Akartok csapatmódosítást, de inkább mondjuk úgy, ki találta meg másik csoportban a lelkitársát. Azoknak egy történet kijárna, de mivel továbbra is kételkednek magukban, na ezért képtelenek kapcsolódni. Ez nem arról szól, hogy mennyit, meg milyen minőségben, de amikor a világias szemléletben sokall durvább dolgokat megtettetek, mert nem akartatok kimaradni a jónak hitt erkölcsi pöcegödörből,  mint ahogyan most kellene, ha készek lennétek előre tekinteni.

Böjt

Arra kérlek benneteket, alapozzátok meg napjaitokat még jobban gyakorlatias dolgokkal. Ezek lehetnek azok az erények, amelyeknek már birtokában vagytok, de még nem sajátítottátok el egészen. Vegyük például a böjtöt: gondoljátok át, mi minden tartozik a böjt kategóriájába. Minden olyan önmegtagadás, amely nehezetekre esik. Minél nagyobb áldozat lemondani valamiről, annál hatékonyabb az áldozathozatal. Ennek felajánlása rengeteg lélek javát előmozdítja. Ragadjatok meg minden alkalmas lehetőséget. Így lesztek bőkezű, adakozó gyermekei Istennek. Tegyetek meg mindent!
Anna Terézia

https://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/bojt



Forrás: https://odysee.com/@FreedomTirade:f/AT-THE-EDGE:f

Mindenki hozza meg a maga áldozatát!

Kedveseim, imádkozzatok, és minden engesztelő hozza meg azt az áldozatot, amelyet tőle kér a Szentháromság. Van, akinek komoly testi szenvedéseket kell vezeklésként vagy engesztelésül felajánlani. Van, akitől az áldozatvállalás más formáját kérik el, pl. hogy fogja vissza magát és ne panaszkodjon, amikor rosszul megy a sora. Mert ha ezeket a próbákat kiállja, nagy jutalom vár rá a mennyben. Akik az imádság áldozatát ajánlják fel nap, mint nap az Úr oltárán, azoknak rendíthetetlenül ki kell tartaniuk anélkül, hogy elveszítenék türelmüket. Azon legyetek, hogy mindenki hozza meg a neki testreszabott áldozatokat, hogy a lelkek milliói megmeneküljenek a kárhozattól. Minden nap erősödjetek a kegyelem által, amelyet mindazok megkapnak, akik kérik Istentől, és akik kitartanak benne. Ne lankadjatok, legyetek tüzes lelkűek, mert az Úrnak szolgáltok!

2014. 03. 01. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/804-mindenki-hozza-meg-a-maga-aldozatat