Hello kedves,
Egy elhunyt ügyfelemtől, aki azonos névvel és állampolgársággal rendelkezik, mint Ön, egy fel nem használt alapot helyeztek el az Ön nevére. Kérem, forduljon hozzám további információért a Készletalappal kapcsolatban. (2022. febr.  9., szerda, 11.27.54 CET)

Innen kezdődik a történet, s publikus részek nyilvánosságra kerülhetnek. Akinek ez nem tetszik, az forduljon a lelkitársam felé. Tehát ő lesz az A, s akik helyettesítik szintén A-k lesznek. B s C a lényeg, ők megtették azt, amit nem gondoltunk volna többen sem. Erről majd ők beszélnek, ha úgy érzik, hogy segítségére lehetnek az adott illetőnek. Nyugodtan akarok aludni, nincsen szükségem arra a budapesti látomásra újból s újból, s már nem tudom hányadszor. Az adottságaimból kiindulva tudom, az ajándék azért ajándék, hogy ad tovább, mert másnak fontosabb szüksége lehet rá. Kezdjük az elején, A-k az időt mérik, B s C pedig közbeszól, ha valami nem tiszta az értelmüknek. Szóval felülről lefelé haladunk, a sok-sok leirat s üzenet értelmezése után 1965 az az évszám, ami miatt , s akkor keressük elő a hozzá tartozó iratot:

Az 1950-es évek divatja.

Az 1950-es években a legtöbb gyereknek csak kevés zsebpénze van. Ugyanolyan ruhákat hordanak, mint a szüleik, zenei ízlésük viszont a rock and roll betörésével gyökeresen megváltozik.

Később, főleg a fiúknál, megjelenik a farmer, míg a lányok még mindig szoknyát és bokazoknit viselnek. A kor legdivatosabb hóbortja a hulahoppkarika.

Az 1960-es évek divatja.

Az 1960-as években a fiatalok erősítik azonosságtudatukat. Elgondolásaik gyakran eltérnek a felnőttekétől, önálló ifjúsági kultúra alakul ki. Virágzik a popipar, amit elősegít a televízió, a tranzisztoros rádió és a mikrobarázdás hanglemez terjedése. A tinédzserek saját divatot teremtenek: a lányoknál a miniszoknya és a hosszú szárú csizma, a fiúknál a hosszú haj és a hegyes orrú cipő a jellemző. Ez az az időszak, a boldog hatvanas évek, amikor az EU-tagországokban gazdasági növekedés és fokozódó jólét tapasztalható.

Megkérdezem B s C-t elfogadjátok-e ezt a megállapítást, vagy menjünk abba az időszakba amikor születtetek. B s C elfogadta, de fenntartásaik voltak. A legfontosabb fenntartás a melltartó van, de kombinét nem kérnek, mivel az olyan mint a hálóruhájuk. A másik fenntartás üzenetekkel bízonyítsam, s amikor kimondtam San Sebastian de Garabandal nevét akkor felfogták. Fentről lefelé haladunk, s holnap kezdünk, ha hibáztunk a tűzbe vetjük a betűket. A hajatok színe eredeti, ha nem gondoljátok át mennyiszer változtatáttok át a teremtés adományát. A következő az arcotok milyen módszerrel csúfítottátok el magatokat, mikor azt hittétek azzal szebbek lesztek. Most durvább hangnem kezdődik, mert miatta én is sokat szenvedtem. Tehát amikor ti lányok bementek a fürdőszobába holnap, s szépen lezuhanyoztok, majd szépen egymást lemérítek a következő táblázat lesz előttetek: első sorban a nyakkerület, valamint vállszélesség, második sorban alma, körte vagy piramis, s mellbőség, harmadik sorban derékbőség, csipőbőség, s a negyedik sorba nem szeretnék semmi megjegyzést sem látni, ha van kérem tüntessétek el, elég hogy a Fenevad bélyege miatt minden nap meg kell csinálni, s ha kiugrást látok akkor imahadjárat s könyörgés. S akkor megmutatom miért nem szeretnék látni semmi bejegyzést a negyedik sorban, idézem az egyik legismertebb ördögüzőt:

Gabriele Amorth atya kijelentette, hogy az ördögűzésekben a démon többször is bevallja a megszállottak szájából, hogy aki tetováltatja magát, az az ő felkentje, és függetlenül attól, hogy miért dönt az illető a tetoválás mellett, onnantól neki már valódi befolyása van a tetovált életére, ami meg is marad.

A tetoválás tényleges, közvetett szentelés a sátánnak.

Azok, akik tetoválást csináltatnak, azt kockáztatják, hogy kimondhatatlan fájdalommal, sötét és depressziós pillanatokkal, valamint anyagi gondokkal és emberi gonoszságokkal telik meg az életük. A tetovált aztán lehetővé teszi az ördögnek, hogy hatással legyen rá. Sok probléma, pl a depresszió, alkoholizmus, drogok már rögtön a tetoválás után megnyilvánul. Ezt a dolgot sokan – és sajnos még sok pap is – könnyedén veszik, pedig ezt Anton La Vey, az Amerikai Sátán Egyházának alapítója nyilvánosan megvallja a Modern Primitívek című könyvben, vagyis hogy minden tetoválás mögött (legyen az egy kis virág vagy egy halálfej) ott van a sátánizmus, és ez is a lényege.

A sátán minden papja köteles felszentelni magát egy tetoválással. Amikor angyalokat, szentek arcát, Jézus vagy Mária képeit tetováltatod magadra, akkor kétszer sérted meg Istent. Ne nevess ezen! Számos ördögűzési szertartás során a megszállottak bevallották, hogy hatalmas tüzet éreznek a bőrükön ott, ahol tetovált volt. Már egyetlen tetoválással is azt kockáztatod, hogy megszállottá válj, ahogy azt a Róma híres ördögűzője által tanulmányozott számos eset mutatja.

A törzsi tetoválások 666-ot tartalmaznak, ami az Antikrisztus száma. Tehát, ha úgy döntesz, hogy tetováltatsz, emlékezz arra, hogy amíg az ember a külső megjelenést nézi, addig Isten a szívet vizsgálja. Azt tanácsoljuk, hogy ne csináltass tetoválást, és ne távolíttasd el, ha már rajtad van, hanem menj el egy ördögűző paphoz, és áldasd meg a tetovált bőrödet.

Most már nem mondhatod: “Ezt nem tudtam”. Az Istenbe vetett hit nem játék, amivel játszhatsz!

A sátán kihasználja naivitásunkat és tudatlanságunkat, hogy megszerezze a lelkünket. Isten a Biblián keresztül ebben is nagyon egyértelmű: „a népem a tudás hiányában pusztul el”. (Am; 4-6)


Van még kérdés, vagy hozzávetés amiről tudni szeretnétek. B szerint nem végzünk még ebben az esztendőben, pedig már sokall súlyosabb dolgokat tudtunk volna kivédeni. C-nek pedig az nem tetszik, ha nincsen titkunk egymás között, akkor mégis mi az elővigyázatosság oka. S akkor elmondtam számára is nem lehet játszani a Fenevad bélyegével, én nem keresek házastársat, ha kiugrást tapasztalok akkor térden állva imádkozunk a személyért, s annak tudatlanságáért:

Az emberek bechipezése a küszöbön áll (2010. október 24.)

Az Illuminátus elit fő célja, hogy minden embert totális megfigyelés alatt tarthassanak, hogy ne tudják magukat a rendszertől, az Új világrendtől függetleníteni. Már így is hatalmas függőségben vagyunk, de még önként ki lehet ezek alól térni. Minden mobil eszköz, melyet erre a célra hoznak létre még elhagyható, ezért kell egy olyan módszer, melytől nem tud hordója önként megszabadulni. Ez lenne a bőr alá ültetett mikrochip. Természetesen ennek hordására nem kényszerrel veszik rá az embereket, hanem bizonyos előnyök bemutatásával igyekszenek a manipulálható emberiséget meggyőzni ennek használatáról.

Háziállatoknál a módszer már kipróbált. Egyre több rendelő hirdet akciókat kedvencünk bechipezése érdekében. Természetesen ezzel a fő cél nem az, hogy védjük állatunk érdekeit, hanem hogy bemutassák, hogy milyen nagyszerű dolog ez a rendszer és egyáltalán nem kell tartani sem a beültetéstől, sem a viselésétől. Ez a hozzászoktatás egyik formája. A közeljövőben biztos vagyok benne, hogy egyre több figyelmet fog kapni a médiában ez, s majd néhány év múlva kötelezővé fogják tenni a beültetést kutyáinkon, macskáinkon.

Persze ez még kevés ahhoz, hogy az emberek önként magukba tetessék a készüléket. Ezért az e felé vezető úton más, kevésbé drasztikus módszerekkel szerettetik meg a rendszert.

Az Elit célja ugye ezzel a totális kontroll. Idővel ennek segítségével, például a globális helymeghatározó rendszerekkel folyamatos megfigyelés alatt tarthatják a rabszolgákat. A fizetési eszközt, nevezzük pénznek pedig erre vezetik át a bankkártyákról, így az egyén teljesen kiszolgáltatott lesz a rendszert irányítóknak. Így egy lázadás is könnyen megfékezhető.

Nem véletlen tehát az sem, hogy a bankkártyás fizetést gőzerővel reklámozzák a médián keresztül, különböző kedvezményekkel veszik rá az embereket ennek használatára. Már ezzel ugyanis komoly kontrollt gyakorolhatnak a lakosságon. Ez igen fontos lépés tehát ahhoz, hogy átszoktassák a népet az elektronikus fizetésre, ami könnyen ellenőrizhető és szükség esetén elzárható egy gombnyomással.

Most pedig itt van már a következő generációja a fizetésnek, mely már jóval közelebb áll a chipes rendszerhez. A médiában reklámok útján komoly pénzeket beleölve népszerűsítik a módszert, melynek lényege, hogy a vásárló a karórájával fizethet.
Íme a weboldal: https://www.fizessazoraddal.hu/

A hozzászoktatás újabb lépcsője tehát ez a vívmány. Ebben az egészben az az elképesztő, hogy az emberek önként fogják vállalni saját rabszolgaságukat azáltal, hogy ezeket a készülékeket divatból elkezdik használni. Nagyon sok példáját láttuk már ennek. Itt van az Iwiw vagy a legújabb divat a Facebook őrület. Az ilyen oldalak fő szerepe a megfigyelés, mégis egyszerű indokokkal és ösztönökkel az emberek boldogan vetik magukat alá a kontrollnak fel sem fogva, hogy milyen veszélyeket hordoz ez magában. Azzal, hogy egy személy jelen van ezeken az oldalakon könnyedén feltérképezhetik ismerősi körét, amit bármikor könyörtelenül kihasználhatnak, ha adott egyén a rendszer ellen vét. A érdeklődési kör megadásával további fontos információkat adunk ki magunkról, teljesen kiszolgáltatva lényünket, személyiségünket, elvesztve a magánéletünket ezáltal. Ez is része a kontrollnak. A rabszolgasorba taszított embert még a saját gondolataitól, magánéletétől is megfosztják, így a magántulajdon teljes mértékben megszűnik még szellemi szinten is.

Ezért, akinek van egy kis esze törli magát ezekről az oldalakról. Anno jómagam is regisztráltam a Facebookra, mert politikai hozzászólást intéztem ott. Közben persze elkezdtek jelölgetni ismerőseim. Most már töröltem magam innen is. Ami érdekes, hogy a fiókot törölni nem éppen egyszerű. Csak felfüggeszteni lehet azt, de még ekkor is pszichológiai ráhatásokkal próbálnak erről lebeszélni. Például kiírják, hogy adott ismerősök hiányolni fognak, biztos jól meggondoltam-e? Meg kellett magyaráznom kilépésem okát és több lépcsőben kellett megerősítenem a felfüggesztést. Törölni egy mezei felhasználó pedig nehezen tudja magát. Még én sem találtam hol lehet, pedig én napi szinten használom a világhálót. Csak a keresőben történő kutatás után találtam egy linket, melyet a böngészőbe írva eljutottam a törlés oldalra. Fontos tehát a rendszernek, hogy ne maradjak kívül rajta.

 

Megfigyelve a tendenciákat nagy erőkkel folyik az emberek mikrochipezésének folyamata. Még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem úgy fog megtörténni, hogy kényszerrel beültetik, hanem az emberek önként és dalolva, szinte kérni fogják ennek használatát. Egy idő múlva pedig már kötelező lesz az újszülöttek bechipezésénél.

Hogy mikor fog erre sor kerülni? Véleményem szerint az elkövetkező háború után már nagyobb léptékben fognak haladni vele és 10-15 év múlva már megszokott eseménnyé válhat ez a fajta fizetési mód. (a videó több, mint 12 éves)

S még annyit holnap folytatjuk ez csak az eligazítás, ha értitek mit miért, akkor lépünk tovább, s szerintem megvolt a 77 perc. Ha túllépjük az nem baj, de kevesebb egy másodperccel sem lehet.