20230303

47. nap

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok, hogy az érzékek fertőzése ne érjen el benneteket, és hogy ne kövessétek a tömegeket. Kevesen vannak azok, akik életüket adják testvéreikért, ellenkezőleg, az érzékekkel való visszaéléssel különböző gyakorlatok révén veszik el egymás életét, az ördög alattomossága által, aki tévedésbe vezeti őket, istentelenségbe bocsátkoznak, így amit Királyunk és Megváltónk felajánlott, egy lélegzetvétel alatt elvész. Emiatt nem haladnak előre a szellemben, ahogyan kellene.

A többi csak akkor jeleníthető meg, ha arra okot adnak rá, a lényege az, hogy mi volt a Fenevad bélyege felvétele előtt, s mi utána, miért nem olyan mint 2020 előtt. Minden ember aki felvette a Fenevad jelét, már nem tekinthető embernek. Egyetlen férfi sem mondhatja azok közül, hogy ő férfi, mégha teljesen anyaszülten áll a neki szánt hölgy előtt, s ugyanez fordítva is igaz, ha Fenevad jelével rendelkezik a nő, akkor nem nő a kibernetikai törvények szerint.


2009. március 4. Szentségimádáson Jézus: „Ítélet jön most a világra. Mindenki meglátja tetteit. Olyan lesz, mint amikor a lélek kimegy a testből, és számot ad tetteiről.” (Ez a halálunk pillanata.) De most még életben maradnak, és a bűnösök megtérhetnek.”

Nincsenek megjegyzések: