20230220

39. nap

A pokol kapui napról napra kiszélesednek

2019. 02. 21, Csütörtök

Szent Mihály arkangyal a pokol kapuihoz vezetett engem, melynek bejárata nyitva állt. Láttam, hogy a kapuk egyre tágabbra nyílnak és az ördögök özönlenek fel a mi világunkba. Szomorúan kellett végig szemlélnem, hogy mennyi lélek elvész nap, mint nap. Ő erre azt felelte:

„Az Egyházban már hosszú ideje azt tervezik, hogy megreformálják Jézus Krisztus tanítását és a liturgiát. Minél több helyen valósítják ezt meg, annál szélesebbre nyílnak a pokol kapui. Az Eucharisztia jelenti a világ legféltettebb kincsét. Amint megváltoztatják az átváltoztatás szövegét, úgy fog csorbulni a többi szentség ereje is. Én folyamatosan harcolok a bukott angyalok ellen, akiknek az emberek bűnei adnak erőt és hatalmat. Isten megengedi nekem, hogy vezessem az angyalok seregeit. Ám ennek a folyamatos harcnak nem mi fogunk véget vetni, hanem a Szentháromság. Én elsősorban Istenért harcolok és aztán az emberekért. Minél többen kérik a segítségemet, annál hatékonyabban tudok értük harcolni.”

Mária Magdolna

Ez a nap arról szól, hogy mennyire kifordítjuk a kegyelmi adományokat. El kell végre felejteni a világias szemléletet. Csak egy példát mondok, nincsen szinpadi csók házasságtörés nélkül, nincsen strandolás házasságtörés nélkül. S amíg nem értitek meg, addig csak azt tudom ajánlani nézzetek utána annak, hogy amiben megjelentek, azoknak milyen keresztényi múltjuk vannak.

Nehézségeket rögtön átadni


Kedveseim, miért féltek teljesen ráhagyatkozni a Szentháromságra? Szeretné végre megtanítani nektek, miért fontos az életetekben, hogy mindent Neki átadjatok. Egyre több megpróbáltatás és támadás ér benneteket. Ha nem készültök fel arra, hogy a nehézségek érkezésekor azonnal cselekedjetek, akkor sok bosszúságban részesültök. De ha rögtön átadjátok azokat a Szentháromság személyeinek, a Szűzanya Szeplőtelen Szívén át, akkor nem jut el még a lelketek faláig sem a kellemetlenség, melyet a kísértés okoz. Visszafordul, mint a bumeráng és erejét elveszítve elgyöngül. Tanuljatok meg hatékonyan küzdeni és célirányosan imádkozni, hogy ne tudjon közeletekbe férkőzni az ellenség. Ha azonnal Istenre tekintetek, és kéritek tőle a kegyelmet a küzdéshez, akkor megkapjátok és megerősödtök. Ne adjátok fel a reményt! Minél hatékonyabban küzdötök, annál erősebbek lesztek az Úrban.

2013. 02. 21. Anna Terézia
https://engesztelok.hu/lelkielet/nehezsegeket-roegtoen-atadni

Nincsenek megjegyzések: