Lisa McGee és Todd Callender elmagyarázzák, hogyan gyűjtik be szabadalmaztatott fegyverekkel, vírusok és kémiai vegyületek formájában, az emberi energiát, ami a szervezetbe juttatva, az emberi lényeket élő akkumulátorokká és két lábon járó kiborgokká változtatja, hogy aztán mesterséges intelligenciát szolgálják.

Bárkik is legyetek, bármilyen bánatot okoztatok is Neki, és még az sem számít, hogy bűneitek milyen gonoszak, Ő meg fog nektek bocsátani – mindig. Mindaz, amit tennetek kell, hogy hívjátok Őt, megkérvén Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust, hogy a kiengesztelődés érdekében közbenjárjak a nevetekben.

Gyertek Hozzám imáitokkal, és mondjátok: „Jézus, Védelmed alatt vigyél engem Atyámhoz, és hozd el számomra az Örök Üdvösséget.”

Amikor a lelketekben őszinte bűnbánattal jöttök Hozzám, a tietek lesz a Mennyek Országa.



SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Aaron Kheriaty szerint a központi banki azonosítók és a digitális valuták elfogadása lehetetlenné teszi az ellenállást, mivel ez a totális felügyelet és ellenőrzés rendszerébe vezet minket. Ez a gonosz mozgalom azonban saját ellentmondásai alatt omlik majd össze.