20230217

36. nap

Semmit se akarjatok magatoktól tenni

 

Kedveseim, ha mindvégig kitartotok, vár rátok egy gyönyörű szép ország, melyet a Szentháromság készített nektek. Jöjjetek, és legyetek készek bemenni az Örök Hazába! A hely már el van készítve számotokra. Most már csak rajtatok múlik, megtesztek e mindent, ami tőletek telik? Mindenekelőtt a hűség legyen derekatokon az öv, és az állhatatosság páncéljába öltözzetek be, mert nagy szükségetek lesz mindezekre a küzdelem idején. Kérjétek a Szűzanya vezetését, és engedjétek, hogy édesanyai palástjával takarjon be titeket! Engedjétek, hogy Ő küzdjön értetek, és akkor megtapasztaljátok, mekkora biztonságban vagytok az Ő oltalmában! Semmit se akarjatok magatoktól tenni, mert azonnal az ellenség csapdájába estek. Ne féljetek, bátorítsátok egymást, hogy megerősödjetek a harcra!

2012.02.19.             Anna Terézia

https://engesztelok.bocsajozsef.hu/lelkielet/semmit-se-akarjatok-magatoktol

Szeretném ha elgondolkoznátok egy álmomon. Szerdán szóval ha nekidőlök egy fának, s mellette még négyszögletű oszlop van, de amikor nekidőlök a fának a nagy hatalmas fa kidől, előkerül, hogy az oszlop el lett fűrészelve alulról, azért dőlt ki, s egy négyszögletű kútmélység kerül elő. Ki mit csinálna, ragaszkodni kell a fához, tehát vissza kellene ültetni, de mikor előbújik e mélység a teljes törzse belekerül, s csak az ágai akadályozzák meg, hogy még kevesebb látszódjon ki. Szerintetek van-e értelme betemetni a mélységet. Ez a házi feladat minden csoportnak.

KÉSZÜLJÜK EGY NAGY CSATÁRA! Mária üzenete Angela Fabiani (Zaro, Olaszország), 2023. február 8.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok áldott erdőmben, köszönöm, hogy válaszoltatok erre a hívásomra. Gyermekeim, készüljetek egy nagy csatára, nehéz idők várnak rátok. Készülj fel az ima és a szentségek fegyverével. Gyerekek, ezen az estén nagy áldást árasztok rátok. Legkedvesebb gyermekeim, engedjétek magatokat szeretetembe burkolózni, és mindannyian Szeplőtelen Szívemben keressetek menedéket. Gyermekeim, veletek szenvedek, és miattatok, különös módon szenvedek a bűnösökért, szenvedek, amikor annyi ellenségeskedést látok, szenvedek, ha a Fiam megsértődik. Szenvedek mindazokért a gyermekeimért, akik elvándorolnak, hogy kövessék e világ hamis szépségeit. leányom, nézz Fiamra, Jézusra. Ekkor a jobb oldalon megláttam Jézus anyját a kereszten. Vérzett, és testének szilánkjai néhol leszakadtak. Leányom, imádjuk Őt csendben. Mama Jézusra nézett, Jézus pedig az anyjára. Keresztút volt. Egy hosszú pillanatnyi csend, majd Mama így folytatta: Gyermekeim, valahányszor megbántjátok Jézust, Szívem meghasad a fájdalomtól. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Ne ítélkezz. Imádkozzatok sokat szeretett Egyházamért, imádkozzatok választott és szeretett papjaimért. Gyermekeim, ne vétkezzetek többé, kérlek benneteket! A bűn elválaszt Istentől, ne vétkezz többé. Aztán látomásom volt, és a végén Anya mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Csütörtökön pékségben vásárolok 2 kilogramm kenyeret, feltünik hogy a papírt megfelezik, aztán otthagynak, mert valahová el kell rohannia az eladónak. Amikor visszajön, akkor adja oda a 2 kenyeret, s a félpapírba, ami talán negyedpapír, mert a kenyeret nem takarja be. Kijövök ismerős érkezik a Volánbusztól, kezet fogunk egymással, s amikor megmondom neki, hogy mennyi per van a Volánbusz ellen, akkor kiesik az egyik kenyér a kezemből, pont az utcára repül, ahol egy autó elvágva besodorja a buszmegállóba. Utánamegyek, majd felveszem, s mintha nem történt volna vele semmi, a levágott részt hazafelé menve majszolom, közben találkozok három személlyel, ők nem értik, miért kell megennem a levágott kenyeret, s hátam mögött kinevetnek. Szóval a helyzet egyetlen lehetséges megoldását Molnár Tamás a francia Louis Coornaert 1968-ban leírt szavaival adja meg: „A feladat nem a régi struktúrák visszaállítása, hanem a visszatérés az alapelvekhez, azaz a hierarchiához, a kiválasztáshoz, a mérlegelés alapján döntéshez, szemben a liberális anarchiával és a marxista diktatúrával.”

„Aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az Úr testét, saját ítéletét eszi és issza.” (1Kor 11, 29)

2020. 02. 18, Kedd
Látomásban egy római katolikus templom oltárasztala mellett álltam, ahol a Szentlélek Isten mutatkozott meg előttem. Azt kérte tőlem a Szentlélek, hogy figyeljem meg az áldozati liturgiát. Láttam, hogy kimaradt az epiklézis, vagyis a Szentlélek lehívása nem történt meg. Szomorúan figyeltem, hogy a kenyérrel és a borral nem történt semmilyen természetfeletti változás. Úgy értem, hogy nem változott át Krisztus testévé és vérévé. A hívek semmit sem észleltek az egészből. Továbbra is azt hitték, hogy Jézus testét veszik magukhoz.
Szentlélek: „Közeleg az a nap, amikor ez a látomás beteljesedik hazátokban is. Ha megszűnik az epiklézis, akkor onnantól kezdve nem lesz átváltoztatás. Ez a változás olyan észrevétlen lesz, hogy számtalan hívő ember nem fogja érzékelni, hogy mi is történik körülötte. Lesznek igaz gyermekeim, akik felfigyelnek a változásra és figyelmeztetni is fogják a többieket, de azok nem fognak hinni nekik azt mondván: „Lehetetlen, hogy ez megtörténjen.” Az ördögnek az érdeke, hogy elvegye a lelketek táplálékát, az Eucharisztiát. Gyermekeim, sokan fognak beleesni abba a bűnbe, amire Szent Pál felhívta figyelmeteket: „aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az Úr testét, saját ítéletét eszi és issza.” (1Kor 11, 29) Elkerülhetetlen, hogy ez az állapot (átváltoztatás megszüntetése) bekövetkezzen! Nem tehettek mást, minthogy imádkozzatok és arra kérjétek Mennyei Atyátokat, hogy ennek idejét kitolja, hiszen Ő az idő Ura is. Csak azok kapják meg a felismerés különleges kegyelmét, akiknek szívében Isten első helyen van. Ahol a kenyér már nem Krisztus teste lesz, ott már nem Isten házába fogtok belépni, hanem egy egyszerű házba, amely nem különbözik a többi épülettől. Aki jót akar magának, az el fogja kerülni ezt a helyet, mivel megszentségtelenítették.”

Mária Magdolna

Nincsenek megjegyzések: