20230307

51. nap

 

Sok minden történt tegnap óta, de a legfontosabb 2023. március 6-án lett kinyilatkoztatva, de előtte egy ajánlat, hogy holnap már készen lehessetek a 2015. november 8-án kinyilatkoztatottat előrevenni.

Jöjj Szentlélek, Te, aki az ajándékok adományozója vagy, tölts el engem először a Te Szereteteddel, aztán add meg nekem, amire szükségem van, hogy Isten jobb gyermeke legyek, és aztán, ha méltó vagyok a Te Isteni Kegyelmedre, tölts el engem Veled. Ámen.

"
Az Atya Háza előre figyelmeztetett benneteket egy új betegségről, amely terjedni fog, de ti nem hisztek. Ennek az új betegségnek a leküzdésére van körömvirág, fumitórium és irgalmas szamaritánus olaj.

 

Isteni Fiam szeretett gyermekei, a háború egy szempillantás alatt ráugrik az emberiségre, és ti nem fogjátok tudni, hogyan cselekedjetek.

 

A kommunizmus csoportosult, hogy az egész Földön jelen legyen, és sikerüljön egymás után megtámadni a különböző célpontokat.

 

Sajnálom azt a sok fájdalmat, amit az emberiség elszenved, ennyi ember által eltorzítva, még attól is, akinek formálnia kellett volna őket, és helyes cselekvésre és helyes cselekvésre vezetnie őket Isten Törvényén belül! " (LM 20230306)

Nincsenek megjegyzések: