Ne féljetek, csak engeszteljetek!

Kedveseim, minden helyzetben őrizzétek meg nyugalmatokat! Ne féljetek, a gonosz lélek nem tud kikezdeni veletek, mert egészen elköteleztétek magatokat a Szentháromságnak. Tartsatok ki mellette mindhalálig! Vigyázzatok, a gyorsan pergő események ne ingassanak meg benneteket. Már sokan vannak, akik elpártoltak attól az úttól, melyet számukra kijelölt a Szentháromság. Imádkozzatok értük, hogy legalább a Nagyfigyelmeztetéskor felismerjék tévedésüket, beismerjék mulasztásukat. Megkezdődtek az igazán komoly engesztelések, amelyek arra szolgálnak, hogy az igazságtól elpártoltakért felajánljátok szenvedéseiteket. Minél rejtettebben teszitek, annál hatékonyabbak lesznek áldozataitok. Ne féljetek, csak engeszteljetek! Ne bírálgassatok, csak buzgón imádkozzatok!

2013. 03. 25. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/ne-feljetek-csak-engeszteljetek



Az Engesztelő Kápolna rendkívül fontos szerepet fog betölteni

 

Kedveseim, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén arra kér benneteket a Szűzanya, hogy minden imátokat vele együtt végezzétek. Maradjatok az Ő palástja alatt és úgy engeszteljetek az Engesztelő Kápolnáért. Rendkívül fontos szerepet fog betölteni!!! Minden nemzet számára biztos oltalomhely lesz, ahonnan kiárad Isten nagy kegyelme. Minden engesztelőnek szívügye kell hogy legyen e kápolna felépülése. Úgy imádkozzatok ezért a szándékért, hogy emiatt ne kelljen szégyenkeznetek! Bízzatok, de tudnotok kell, hogy MINDEN RAJTATOK MÚLIK, hogy milyen szívvel és lélekkel álltok Isten hatalmas szívügye mellé.

2014. 03. 25.       Anna Terézia

https://engesztelok.hu/szent-anna-ret/803-az-engesztelo-kapolna-rendkivul

Máté 13:24-30


A PARTI ÁLLAMOKNAK ébernek és felkészültnek KELL MARADNI. Szent Mihály arkangyal üzenete 2020. szeptember 25-én

"...Mindenki megkapja a szelet, a nap fényét, megvilágítja a hold, de nem mindenki tudja, hogy az emberi élet ezekből táplálkozik. Lélekben ugyanez: Mindenki hallgat Isten Igéjére a Szentírásban, elolvassák, de nem mindenki, aki táplálkozik vele, elfogadja, de nem mindenki veszi be, nem mindenki táplálkozik belőle, és nem alkalmazzák, ezért nem mindenki tisztul meg egyformán, a különbség abban, ahogyan Isten törvényének parancsolatait élték és gyakorolták..."

Nem szoktam házi feladatot adni a szemesztereken, de most kénytelen vagyok, mert rohanok tovább, tehát keressetek hasonlókat, gyűjtsétek össze és csoportjaitokon belül beszéljétek át, majd egyeztessetek egy másik csoporttal.