Istenem!Segíts megállni kísérteseimben, hogy ne a valótlant tartsam valónak, hanem életemben a Te szereteted legyen irányító valóság! Ámen


Remélem felfogtátok amit tegnap értéstekre adtam. Sajnos megint nem tudunk haladni, mert előkerült valami szeptember 18-áról, ami szerintem újabb leleplezés. Szó van benne az utolsó francia királyról, meg arról, aki miatt nagyon sok információs sztráda megbénult. Nem tudom mi történt, de 403-as hibaüzenetek idegesítőek. Akkor lássuk a lényeget, mégis miért történtek ezek az események, nem tudjuk milyen olyan egetverő információ volt rajta, ami miatt blokkolják azok akik az emberiség vesztét akarják. Egyrészt miért lelepleződött le a szabadkőművesség feje, s miért kreáltak szivárványt, mintha kicsúfolnák Abbánkat. Gondolkodjunk el rajta, tehát lesz egy utolsó francia király, de még nem látni, hogy mégis melyik politikai színpadon lép előre. S tudjuk a Jelenések könyvéből, meg a Szibériai eseményekből hogy mennyire összeforrtak a jelenlegi helyzettel, amiről nem akarnak tudósítani valósághűen. Ekkor szoktam azt mondani, még mi lehet a jéghegy alatt. Nem tudósítanak a világszerte háborúellenes tüntetésekről, nem beszélnek azokról a bíróságokról, amelyekhez be lettek nyújtva eugenisták szövetsége elleni peranyagok. S mégis miért? Minden mindegyikkel összefügg, de a mozaikokat kevesen képesek összerakni. Azt tudjuk Északi Áramlat helyett Norvégia és Lengyelország között gázvezeték már másnap átadva. Nem tudni merre van Belgorod , eléggé felemás információk keringenek, de közben lehethogy már Európa és Amerika közötti vezetékkel történt valami. Szóval a szeptember 18-ai kinyilatkoztatás ilyen kérdéseket tesz fel, ha tényleg valós megnyilatkozás a mennyei Szentháromságtól.

Most kinek van előnye, ez is egy nagy kérdés, de nemsokára megtudjuk a választ. Akkor folytassuk október 4-e ajándékával, "Ne félj. Azok, akik felkelnek Isten választottai ellen, vereséget szenvednek". Mire lehet ebből következtetni? Most ki melyik oldalon áll, a 4 nagyhatalom már bőszen tevékenykedik, s tudjuk Németország nem tudja megállítani, se Olaszország, s Franciaország nagy részét is elfoglalja a mackó, sőt Spanyolország újra arab fennhatóság alá kerül. Meg lehetett volna előzni, de hát a kinyilatkoztatásokra nem kell odafigyelni, ha meg megtörténik, akkor meg, miért nem magasabb pozícióban lévőhöz lett küldve. S akkor odafigyeltek volna, emlékeztek Ábrahám és Lázár esetére. Ezért nekem sem mondja senki, hogy nem lettünk figyelmeztetve erre a gyülöletre, melyet az Antikrisztus táplál. Nem szabadna megbocsátani az Antikrisztusnak, de sokan mivel beléptek a hadseregébe egyre jobban önkívületi állapotba kerülvén képtelenek felfogni saját vesztüket. Továbbra is 403. de tovább is boncolgassuk: "„Franciaország , az első ország, amelyet megbüntetnek; az ország nagy zavarokon megy majd keresztül. Az ország anarchiába és forradalomba kerül. Ebben a szakaszban lesz a Nagy Szent Uralkodó kész arra, hogy Győzelemre vezesse gyermekeimet. Itt az ideje, hogy gyermekeink elgondolkodjanak önmagukról és arról, hogy mit kér tőled Isten, mivel Franciaország nagy zűrzavaron fog keresztülmenni. A világ is át fog menni a nagy megpróbáltatásokon .” Tehát egy játékra hívlak benneteket, mindenki előtt saját notebookja, mindenki másik keresőt használva beírja France ROI REX, s A helyettesítője B-vel szinkronizál, C-vel meg én hangolom össze a keresési mezőket, s csak kinyilatkoztatott üzeneteket vehettek alapul. Nagy az eltérés, vagy lényegében elosztva de kirajzolódik a kép. Majd a két csoport is egyeztet, s kialakul a vélemény, amire az álmaitokban keressétek meg a választ.