20230222

41. nap

ÁLDOTT ANNA MARIA TAIGI

1769-1837

 

1816. augusztus 31-én hallotta a mi Urunktól:

 

"Ó Róma, Róma. Ti bűnöző gyermekek. Nem vagytok tudatában annak a jónak, amit értetek tettem? Tudomásul veszem válaszotokat... De amikor Mennyei Atyám parancsot ad... Szeretteim: meglátjátok majd, hogyan lesz vége Rómának."

 

"Tudjátok, hogy most lelkek hullanak, mint a hó a pokolban... akik sírnak és keservesen zokognak..... Rómát nem lehet többé Szentnek nevezni.... Látjátok őket, tisztán látjátok a saját szemetekkel..... Úgy élnek, mint a vadállatok. Az emberek... Semmit sem keresnek itt lent, csak a fényűzést, a gyönyöröket és a kielégülést... és mindenféle bűnös vágyaknak hódolnak... És sokan még mindig panaszkodnak nekem, hogy nem tudják elviselni nyomorúságuk terhét.... De ha beszélhetnék veletek... Szeretném megnyitni előttetek a Szívemet... Bosszút állok... rajtuk".

 

Sallotti bíboros szerint, akinek hozzáférése volt a boldoggá avatási folyamat összes feljegyzéséhez, a mi Urunk megmutatta neki a titkos erők összeesküvéseit a magas klérus ellen. Egy alkalommal tüzes szavakat intézett hozzá az oltárokat meggyalázó papok ellen. Látta az Egyház jövőbeli büntetését és végül diadalát is; Isten meg akarja tisztítani a földet és Egyházát, amihez ismeretlen lelkek új telepítését készíti elő, akik nagy és meglepő csodákat fognak tenni (Msgr. Sallotti, pp. 300-340).


LA SALETTE, FRANCIAORSZÁG (töredékek)

(A katolikus egyház által jóváhagyott)

 

Melanie, amit most elmondok neked, nem marad örökre titok; 1858-ban közzéteheted: A papok, Fiam szolgái, a papok..., rossz életükkel, a szent misztériumok ünneplésében tanúsított tiszteletlen és kegyetlen magatartásukkal, a pénz, a kitüntetések és az élvezetek szeretetével a tisztátalanság csatornáivá váltak. Igen, a papok bosszút kérnek, és a bosszú a fejük felett lóg.....

 

Jaj az Istennek szentelt papoknak és embereknek, akik hűtlenségükkel és rossz életükkel újból keresztre feszítik Fiamat....

 

Mindenütt vér fog folyni. A templomokat bezárják vagy meggyalázzák. A papokat és a híveket üldözni fogják. ... Sokan elhagyják majd a hitet, és nagy lesz azoknak a papoknak a száma, akik elszakadnak az igaz vallástól; ezek között az emberek között még püspököket is találni fognak.....

 

Fiam Helytartójának sokat kell majd szenvednie, mert egy ideig az Egyház nagy üldözéseknek lesz kitéve. Ez lesz a sötétség órája. Az Egyház rettentő válságban lesz. Az Istenbe vetett szent hit elfelejtése miatt minden egyes ember önmagát akarja majd vezetni és embertársainál felsőbbrendűnek lenni. ...

 

A Szentatya sokat fog szenvedni. A végsőkig vele leszek, hogy elfogadjam áldozatát. A gonoszok sok kísérletet tesznek majd az életére, anélkül, hogy véget vethetnének napjainak; de sem ő, sem utóda nem fogja látni Isten Egyházának diadalát......

 

A polgári uralkodóknak mindannyiuknak ugyanaz lesz a tervük: eltörölni és eltüntetni minden vallási elvet, hogy helyet adjanak a materializmusnak, az ateizmusnak, ...

 

Róma el fogja veszíteni a hitet és az antikrisztus székhelyévé válik...



JÉZUS ÉS A LEGSZENTEBB SZŰZ KINYILATKOZTATÁSA TERESA MUSCO SZÁMÁRA

(olasz stigmatista)

 

1951. május 20.

 

Sok változást fogtok látni az Egyházban. Kevesen lesznek az imádkozó keresztények. Sok lélek fog a pokolra jutni. A nők elveszítik szerénységüket és szégyenérzetüket. A Sátán fel fogja venni az alakját, hogy sokakat elbukásra késztessen... A világban általános válságok lesznek... A pápa órákon át fog szenvedni; a végén ott leszek, hogy elvezessem őt a Paradicsomba. Nagy háborúra kerül sor, számtalan halottal és sebesülttel! A sátán győzelmet fog énekelni. Ez lesz az a pillanat, amikor mindenki látni fogja Fiamat megjelenni a felhőkön, és megítéli azokat, akik megvetették ártatlan és isteni vérét. És akkor Szívem diadalmaskodni fog.

 

1951. október 7.

 

1972-től kezdődik a Sátán ideje; a nagy megpróbáltatások ideje. Leányom, nagyon kényes idő telik el. A bíborosok a bíborosokkal, a püspökök a püspökökkel fognak szembeszállni. Nincs szeretet közöttük. Sok gyermek szeretet nélkül van, és eltévedt. Már nem tudják, hogyan kell vezetni a lelkeket, de nem képesek megközelíteni az imát".

 

1976. február 14.

Nagy forradalmat fogtok látni a házamban: a kommunisták a hatalomban a házamban, de ez csak akkor fog bekövetkezni, ha szabadon, akadálytalanul cselekedhetnek, akkor ártatlan vér fog folyni".

"A Vatikánban a kommunisták vannak hatalmon, a megfelelő időre és a megfelelő pillanatra várva. Leányom, azért választottalak téged, szegényt és nyomorultat, mert te megértesz engem, a bölcsek és tanultak nem értik a nyelvemet, amíg nem térdelnek megtört szívvel".

 

1973. október 13.

Nagy a szomorúságom, amikor látom, hogy választott gyermekeim közül sokan okot adnak az ördögnek azzal, hogy megtagadják Fiamat. Leányom, ünnepeld a szentmiséket a már megszentelt részecskékkel".

 

1973. július 23.

Teréz lányom, tudjuk, hogy sok pap, az én szeretett és számomra nagyon kedves fiaim, elhomályosítják a fiam dicsőségét és becsületét... "Ó, szegény bolond fiaim! Miért vagytok vakok? Hogyan hagytátok magatokat az ördögnek...? Egy nagy részetek eljutott a vakságba, mert nem hallgatott Jézusra vagy rám, de én kész vagyok karjaimba fogadni benneteket, megbocsátással minden vétkemért."... de hát nem azért teremtettetek, hogy fiamat szolgáljam?

 

Nem ő adott-e engem mindnyájatoknak a keresztje lábánál? ... És most eltitkoljátok Jézus imádatát? Szegény gyermekeim, milyen sokan ostobák, milyen sokan vakok! ...

Az ördög kihasználja saját gyermekeit: tudassátok ezt.

Alázatos és bátor papokra van szükségem, akik készek arra, hogy feláldozzák, kigúnyolják és eltapossák őket, nem félve attól, hogy elveszítik életüket, vérüket, hogy rajtuk keresztül ragyoghassak az Egyházban a nagy tisztulás után".

 

Leányom, ajánld fel szenvedéseidet a papokért, mert legtöbbjük nem érti, mi az Isten akarata. Azok a kevesek, akik hűségesek maradtak hozzám, annyira félnek, hogy leleplezzék magukat, és így tovább élnek, amíg Fiam nem dönt".

 

Házam rossz időszakon megy keresztül: azok, akiket a sötétség ellen küldtem, sok kárt okoztak a kényelem miatt, mert a kényelem közvetlenül árt a testnek és elhallgattatja a szellemet. Leányom, imádkozz értük, akiknek nagy szükségük van rá. És ha életedben van olyan napod, amikor nem imádkoztál szeretett gyermekeimért, az egy elveszett nap az életedben."

 

Jézus beszél:

Én véreztem a papokért, az Én és Legimádottabb Anyám vérét csepegtették. Az ő hűségük elég Nekem ahhoz, hogy mindenki számára megismertessem az isteni tervet".

 

A Boldogságos Szűz beszél:

Meglátjátok, hány pap, szeretett Fiam kedvenc fiai, akik tagadják az Ő jelenlétét, sokan nem akarják követni. Tudod, leányom, hogy sok lélekre van szükség, akik áldozatként felajánlják magukat a papoknak. Sokan közülük szembeszállnak püspökeikkel, és sokan még azt sem ismerik el, hogy tévedtek. Áldozzatok, szenvedjetek, imádkozzatok értük."

 

MÁSODIK ÜZENET GARABANDAL-ból, Spanyolországból

 

 

A Szűzanya azt mondta nekem: nagyon fájdalmas nekem ezt elmondanom nektek, de a ti javatok érdekében kell elmondanom, ezért Mihály arkangyal volt az, aki ezt mondta Conchitának 1965. június 18-án délután.

 

Az arkangyal így szólt: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

 

Mivel október 18-i üzenetem nem teljesült, és nem sok minden vált ismertté, elmondom nektek, hogy ez az utolsó.

Azelőtt a pohár megtelt, most már túlcsordul.

Papok, püspökök és bíborosok mennek a kárhozat felé vezető úton, és velük együtt még több lelket vezetnek a kárhozatba.

Az Eucharisztiának egyre kevesebb jelentőséget tulajdonítanak.

A jó Isten haragját kell elkerülni a ti erőfeszítéseitekkel.

Ha őszinte lélekkel kéritek bocsánatát, Ő megbocsát nektek.

Én, Édesanyátok, Mihály arkangyal közbenjárására azt akarom mondani nektek, hogy tegyetek jóvátételt.

Már az utolsó figyelmeztetéseknél tartotok.

Nagyon szeretlek benneteket, és nem akarom, hogy elítéljenek benneteket.

Kérjetek minket őszintén, és mi megadjuk nektek.

Több áldozatot kell hoznotok, gondoljatok Jézus szenvedésére.



HARMADIK ÜZENET AKITA, JAPÁN

Agnes Katsuko Sagasawa

1973. október 13.

 

Kedves leányom, jól figyelj arra, amit mondani fogok neked; jelenteni fogod felettesednek: "Ha az emberek nem térnek meg és nem javulnak meg, az Atya szörnyű büntetést küld az egész emberiségre. Ez a büntetés súlyosabb lesz, mint az özönvíz, olyan, amilyen még soha nem volt; tűz fog hullani az égből és megsemmisíti az emberiség nagy részét, a rosszakat és a jókat egyaránt; sem a hívőket, sem a papokat nem fogja megkímélni.

 

A túlélők annyira elkeserednek majd, hogy megirigylik a halottakat. Az egyetlen fegyver, ami akkor megmarad, a rózsafüzér és a Fiam által hátrahagyott jel lesz. ... A rózsafüzérrel imádkozzatok a pápáért, a püspökökért és a papokért. Az ördög tevékenysége még az Egyházba is beszivárog majd, úgyhogy bíborosokat fogtok látni bíborosok ellen, püspököket püspökök ellen.

 

Az engem tisztelő papokat megvetik majd a többi pap és ellenem fordulnak. Templomokat és oltárokat fognak kifosztani. Az Egyház tele lesz olyanokkal, akik elfogadják a kompromisszumokat, és az ördög sok papot és megszentelt lelket arra fog késztetni, hogy elhagyja az Úr szolgálatát. Az ördög hevesen fog támadni, különösen az Istennek szentelt lelkeket.

 

A gondolat, hogy ennyi lélek elveszik, szomorúsággal tölt el. Ha a bűnök száma és súlyossága növekszik, nem lesz többé bocsánat számukra. Imádkozzátok nagyon sokat a rózsafüzér imáit.

 

Azok, akik belém vetik bizalmukat, megmenekülnek".

GOBBI ATYÁNAK

 

1975

 

Ne nyugtalankodjék a szívetek, gyermekeim, adjátok át magatokat nekem mindenkor. Egyházam számára eljött a pusztulás és az elhagyatottság órája. Elhagyja őt különösen sok papja és sok gyermeke. Megvetik, elárulják, átadják azoknak a kezébe, akik az ellenségei, és akik el akarják pusztítani. Maguk a lelkészek közül néhányan lesznek azok, akik átadják őt hóhérai kezébe.

Készüljetek fel velem együtt ezeknek a pillanatoknak az átélésére: az Atya már mindent előkészített. Ez az a pohár, amelyet ki kell innotok mindhalálig.

Ti is megvetettek, elárultak és üldözöttek lesztek Fiam Helytartójával, a pápával együtt. Sokaknak fel kell majd áldozniuk életüket és vérüket kell majd ontaniuk. A többieknek meg kell majd emészteniük magukat a holokausztban, megélve a nagy szenvedések pillanatait, amelyek a föld megtisztítására készülnek. Így lesztek az én fényem a nagy sötétségben.

De ez a nagyon kemény megpróbáltatás rövid életű lesz, szeretett gyermekeim. Anyám különleges beavatkozásával ezek az órák megrövidülnek.


EL ESCORIAL (Spanyolország)

Amparo Cuevas


A LEGSZENTEBB SZŰZ: 1983.01.14.

 

Leányom, téged, leányom, Egyházam pásztorainak hagytalak, és mit csináltál Egyházamból? A tolvajok és a bűn házát.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ: 1983.01.20.

Nagy csapások fognak érni az emberiséget. Nagy földrengések; egész városok fognak elpusztulni. Milyen kár a lelkekért! Az Egyház sok pásztora bérencekké vált. Milyen kár a lelkekért! A szakadék szélén állnak! Meg fognak fizetni mindazokért a lelkekért, akiket a szakadékba rántanak. Az Egyházat a tolvajok és a bűn barlangjává teszik.

 

Mennyi antikrisztus van az emberek között, akik birtokba akarják venni a lelkeket!

Sok pap rossz életével, jámborságának hiányával naponta sok lelket ránt a mélység fenekére.

 

 

PEÑABLANCA CHILE, CARMELO HEGYI MIASSZONYUNK

1983 - 1988

 

Ti magatok vagytok az Egyház, és azok, akik a kárhozat felé tartanak, a haldokló Egyház. Azért jöttem, hogy megmentsem őket, hogy győzedelmeskedjenek, és egy napon a diadalmas Egyházzal legyenek" (1985. február 3-i üzenet).

 

Ezt az üzenetet már többször hangsúlyoztam itt ..... La Salette-ben mondtam, és ma is megismétlem: "A papok, Fiam szolgái, a szent misztériumok ünneplésében tanúsított istentelenségükkel, a pénz, a tisztelet és az élvezetek iránti szeretetükkel a tisztátalanság csatornáivá váltak. Igen, bosszúért kiáltanak. A bosszú a fejükre szállt. Átkozd meg az Istennek szentelt papokat és népet, akik gonosz életükkel újra keresztre feszítik Fiamat, a ti Uratokat" (Üzenet 13-2-85.).

 

Azt akarom, hogy a papok tartsák meg az Egyházba vetett hitet és tiszteljék a Szentatyát, és azt akarom, hogy Fiam szolgái csak Isten dolgaival foglalkozzanak. Az egész Egyházhoz intézem ezt a felhívást: "Védjék meg a Világegyház hitét és hagyományait, különösen a latin-amerikai Egyházét". (...) A Szentatyának nagy megpróbáltatásokon kell keresztülmennie, és az Egyháznak is alá kell vetnie magát ezeknek. De az Egyház egyre inkább..., megromlott. Sok pap már nem hisz az Eucharisztiában". (Üzenet 12-6-1988.)

 

Mondjátok meg gyermekeimnek, hogy nem a kegyelmek kérésének ideje van itt, hanem csak a lelkek üdvösségéért és mindenkiért". (Üzenet 13-6-83.)

 

Arra kérek mindenkit, hogy menjetek Fiamhoz, a Szentséges Szentséghez, mert Ő egyedül van, fázik és fagyoskodik azokban a templomokban, ahová senki sem lép be, még egy percre sem..... Vasárnaponként pedig menjetek el a szentmisére, hogy megszenteljétek az Úr napját" (Üzenet 15-9-84.).

Nincsenek megjegyzések: