Észak-Amerika, tehát az USA és Kanada számára a találkozó 2023. február 17-én csúcsosodott ki Orlandóban, Floridában. 268 egyházmegye delegátusai vettek rajta részt. A zárótalálkozót 10 virtuális találkozó előzte meg.

Dél-Amerika számára ez a találkozó február 13. és 17. között zajlott le San Salvadorban, február 20. és 24. között Santo Domingoban, február 27. és március 3. között Quitóban és március 6. és 10. között Brazíliában kerül rá sor. A közös zárótalálkozóra Bogotában kell hogy sor kerüljön 2023. március 17. és 20. között.

Ausztrália és Óceánia számára a kontinentális találkozó február 5. és 9. között zajlott le Fidzsin, Európa részére február 5. és 12. között Prágában, a Közel-Kelet részére február 12. és 18. között Bejrútban, egész Ázsia számára február 23. és 27. között Bangkokban. Afrikában március 1. és 6. között zajlik Addis Abebában.

...

A megmentő bűnbánattartás konkrét formája, amelyet Isten vár, ezen három pontban van összefoglalva:

1) Minden püspök, aki részt vett a szinodális út találkozón, átkot vont le, Isten anathémáját (Gal 1,8-9) magára és az egyházra az adott országban, amelyet képviselt. Ezért kötelessége lelke üdvössége miatt és az átok levétele miatt az adott országban nyilvánosan elutasítani az önfelszámoló LMBTQ utat és elítélni azt.

2) Ha ezt nem teszik meg, akkor legalább három emeritus püspök álljon ki apostoli autoritásban és az adott nemzet országáért leveszik azt az átkot, amelyet az önfelszámoló szinodális LMBTQ út résztvevői hívtak le.

3) Mit kell tennie ma minden katolikusnak, hogy megmeneküljön az átok alól? Minden nap 20 és 21 óra között imádkozniuk kell a szent órát és be kell kapcsolódniuk a szüntelen imádságba azzal, hogy még egy óra imaőrséget vállal el abban az időpontban, amely neki megfelel. Ezzel biztosítva lesz a szüntelen imádság az adott országban.

Ugyanígy szentelje meg az időt a nap folyamán hét rövid imádságos megállás által, mégpedig rögtön felkelésnél, majd 9:00-kor, 12:00-kor, 15:00-kor, 18:00-kor és 21:00-kor, majd elalvás előtt (vö. Zsolt 119,164). Ezzel az idő egy tizedét adja oda Istennek, tehát 2,5 órát. Ez a bűnbánattartás adekvát formája és az életstílus megváltozása.

Jézus bűnbánatra hívó felszólítása a terméketlen fügefáról szóló példázattal van összekapcsolva. Az úr vincellérje ezt kéri: „Uram, hagyd meg még az idén. Talán hoz majd gyümölcsöt. Ha nem, jövőre kivághatod.” Ez a fügefa te vagy, az egyház az és a nemzet. Tudatosítsd, hogy milyen drága az idő: még egy év!

Végül Jézus hangsúlyozza: „Ha meg nem tértek, elvesztek mindnyájan.” (Lk 13,3) Itt nem csak az evilági büntetésről van szó, hanem az örök pusztulat veszélyéről! Az oda vezető út már készen áll és az a szinodális LMBTQ út. Az átkon von le az egyénre és egész kontinensekre az ezután következő – már megtervezett – népességcsökkentéssel. Jézus ezzel szemben az üdvösség útjára hív, ami pedig a bűnbánat útja. Lépj rá még ma és tarts ki rajta egész éven keresztül. Így megmented saját magadat és példát adsz mások elé. A ti bűnbánatotok által fog megmenekülni az egyház és a nemzet!

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 3. 2.

BKP: A szinodális LMBTQ út kontinentális találkozója – az egyház és az emberiség önfelszámolása (2023. 3. 2.)

A Béke Királynőjének üzenete, amelyet 2023.03.21-én adott ki a Szűzanya

Drága gyermekek, nagy tömeg fog éhesen járni, keresve a Drága Étel, a Mennyből leszállt igaz kenyér után, de üldözni és eldobni fogják őket. Tudjátok, hogy az ellenség kenyere csak kenyér. Testet, Vért, Lelket és Istenséget csak a Katolikus Egyházban találhattok: Fiam, Jézus egyetlen és igaz Egyházában. Ez egy nem vitatható igazság. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Vegyetek bátorságot! Térdeljetek le imádságban, és keressétek az Urat, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.