20230531

37. nap

„Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.”


2023. május 5-6 VÖRÖS VÉRHOLD A FÁJDALOM ÉS A HÁBORÚ JELE, 2023. augusztus 1. SZUPERHOLD , s 16-18 között 1% alatt a fényesség

 

JÉZUS, A MESSIÁS, A KIRÁLYOK KIRÁLYA, AZ ÚJ SZENT KORSZAK FELÉ VEZETŐ ÚT.

 

És én megáldom. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen + .

 

Minden léleknek, aki a 48 órán belül meghal, megadom az Üdvösséget. És azoknak, akik a tisztítótűzbe kerülnek, gyors szabadulást ígérek azoknak, akiknek szükségük van a lelkük megtisztítására - és minden csecsemőnek, aki megfogant, belépést a Mennybe, hogy az Angyalok Kórusában lehessen. És segíteni fognak azoknak az anyáknak, akik elhagyják őket. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

....


Igazságosságom egy része máris leesett, ahogy láthatjátok, az USA-t sújtó sok tornádó révén. De sok ország fogja megkapni a közelgő büntetések nagy részét, kezdve a Közel-Kelet országaival. Szudán már elkezdődött, de a szomszédos országok, Algéria, Egyiptom, Libanon, Izrael és Palesztina, Irán és Szibéria, Arábia és Jordánia, Marokkó és még sok más ország is nagy csapást fog kapni - ahogyan a Közel-Kelet sok országa tervezi Spanyolország és Franciaország lerohanását.

Arra kérem az európai nemzeteket, hogy készüljenek fel, mert Oroszország azt tervezi, hogy sok vezető meglepetésére megszállja a Szabad Európát.

Forrás: Firstpost @ YouTube
King Charles’ Bloodstained Crown | The Untold Story of UK Royals | Flashback with Palki Sharma
https://youtu.be/GUI8gMelNOM

Anglia, amely Károly király koronázásának ünnepére készül; készüljetek gyermekeim, ez lesz a nagy megpróbáltatások kezdete e nemzet számára. A világ minden királyi házának fel kell készülnie, mert nagy büntetések jönnek országaikra.

Az Oroszország határához közeli országoknak fel kell készülniük, és Putyin elnöknek abba kell hagynia az ukrán országgal szembeni agressziót, és vissza kell vonnia az Európa lerohanására vonatkozó döntését, mert nagy büntetés jön Oroszországra, mert szövetségeseik, Kína, először csak segíteni fognak - de megtámadják Oroszországot.

Imádkozzatok drága gyermekek, mert egy nagy büntetés fog jönni a világra egy üstökösön keresztül - még akkor is, ha Oroszország és Kína Európa és India egy részét meg akarja semmisíteni, ami nagy szenvedéseket fog okozni Ázsia országainak.

Ausztrália, Kína felől támadás fog érni benneteket, és most fel kell emelnetek a célt, hogy kiépítsétek a haditengerészeteteket és a katonaságotokat. Azt hiszitek, hogy az USA a segítségetekre fog jönni - de hisztek egy mítoszban, hogy - ez lehetséges, de valójában az a helyzet, hogy az USA-t Kalifornián és Hawaiin keresztül fogják megtámadni - és ez nagyon hamarosan megtörténik, mert Olaszországot nagyon hamarosan elfoglalják.

Gyermekeim, gyermekeim, kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljetek, mert a Sárkánynak és a Medvének tervei vannak arra, hogy átvegye az egész világot, és egy rövid időre lehetővé teszi a gonosznak, hogy uralkodjon, de Utolsó Helytartóm és a Szenvedő Egyház erőteljes keze és imái által az Én Győzelmem gyors és pusztító lesz.

A kommunizmus gonosz zászlaja nagyon hamar porig fog égni, és Szent Helytartóm és Egyházam zászlaja fog uralkodni.

Arra kérem a világ minden gyermekét, aki hallja Hangomat, hogy imádkozzon minden nap 3 Üdvözlégy Máriát Szent Anyám diadaláért a démonok és gyengeségük felett most.

Imádkozzatok Japán gyermekeim, mert nagy pusztítás közeledik földetekre. Forduljatok Hozzám, hogy Irgalmasságom elnyelje az egész népet. Ennek az az oka, hogy az emberek félretettek Engem és Szent Anyámat, Máriát. Forduljatok Hozzánk most, amíg még van időtök. Nagyon szeretlek benneteket.

Amerika drága gyermekei, arra kérem mindannyiótokat, hogy imádkozzatok, mert több mint 100 látnokot küldtem földetekre. Kérlek, hallgassátok meg őket most. Megáldalak benneteket.

Dél-Amerika gyermekei, Országaitok most szenvednek, mert sokan eltévedtek, elfelejtették a Hitüket. Fordítsátok utatokat a Fény felé, amíg még van időtök.

Brazília és Argentína, ne adjátok fel hiteteket, hanem higgyetek Isten Jóságában. Imádkozzatok édes gyermekeim, mert nagy hullámok érkeznek a partjaitokhoz nagyon-nagyon hamarosan, mivel egy aszteroida fog becsapódni az óceánba és nagy pusztítást fog okozni.

Ausztráliai gyermekeim, ti még mindig bezártátok szíveteket, de hamarosan ez meg fog változni, mivel többszörös büntetés fog érni benneteket.

Szent Andronikosz, a püspökök szentje.

 

JELEK ISTENTŐL. Honnan tudod, hogy Isten beszél hozzád? Hogyan olvassunk Isten jelét?

Az Antikrisztus készen áll a Vatikánra, amikor Hamisprófétát elmozdítják. Mielőtt azonban megengednék neki a mozgást, az eseményeknek előre kell haladniuk.

Az Antikrisztus alig várja, hogy elinduljon – de először meg kell várnunk a fenyítést augusztusban . Aztán jön a harmadik világháború , amit atombombák ledobásával követnek az USA- ban és Ausztráliában . Ausztrália hat atombombát kap Sydneyben és Melbourne-ben a következő 12 hónapon belül.

Isten beavatkozik a háború felénél, mert Kínának meg kell támadnia Európát – Oroszország először szállja meg Európát, Kína pedig hatalmas, 200 milliós haderejét használja a Csendes-óceán megszállására, és megtámadja az USA-t , amelyet megtámadnak, plusz atombombákat.

Kaliforniát megszállják és elszakítják az USA- tól , Hawaii és Japán a tengerbe süllyed. Ausztrália is el fog süllyedni. Túl sok lesz a víz alatt, de egyes részei túlélik.


Tekintse meg ezt a (2) fontos üzenetet:

Christina Gallagher

Lásd az üzenetet: https://littlepebble.org/2023/01/27/message-to-christina-gallagher-20-january-2023/

A magyarázatot Shelly Anna látnok adja

Lásd az üzenetet: https://littlepebble.org/2023/04/15/message-to-shelly-anna-6-april-2023/

Hét és fél hold van a Christina Gallaghernek adott üzenet idejéből. Az idő 2023 augusztusában jár le .

https://littlepebble.org/2023/05/30/god-will-intervene-30-may-2023/

Nincsenek megjegyzések: