzedből), megyéspüspök, aki ugyancsak a kormánytól megkapta a fonyódligeti tábort, s így lett az állami forrásokból épített vagy felújított ingatlanok egyik legnagyobb tulajdonosa (feltételezem, rendesen visszacsurgatva az én pénzemből meg a te pénzedből a gazdái zsebébe), megyéspüspök, akinek köszönhetően a Szeged-Csanádi Egyházmegye ingyenesen megkapta Mészáros Lőrinc dresszgyártásra szakosodott, milliárdos bevételű kötöttárugyárának részvényeit, megyéspüspök, aki amúgy hatalmas gourmand hírében áll, ennélfogva magától értetődő, hogy a Szegedi Dóm alatt kiépített egy luxuséttermet, garantáltan friss, az Adriáról érkező napi halszállítmányokkal, egyedül az országban itt kapható montenegrói sörrel, mediterrán jelleggel, mert ahogy a megyéspüspöktől tudható, a milánói dóm környéke a gasztronómiai példaképe (a milánói dóm emlegetésével végre egy szakrális szempont is felbukkant), megyéspüspök, aki 14 milliárdos állami támogatásból (vagyis újfent az én pénzemből, meg a te pénzedből) felhúzott Szegeden egy stadiont, amely az áldott csengésű Szent Gellért Fórum szerény elnevezését kapta a keresztségben, vannak ott amfiteátrumok, teniszpályák, edzőtermek, szabadtéri hibrid pályák, van rendezvényközpont, továbbá ez a megyéspüspök tartja fenn, naná, állami pénzekből a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát, s akinek ennyi jó kevés, az tudja meg, hogy a stadionnak még kápolnát is sikerült építeni. No már most, a kápolna (capella = köpenyke) szó onnan ered, hogy amikor a pannóniai születésű Tours-i Szent Márton katonaként a téli hidegben egy nélkülöző, kifosztott és kegyetlenül bántalmazott koldussal találkozott, azonnal megosztotta vele saját köpenyét. A kettévágott köpeny ereklye lett, s a királyok magukkal vitték a csatáikba, ahol egy külön kis sátrat kapott a capella, a fél köpenyke. Szent Márton tehát nem elvett a szegényektől, hanem épp ellenkezőleg: adott nekik.
De visszatérve a szegedi focistadionnak a kápolnájára! Rendkívül érdekelne, hogy a Budapestre, az MTK elleni meccsre induló Szeged-Csanád Grosics Akadémia szurkolóit indulás előtt vajon ebben a kápolnában igazította el a megyéspüspök a „zsidóbűnözés” mibenlétéről, arról, hogy „igenis van zsidóbűnözés, zsidóbűnözés, zsidóbűnözés”? Itt mondta el nekik, hogy például az a bizonyos zsidó ישוע (Jesua) vagy az eredetileg Simonnak nevezett Péter, avagy a farizeus Saulból Pállá lett hittérítő – és sorolhatnám hosszasan – milyen bűnözői tevékenységet folytatott, amiért mind a hármat az állami hatóságoknak ki kellett végezniük? Bezzeg a megyéspüspök wellness központja, termálfürdője, borkatedrálisa, Dóm alatti luxusétterme, Európában is egyedülálló footgolf pályája, lovardája, kupolás barlangmedencéje, balatoni táborai, kempingjei, szállodái mind, kivétel nélkül a keresztényi hitélet szolgálatába lett állítva, mintegy bizonyítván, hogy Kiss-Rigó László megyéspüspök környezetében fel nem merülhet a „kereszténybűnözés” fogalma.
Én most kizárólag a focirajongó miniszterelnök által hangoztatott zéró tolerancia jegyében volnék bátor érdeklődni az MLSZ Fegyelmi Bizottságának tagjainál, eljutott-e a fülükhöz a szegedi szurkolók vidám csasztuskájának a híre, amellyel sikerült felhőtlenné tenniük a stadionban vagy a tévé képernyője előtt ülő szurkolók egy jelentős részének szórakozását, akiknek tiszta vagy kevert fajúságáról ugyan eddig még nem érkeztek hírek, de ha így folytatódnak a dolgok, előbb-utóbb érkezni fognak.
Persze, ha az MLSZ hatalmasságai épp a Szegedi Dóm alatti luxusétteremben ízlelgetik az Adriáról érkezett friss rombuszhalat, netán ezekben a percekben kilovagolnak a turult mintázó lovardából, esetleg belefeledkeztek volna a borkatedrális áhítatos csöndjébe, akkor persze tekintsenek el a kérdésemtől.

Gábor György

Szóval elmentek, de hasatokra ütötettek, de ne messze, mert akkor ÉLHETETLEN SIVATAGBA MIÉRT JÖTTÖK? S amikor mégis találtok olyan településrészt amely nem pusztul-e, akkor holnap vagy holnapután mentek a mellette lévőbe, mert ha nem kell megvédeni, akkor az nagyon jó... , s ezért onnan kell indulnotok, de oda is kell jutnotok, 100 kilométerre lévőt kell újból választanotok, Érthető? A 100 kilométer az a szélesség ahol a fehér por létrehozza a sivatagot Hamburgtól Isztambulig, mint tudjátok. Továbbá nem tudjátok megvédeni, ha nem szereztek információt, mivel nem éltetek egyik helyen sem. Hogyan lehet információt szerezni, MEGFIGYELÉSSEL TUDNI FOGJÁTOK KIT KELL MEGSZÓLÍTANI ANYANYELVETEKEN... Tehát hétfőn folytatjuk...