Ghislain ROY atya, híres québeci pap, Emiliano TARDIF atya karizmáinak örököse, küldte ezt az imát, és arra kér mindenkit, aki látja * hogy imádkozza ipso facto, sőt mától kezdve többször is ismételje meg: “Legszentebb Szentháromság, KRISZTUS VÉRE, pusztítsd el a Sátánt; hatástalanítsd és bénítsd meg azoknak a csapdáit (üzelmeit), akik az egész világot manipulálják! Mária Szeplőtelen Szíve, zúzd szét a Sátán fejét; semlegesítsd és blokkold azoknak a csapdáit, akik az egész világot manipulálják! SZENT MIHÁLY arkangyal és a te hat testvéred (az arkangyalok) láncoljátok meg a Sátánt; hatástalanítsátok és bénítsátok azok csapdáit, akik az egész világot manipulálják! Ámen!”

Kérem, imádkozzatok ezt az imát, és adjátok tovább másoknak. Így nagyon rövid időn belül nagyon sokan leszünk, akik ezt a könyörgést intézik Istenhez. Ne feledjétek, hogy a mi Urunk Jézus megmutatta nekünk, hogy az együtt imádkozás milyen erős: (Máté 18:20: “Bizony, bizony mondom nektek: Amit ketten közületek együtt kérnek a földön, azt meg fogják kapni mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”) Bíznunk kell és bízhatunk Istenben, hogy megállítja azt, amit az emberiség ellen a sötétben terveznek ! Tehát akkor előre: kezdjük el ezt az imát !!! Isten áldja meg a jóakaratú embereket. †” (* P. G. ROY azt mondta, hogy akik ezt az információt olvasták, nem véletlenül találkoztak vele: Isten az, aki hívja őket, és meghívja őket, hogy ezzel az imával cselekedjenek, hogy megfordítsák a helyzetet )

https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/

Sajnos most sem pihen az Antikrisztus..., s emiatt úgy gondolom szedjük össze azokat a figyelmeztetéseket amelyek az alább már behivatkoztam. Beszéljük át alaposan, elemezzük a lehetőségét, mielőtt már beigazolódna, keressük meg a következőket, mivel az idő már elfogyott lényegében.. A legismertebb Nostredamus után,

“A harmadik világháború eljön, de, hogy melyik évben, azt nem tudom megmondani.
“Két férfi meggyilkol egy magasrangú harmadikat. Őket más emberek fizetik.”
“A harmadik meggyilkolása megtörtént. Ezután kezdődik a háború.”

https://uzenete.blogspot.com/2011/12/alois-irlmaier-latnok-jovendolesei.html Követeimet őrhelyükre küldtem, hogy várjanak jelemre. Eljövetelem közel van, ezért ti, akik követeim vagytok, gyorsítsátok meg lépteteket, menjetek fel minden dombra, és hirdessétek, hogy hamarosan ítéletre kerülnek a kufárok, mert utálatossá váltak szememben! Nem olvastátok még, hogy ébren kell maradnotok és őrködnötök kell? Amikor meglátjátok a vészt hozó undokságot szentélyemben, amelyről Dániel próféta beszélt, meg fogjátok tudni, hogy ez a végső idők jele. ... Jaj azoknak a káromlóknak, akik tíz alkalommal káromolták Szent Nevemet! Jaj a vadállat követőinek, akik káromló képmásokat faragtak hét Lelkem ellen! (Hamis Krisztust. Hamis tanítást, racionális és naturalista tanításokat.) Erődűk porhalommá válik szájam leheletéből! És te, gyermekem, aki olvasod az üzenetet, vagy hallasz engem, te, akit meglátogattalak sírodban és leheletemmel eltöltöttelek, mondom neked: Kövesd Vérem nyomát, amelyet jelül hagyok számodra! Ha megállít és megkérdez egy járókelő útközben, mondd meg neki, hogy az én tanítványom vagy, és én a te Mestered, és hogy te éppen azon az úton vagy, hogy tanúságot tégy a keresztre feszített Krisztusról, a feltámadt Krisztusról. Ha egy kufár állít meg, őrizkedj becstelenségétől! Vigyázz, nehogy kereszted helyett, amelyet én adtam neked, romlott álbölcsességet adjon. Egyetlen hang, egyetlen szó nélkül, még lelkesebben mint eddig, öleld át a válladon lévő gerendát, és kövesd Vérem nyomát, az hozzám vezet téged. Ha közülük valaki ellened fordul, ne takard el arcod a sértések vagy ütések elől, tartsd oda hátadat is, hogy felismerjenek sebeidről! Legyenek sebeid az én Sebeim tökéletes másai, mivel ugyanazok ejtik rajtad, akik engem, a te Mesteredet megsebeztek.

Ausztrália sok büntetést fog kapni a föld és népe ellen, és rájönnek, mit okoztak Fiam ellen, és arra késztetik az emberiséget, hogy alaposan gondolja át, miért okoztak neked annyi szenvedést. Lesznek még pusztítóbb árvizek, és Sydney tönkremegy, mert a föld kettészakad, és tönkreteszi a nagy emlékműveket. A város össze fog omlani, a Kikötő híd pedig összeomlik az Operaházzal , és sok ember el fog pusztulni, a hatóságok pedig el fogják hinni és megértik, hogy mit tettek veled.”

[Lásd a teljes üzenetet: https://littlepebble.org/2022/07/29/message-845-16-july-2022/ ]

Olaszország éhezni fog, de ti, gyermekeim, mindig egyesüljetek az Úr nevében, és csak Őbenne bízzatok, mert csak Őbenne lesz győzelem. Tedd az ima szuperkészleteit a családokban is, szenteld magad Szeplőtelen Szívemnek, és én megvédelek benneteket. Gyerekek, vonzzák a hamis fények és a nagyszerű találmányok, de amikor minden összeomlik, nagy lesz a csalódás, nyisd ki a szíved és imádkozz. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.