20230520

25-26. nap

(55) – Ima a Nagyfigyelmeztetésre való felkészüléshez

Ó, drága Jézusom,
Kérlek, nyisd meg Isten minden gyermekének a szívét Nagy Irgalmasságod ajándékára.
Segíts nekik, hogy Isteni Irgalmadat szeretettel és hálával fogadják el.
Tedd őket képessé arra, hogy alázatosakká váljanak Színed előtt, és könyörögjenek bűneik bocsánatáért, hogy így Dicsőséges Királyságodnak részeseivé válhassanak. Ámen

Mike Adams gratulál azoknak, akik még életben vannak, annak ellenére, hogy mesterséges biológiai fegyverekkel, vakcinákkal, valutapusztítással, élelmiszer- és energiahiánnyal törekszenek fajunk kiirtására... Arra bátorítja az embereket, hogy bízzanak, hogy nézzenek szembe a jövővel és készüljenek fel mentálisan, spirituálisan és fizikailag is a kiirtási törekvések legyőzésére.

Először is sokan azon gondolkodnak, mégis a hitehagyás mennyire okozza ezt a káoszt. Szeretnék mutatni nektek valamit 2014-ből: s akkor megkérek mindenkit a palagázra figyelvén, amelyet csak külszíni fejtéssel lehet kinyerni, hány település fognak miatta lerombolni. A településeken jelenleg mennyien laknak ezért kellett nekik az elnéptelenítés, melyre bizonyítékunk van 1968-ból ugye Római Klub. S tudjuk, Róma és Párizs egymás csak egymást illetik meg, honnan származik ez a kijelentés. Ha alaposan figyelmesen követitek az aktív rombolást, akkor már bennetek is megérződik kinek az embere akit Royal Dutch Shell ügynökének mondtunk már oly régen. Olyan fegyverarzenálja van, 4 év alatt 55000 T34-es tank nem a legjobb fegyvere, de ahogyan ürülnek ki a raktárak, úgy kerülnek elő egyre modernebb fegyverek. S mire Európa javarészét elfoglalja, addigra már azok a modernebbekkel fogja tenni, s Rajnáig nyomulva az utolsó francia király megállítja. Aztán délről meg a muzulmánok berajzása, szóval semmi nem az, aminek látszik, legalább azt tudjuk, hogy mely szervezet a Nagy Babiloni Szajha és mely unió a Tízszarvú Fenevad, s mindenki tudja bármikor Barcelonából Rómába átkerülhet a központja.

Szelídség

Kedveseim, mindenekelőtt tanuljatok meg szelíden és alázatosan közeledni a Szentháromsághoz. A szelídség olyan erény, amellyel képesek vagytok elfogadni, minden elétek táruló nehézséget. Szelíden közeledjetek minden nehézséghez, amivel szembe találjátok magatokat! Egyszerűen, és teljesen kiüresedve fogadjatok el mindent, mert ha ezt teszitek felbecsülhetetlen kincseket gyűjtötök. Csak az viselkedhet szelíden, aki nem tart meg magának semmit. Nem gyűjt talmi kincseket, hanem csak az a fontos számára, hogy mit tehet Isten országának épüléséért. Az alázatos lélek soha nem kérkedik, és nem becsüli le mások értékeit, hanem azon iparkodik, hogy úgy emeljen fel másokat, hogy közben önmaga alulmarad. Ne féljetek ezt az erényt szorgalmasan gyakorolni. Mindig kérjétek az alázatban gyökerező szerény egyszerűség kegyelmét a Szentháromságtól.

2013. 05. 21. Pünkösd Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/szelidseg

Nincsenek megjegyzések: