A férfiak képzeljék Ádám helyükre magukat, a hölgyek pedig Éva helyére, s gondolkodjanak el azon mennyi idő telt el, míg megtörtént az engedetlenség, s a megbüntetés között. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy miért akarjuk elvetni az ajándékot, amelyek a védelmünkben van. Erre egy nagyon jó példa, az itt lévő férfiak hölgyeket, a hölgyek pedig a férfiakat, aki nincsen benne, azzal találkozunk a 34. szemeszteri napon. Elő az ollót, s nézzük meg mennyire romlottak vagyunk. A férfiak kezdik, mindegyik kettő hölgynek valamennyit levág a hajából, de előtte elgondolkozik azon fügefalevelek készítette kötény vagy Abbánk által készített állati bőrből... Tehát minden az ővék volt, senki nem állt közéjük, tehát a lelkitársak voltak.  ... S akkor következzenek a hölgyek, szakál, bajusz, borosta és haj bármelyiket módosíthatod az elgondolásod szerint, s egyik férfi olyannak kell lennie, aki rólad is levágott valamennyit hajat. S látjátok mit okozott a rossz és a jó tudás fájának gyümölcse, azaz az eredendő bűn, pedig minden az ővék volt, s akkor is amikor hibáztak egyszerűbb volt a másikat hibáztatni, s másikban Abbánk ajándékára mutatva Abbánkat is hibáztatni, a hibázást megmagyarázza.  S az is nagyon fontos állatbőrből készített nekik ruhát, tehát addig meleg volt a Paradicsomban, s mikor kiűzetettek ősszüleink a hidegbe... ezt nem árt tudni. S most amikor már megértették, hogy a reklámok miért támadják Abbánkat, akkor felfogtátok, hogy miért az egyrészes a legmegfelelőbb a lelkitárssal való kapcsolódásra. Abba most ne menjünk bele, mennyi betegséget lehet megelőzni vele, de akik készültek azoknak elmondom, hol rontottak, s a legtöbbször ezzel elűzték maguktól a lelkitársukat.  Szóval a mai reklámok egytől-egyig a Teremtőt támadják, Abbánkat szapulják, aki érti annak nem kell mondanom, hogy meddig érhetett ősszüleink ruhája, nem volt dekoltázsa, majdnem a lábát is takarta. S még valami, ha vágod, gyorsabban nő, ezt is már megtapasztalhattátok, sőt jobban burjánzik. Ismeritek a kiscsavar esetét, aki lazítani akart, s a többiek meggyőzték, hogy ő milyen fontos, mert egymásra vannak utalva.

Tisztaság

Kedveseim, legyetek tiszták, éljetek úgy, hogy ne találjanak rajtatok semmi foltot, mely a tisztátalanságra utalna! Éljetek a Szentháromság jelenlétében feddhetetlenül, akkor birtokoljátok szeretetüket és nem érhet tieteket semmiféle bántódás. Ügyeljetek mindig lelketek tisztaságára! Ne engedjétek beszennyezni magatokat olyan dolgokkal, amelyek árthatnak nektek! Például ne kívánjatok meg olyan dolgokat, amelyekről egykor már lemondtatok. Élvezzétek az önmegtagadás zamatos gyümölcseit! Ne találjatok másban örömet, csak a Szentháromság kötelékében és Édesanyánk ölelő karjaiban. Bízzatok, a  szeretet-cselekedeteitek megtermik gyümölcsüket, csak adjatok oda mindent a Szentháromságnak!
2012.02.12. Anna Terézia

https://engesztelok.bocsajozsef.hu/imaszandekok/tisztasag

A globális világjárvány keretein belül, amelyet most élünk át (és amelyet ezekben a kinyilatkoztatásokban jelentettek be), nagy változások előtt állunk, amelyek az emberiséget egy új rend felé vezetik, amelyet a világszervezetek az egészség védelmével védekeznek...

 

Ennek a kényes egészségügyi helyzetnek a következményeként a világgazdaság összeomlásának kezdetét látjuk, ami döntő lesz a világhatalom legmagasabb és legtitkosabb szféráinak árnyékában tervezett társadalmi mérnöki munka megszilárdításában.

 

Több kritikus tényező együttállása elérkezett, a próféciák beteljesedése olyan valóság, amely arra ösztönöz, hogy az élet minden területén készüljünk fel, mert többé már nem lesz minden a régiben.

A kegyelem állapotában várjátok a jövendölések beteljesedését!



Kedveseim, engedjétek, hogy beteljesítse Isten mindazt, amit eltervezett veletek! Ne szabjátok meg Neki, hogy mit tegyen, és mit ne tegyen! Abban működjetek közre hatékonyan, amit eltervezett, amit véghez akar vinni tetteitek által. Ne késleltessétek a beteljesedését mindennek, aminek el kell jönnie! A kegyelem állapotában készenlétben várjátok a jövendölések beteljesedését! Maradjatok meg a Szentháromság egységében, akkor nem fognak szétzilálni benneteket a rátok váró megpróbáltatások!

2014. 02. 12. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/791-a-kegyelem-allapotaban-varjatok-a-jovendolesek-beteljesedeset