Egy akarattal, egy közös célért.

Kedveseim, ragadjatok pajzsot és vértet, és úgy küzdjetek a sátán gonosz támadásai ellen! Fegyveretek legyen kifényesítve, és eddzétek magatokat a harcra! Szüntelenül vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy kik és milyen erők akarnak titeket rászedni olyan dolgokra, amely nem a Szentháromság akarata. Legyetek éberek, és segítsetek egymásnak, ha valamelyikőtöknek problémája van a küzdelem során! Fogjatok össze, imaláncotokat úgy erősítsétek meg, hogy mindnyájan egy akarattal, egy közös célért küzdötök! Így válik rendkívül hatékonnyá kilencedeitek végzése. Nagyon erős bázist alkot az egységben felajánlott imaszándék. Ezekre az ellenséges erők meggyengülnek, és darabokra hullanak. Ezért tartsatok ki minden közösségben mondott imában! Vegyétek ezt nagyon komolyan, akkor majd meglátjátok mily hatékony erőt képviseltek a gonosszal szemben!
2012.03.06.           Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/egy-akarattal-egy-koezoes-celert


Ne feledjétek:
szeretetem oly erős mindnyájatok iránt, hogy azt a tiszta szeretetet és együttérzést, amely – Isten minden gyermeke iránt – Szentséges Szívemben van, soha, senki nem tudja meggyengíteni.Az ima erejét, különösen a Szent Rózsafüzér imádkozását, mely tehetetlenné teszi a fenevadat, nem lehet alábecsülni. Hogy még több lelket mentsetek meg, az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét is imádkoznotok kell.

Ezen Keresztes Imahadjárat csoportok, amikor a világ minden táján megalakulnak, fegyverzetté fognak válni, mely szükséges az ellenség legyőzéséhez, több módon, mint hinnétek, hogy lehetséges.

Én továbbra is az új imák Ajándékát fogom adni nektek, melyek különleges csodákat hoznak majd magukkal. Egy ilyen beavatkozás nélkül nem tudnám megmenteni a lelkeket, akik után oly nagyon vágyakozom.

 

https://masodikeljovetel.hu/imahadjarat

Menjetek és tervezzétek meg a Keresztes Imahadjárat találkozóit, amelyek a nektek adott mintákon alapulnak, de olyan részekre osszátok azokat, hogy a különleges szándékokra összpontosítani tudjatok. Nem szükséges az egészet egyszerre elimádkoznotok, bár buzdítalak benneteket arra, hogy hetente annyit imádkozzatok, amennyit csak lehetséges.

Ti annyi örömöt és vigaszt hoztok Nekem, drága Követőim. Én az erő és a bátorság Áldását adom rátok, mivel ti továbbra is azt keresitek, hogy lelkeket mentsetek. Szeretlek benneteket.



Az isteni tudományban való jártasság


Kedveseim, készüljetek és készítsétek a szíveteket, hogy megerősödjön hitetek, amikor színt kell vallanotok olyanok előtt, akik nem közületek valók. Úgy készüljetek, hogy lelketek nyitott legyen minden kegyelem befogadására, mert nagy szükségetek lesz a Szentlélek ajándékaira. Készületetekben legyen meg a tanulni vágyás, mert hitetek megerősödéséhez elengedhetetlen az isteni tudományban való jártasság. Ez a Szentlélek hét ajándékának egyike. Kérjétek szorgalmasan a Szentlelket, hogy bontakoztassa ki bennetek az isteni tudomány ajándékát. Ehhez nem feltétlenül szükséges teológiai ismeret, mert a Szentlélek maga képes felkészíteni mindazokat, akik nyitott szívvel és őszinte lélekkel ráhagyatkoznak Istenre.

2014. 03. 05. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/805-az-isteni-tudomanyban-valo-jartassag