Először kezdjük azzal, amit még nem mutattam meg nektek Ruandáról, Kibehóról. Sajnos ezt is félvállról vették oly sokan:

A világméretű figyelmeztetés Isten irgalmasságának cselekedete, hogy megvilágítsa lelkiismeretünket, közelebb hozzon minket Jézushoz és Máriához, és segítsen bennünket abban, hogy őszinte szívvel bűnbánatot tartsunk, és felkészüljünk az utána következő Nagy Csodára.

A világ nagyon közel van ahhoz, hogy megtapasztalja azoknak a megjövendölt eseményeknek a beteljesedését, amelyeket Szűz Mária 1961-1965-ben négy kisgyermeknek jósolt meg az észak-spanyolországi Kantábriai-hegység egy távoli falujában.

Az első esemény egy világméretű figyelmeztetés lesz, amely közvetlenül Istentől fog jönni. Ezt minden ember érezni fogja ezen a földön, és a világ minden részén látható lesz. A Figyelmeztetés nagyon félelmetes lesz - ezerszer rosszabb, mint egy földrengés. Olyan lesz, mint a tűz, nem fogja megégetni a testünket, de testileg és belsőleg érezni fogjuk. Minden nemzet és minden ember az égen és a földön meg fogja tapasztalni. A gravitáció egy rövid időre meg fog szűnni. Conchita azt mondta, "olyan lesz, mintha két csillag ütközne össze, nagy zaj, nagy fény, de nem fognak lezuhanni". Loli Mari tudta a figyelmeztetés évét, de ezzel a tudással halt meg. Itt említjük meg, hogy a Nagy Csoda a figyelmeztetéstől számított tizenkét hónapon belül fog bekövetkezni. A Figyelmeztetés arra szolgál, hogy felkészítse a világot a Nagy Csodára.

 

Az eljövendő figyelmeztetés jelei

 

Tudjuk, hogy a világ állapota a Figyelmeztetés előtt zűrzavaros lesz. A katolikus egyház szörnyű próbatételen fog keresztülmenni. Az Egyház eltűnni látszik majd, a papok számára nehéz lesz misét mondani. Amikor a gyermekek megkérdezték a Szűzanyát, hogy mi ez a próba, azt mondta: "a kommunizmus". Tudjuk, hogy a Garabandali jelenésekbe vetett hit a Figyelmeztetés előtt el fog veszni.

 

Kezdjük-e már látni a jeleket, amelyeknek meg kell előznie a Figyelmeztetés eljövetelét? Azt hiszem, igen, és néhány ilyen jel: a globális pénzügyi válság, a káosz a pénzügyi piacokon Európában, ahol Görögország, Spanyolország, Portugália, Írország és Anglia küzd a gazdaságuk felszínen tartásáért. A példátlan vulkanikus tevékenység és a kiszámíthatatlan globális időjárási minták. A nemzetek egymás ellen harcolnak, különösen a muszlim nemzetek, amelyek újra felemelkednek, mint annak idején az 1571-es lepantói csata előtt.

 

Vannak, akik úgy vélik, hogy Oroszország kihasználhatja az Európában kialakuló káoszt, és katonai inváziót indíthat Európa ellen. Meg kell említenünk a Szentatya és az egyetemes katolikus egyház elleni kegyetlen támadást is.

Róma tud a garabandali eseményekről

 

Hol áll tehát a Szentatya és a katolikus egyház a garabandali eseményekkel kapcsolatban? Tudjuk, hogy Garabandalt továbbra is vizsgálják az egyházi hatóságok. Ez nem egy jóváhagyott jelenés, mint Lourdes vagy Fatima. Tudjuk, hogy P. Benac S.J. találkozott Ratzinger bíborossal, és átadta neki a Garabandalról szóló teljes, kiterjedt aktájának másolatát. Tudjuk, hogy Conchita 1968-ban, amikor Rómába hívták, Ottavani bíborosnak megadta a csoda időpontját. Tehát bátran állíthatjuk, hogy Róma tud a garabandali prófétai eseményekről. Azt is magabiztosan állíthatjuk, hogy a katolikus egyház és a világ teljesen felkészületlen lesz a világméretű figyelmeztetésre. Mit kell tehát tennünk, mint a garabandali hívők ilyen kis csoportjának, hogy felkészítsük a világot ezekre az eljövendő eseményekre.

 

Nem hiszem, hogy el tudnánk kezdeni megérteni, milyen állapotban lesz a világ a Figyelmeztetés után. A papok el fognak fogyni a kiengesztelődés szentségével, valójában lesz-e elég pap a gyónás meghallgatására? A templomok zsúfolásig megtelnek majd. Miután a Figyelmeztetés hatása alábbhagy, emlékeztetnünk kell majd a világot a közelgő Nagy Csodára. Teljesen le lehetünk terhelve az előttünk álló feladattal, azonban tudjuk és bízunk abban, hogy Isten megadja nekünk a szükséges kegyelmeket, hogy véghezvigyük az Ő akaratát.

 

A Figyelmeztetés és a Nagy Csoda idején a Kegyelem legnagyobb kiáradását fogjuk látni az emberiségre Jézus megtestesülése óta. Minden okunk megvan arra, hogy tele legyünk reménnyel, hogy az emberiség megtér és visszatér a szerető Istenhez.