Ha két fillérest összeteszünk, egy pengő lesz belőle. Ötszáz darab ötven filléres kétszázötven pengőt ér, de ezer fél keresztény nem ér egy egész keresztényt.

Miközben Isten türelmes, becsületes, igazságos és tele van feltétel nélküli szeretettel minden gyermeke iránt, beleértve közöttük a gonoszokat is, meg fogja torolni az emberi gonoszságot, amelyet az ördög gonosz hatása okoz.

Átkozottak azok, akik ellenszegülvén a Szent Igének felemelkednek Isten ellen. Azokat, akik a gonoszságot és a fenevadat imádják, villámcsapás fogja sújtani, éppen úgy, ahogyan az akkor történt, amikor Lucifer, mint villám lett a pokol mélységébe dobva. Az Isteni Gondviselés mindig érvényesülni fog, mert nincs Hatalom, amely Hatalmasabb lenne, mint Azé, Aki a semmiből mindent megteremtett.


Tehát itt tartunk, már kezditek felfogni nincsenek véletlenek. S előbb-utóbb minden kiderül, semmi sem marad megtorlatlanul, a Mennyei Szentháromság elől senki sem képes elbújni. A tegnapi napért tartozok nektek azzal, hogy még nem köszöntem meg, hogy ilyen gyorsan vagytok képesek haladni, ha a célra figyeltek.