Forrás: Douglas Macgregor Col @ YouTube
Scott Ritter - The Horrific Reality of the Ukrainian Government
https://youtu.be/Fjrpkw6pf-k

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a Medve által birtokolt fegyverek minden ország számára ismeretlenek, és meglepik az emberiséget..... (LM 20230303)

többi nem lehet publikus, tehát akit érdekel keresse a forrást, mert csatlakozni csak akkor lehetséges, ha a jelenleg bennlevők ajánlanak egy újabb csoportnyit, melyben 1 férfira van szükség, s 3 erkölcsileg a keskeny útra térő hölgyre, amit legalább 4 személy ajánl, hogy vállalja azt, hogy a nap bármelyik időszakában megjelenhetek, s nem ők a legfontosabbak...

Senki se higgye, hogy elegendő akaratereje van ahhoz, hogy ellen tudjon állni a gonosz által ráhelyezett nyomásnak. Ha ezt így hiszitek, akkor hirtelen és váratlanul fogtok elesni. Nektek a nap minden percében ébernek kell maradnotok, mert sohasem tudjátok azt, hogy a gonosz éppen mikor munkálkodik. Ő nagyon ravasz és óvatos. Sokaknak nincs fogalma arról, hogy a Sátán hogyan munkálkodik, de egy dolog azonban világos: ő semmi mást nem fog hozni nektek, mint nyomorúságot és bánatot.

Imádkoznotok kell tehát mindennap az imát Szent Mihályhoz.

Szent Mihály arkangyal Filmek

 

Szent Mihály arkangyal,
védelmezz minket a küzdelemben;
a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk!
Esedezve kérjük: "Parancsoljon neki az Isten!"
Te pedig, mennyei seregek vezére,
a Sátánt és a többi gonosz szellemet,
akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban,
Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

A Sátán és minden démon, akik bekóborolják a Földet, keményen munkálkodnak azon, hogy elvigyenek benneteket Tőlem ebben az időben – sokkal, inkább, mint bármikor, amióta a Földön jártam. Nektek rajtam kell tartanotok a szemeteket, és hallgatnotok kell Rám, hogy továbbra is megvédhesselek benneteket.