20221002

1. nap

Soha ne hagyd hogy a sátán, bármilyen, objektívnek és jónak tűnő szándék mögé rejtve üzenetét, akadályozzon, vagy visszatartson téged a munkában. Ne feledd, ha egyszer elkezdtél ilyesmit csinálni, akkor felelős vagy azokért, akik általad leltek az Úrra, és nem csak munkálkodnod kell értük, hanem mint ismeretlen barátaidért, imádkozni is, nap mint nap a Jó Istenhez.
Áldjon és vezéreljen téged az Úr mindörökké!
Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus!


Ha megvagytok az adatokkal, belekezdünk remélem semmi olyanra nem derül fény, amit nem gondoltunk volna. Van előtte kérdéstek, moderátorra van szükség, ezt felesleges megkérdeznetek... Egy a lényeg, próbáljatok meg nálam őszintébbek lenni minden téren, s minden formában. Ez a titka annak, hogy annyi kutatásom alapján el tudtatok érkezni ehhez a ponthoz. Lesznek olyan dolgok, amivel nem értetek egyet, de addig nem megyünk tovább, amíg meg nem értitek, hogy jobb a világosságban, mint a sötétségben. Ezt úgy fogjuk gyakorolni, hogy imádkozni fogunk a tisztánlátás kegyelmi ajándékáért. Akkor most mondom, bementek szépen hárman (A helyettes, B, C), csak a rajtatok levő ruhátokhoz nyúltok, s felülről haladtok lefelé, majd megméritek egymást a táblázat szerint, először a zuhanyzás előtt, majd a zuhanyzás után is. A zuhanyzást a másiktól kell megkapnod, de nem attól akinek te segítesz. Ha eddig érthető, az A helyettes kiteszi a táblázatot, s beviszi az ott talált általam az A helyettes ruhatárából kiválasztott ruházatot. Csak a ruhához nyúljatok, s megmutatja A helyettes hogyan kell úgy felöltözni, hogy csak a ruhát érintsétek.

B szerint ebben a durva megalázott helyzetben, lecsökkentettem a támadási felületemet, pedig őt már láttam többször is felső nélkül, amikor emlékszel? S előadja azt ami miatt, csak a lelkitársam csak úgy képes kapcsolódni, mivel ő amikor meghallotta amikor felébredt, akkor tudta maga számára csak úgy tud átfordítani, ha nincsen az élők között a lelkitársam, ezért alkalmazta azt a technikát. (A technika lényege miatt a lelkitársam szemtől-szembe találkozó esetén mindent mindenért, már az első pillanattól kezdődve ráhangolóan, mintha már az esküvő is meglett volna. Átadom-átveszem, Te rendelkezhetsz felette-vigyázok rá, Gondoskodom rólad-mellette veled amíg létezhetem)
C is megjegyzi őt sokan otthagyták, pedig el volt jegyezve többször is, de mindig volt valami indok, s most 44 évesen esélye sincsen arra, hogy amiket álmában álmodott nagy családban többségben a férfiak... S egy idő után már azt nem értette, szinte mindene megvan, s mégis a férfiak kerülik. Bizalmas kapcsolatban először a gimnáziumi években volt eljegyezve, a férfi aki eljegyezte mikor végzett az egyetemen már házas volt, pedig megigérték egymásnak, hogy nincsen visszaút. Aztán újabb egyetem, újabb visszamondott eljegyzés, pedig ő nem is gondolta volna, hogy ennyi idősen se gyereke, se férje ... Majd volt egy álma, az alapján tudta nem jó helyen keres, tehát mivel úgyis a végső idők vannak (a többi még nem lehet publikus) ezért megtanult magyarul.

Ha kijöttök a fürdőszobából, akkor szépen mindenki elfoglalja a helyét, s elgondolkodik az első kérdésen, mely az eredeti haja színére vonatkozik. Apránként mindent szétszedünk elemzünk, s ha képesek vagyunk tűzbe dobni a hibát, akkor még alaposabban elemezzük, hogy teljesen ki legyen takarítva a szavainkból, gondolatinkból s tetteink se kísértsenek. S még egyszer a moderátor azért van, mert többen vagytok legszívesebben egyenként csinálnám, de mivel összehangolódott B s C, s nem is gondoltam volna, 25 évvel ezelőtt megismert lány mennyire képes fejlődni.

Mindenki fogjon egy tollat, s szeretném hallani a választ mi volt az eredeti színe a hajatoknak? Majd hányszor festettétek be, ezt kell az előttetek lévő papírtöbbre írni, A-t ha 0-3 alkalommal, B-t írni ha 4-22 környékén, C-t akkor ha 22-77 között, de pedig ha 77-nél több tubust fogyasztottál miatta haszontalanul... Majd ha alaposan megfontoltátok írjátok rá a papírra, s hajtsátok össze mintha sótartót készítenétek, s dobjátok be a tűzbe, s míg kifésülöm a hajatokat addig imádkozzunk közösen. Aki előbb dobja bele a kandallóba annak a hajával kezdem, ha látom, hogy megbánást tanúsít. A megelőzte C-t, s B-t.

Nincsenek megjegyzések: