s aki ezek után még azt meri mondani, hogy ez nem HOLOKAUSZT 2.0, annak a NAGY FIGYELMEZTETÉSkor, amikor a TELJES TELEKOMMUNIKÁCIÓ IS MEGSEMMISÜL abban a 15 percben legkésőbb annyi, meg egy bambi. Ha rosszull dönt, holtan esik össze, ha jól dönt megerősödik hitében, és az örök szeretetben. Érdekes álmaim vannak, de a többi nem lehet még publikus ... inkább egy imádság még 2011. augusztusából, az egyik látnoknő kapta megerősítésül:


Átadom magam, Anyám, a Te oltalmadnak és vezetésednek; nem akarok egyedül járni e világ viharai közepette. Üres kézzel, de szeretettel és a Te közbenjárásodba vetett reménnyel teli szívvel jövök eléd, Isteni Szeretet Anyja. Kérlek, taníts meg a Te Szereteteddel szeretni a Szentháromságot, hogy ne legyek közömbös az Ő hívásai iránt, és ne legyek közömbös az emberiség iránt.

Vedd el elmémet, gondolkodásomat, tudatos és tudattalan gondolkodásomat, szívemet, vágyaimat, elvárásaimat, és egyesítsd lényemet a Szentháromságos Akaratban, ahogyan Te tetted, hogy Fiad szava ne hulljon meddő talajra.

Anyám, egyesülve az Egyházzal, Krisztus misztikus Testével: vérző és megvetett a sötétség e pillanatában, Hozzád emelem könyörgő hangomat, hogy az emberek és népek közötti viszályt a Te Anyai Szereteted semmisítse meg.

ÜNNEPÉLYESEN NEKED SZENTELEM MA, LEGSZENTEBB ANYÁM, EGÉSZ ÉLETEMET SZÜLETÉSEM ÓTA. SZABADSÁGOM TELJES KIHASZNÁLÁSÁVAL ELUTASÍTOM AZ ÖRDÖGÖT ÉS MESTERKEDÉSEIT, ÉS ÁTADOM MAGAM A TE SZEPLŐTELEN SZÍVEDNEK. FOGJ ENGEM KEZEDBE E PILLANATTÓL FOGVA, ÉS HALÁLOM ÓRÁJÁN MUTASS BE ISTENI FIAD ELÉ.

Engedd, hogy ezt a felszentelésemet, Jóság Anyja, az angyalok kezében minden szívhez eljuttassák, hogy a végtelenségig megismétlődjön minden emberi teremtményben.


Ámen.