20230213

32. nap

Részlet az üzenetből, melyet 2020. szeptemberében kapott Luz de Mária:

"Ami történik, az szükséges, az embernek be kell hajlítania a térdét, és meg kell értenie, hogy lelkinek kell lennie ahhoz, hogy megízlelje azt, ami isteni, ne érezze magát a Szentháromság urainak, törekedjen spirituálisra, harcoljon a rosszul használt emberi ego ellen. és legyetek Isten alázatos teremtményei nagy szeretettel és szentséggel.Két erő harcol a lelkekért:Jó a rossz ellen.Kinél van a jó és kinél a rossz?...Aszerint ítélitek meg,hogy mit láttok a lelkiismeretetekben.Imádkozzatok, jóvátentek az elkövetett gonoszságért szeresd felebarátodat, mint önmagadat, tiszteld Isten törvényét, légy igaz, és ne térj el Égnek és Földnek Királynőnktől és Anyánktól A bölcs ember ad inni a szomjazónak, anélkül, hogy megítélné, megérdemli-e vagy sem. Tégy jót,hogy Krisztus jót adjon!A béke angyala,hogyan jön a váratlan a Földre:hogy ne várjatok.Békével a szájában egyesíti a szíveket.Az emberiség nagyobb erővel fedezi fel a szellemi az erényt, amelyet elveszített, és meg fogja újítani; ezért ne féljetek a megtisztulástól, imádkozzatok és tartsátok meg a hitet, hogy ti, mint hűséges maradék szabadok legyetek Isten Szeretetének, valamint Királynőnk és Anyánk Szeplőtelen Szíve Diadalának köszönhetően."

Az emberiségnek vezekelnie kell. A vezeklést tekintsétek önként vállalt tisztulásnak, amellyel törleszthetitek bűneitek után járó adósságaitokat. Mindenki köteles leróni adósságát a másvilágon, de már a Földön is lehetőség van a törlesztésére.Ti fiaim /Mózes, Noé/ az Én kiválasztottaim vagytok. Rátok bíztam annak idején népem vezetését és a Kánaánt. A büntetés immár küszöbön áll. A bűnök következményeivel való elszámolás elkerülhetetlen. Amint Fiam áldozatát felülírják emberi rendelkezésekkel, onnantól kezdve nem lesz irgalom csak igazságosság. Az Eucharisztia minden kegyelem forrása, általa él az Egyház. Azt akarom, hogy minél többen engeszteljék az Eucharisztia ellen elkövetett bűnöket, amelyek folyamatosan növekszenek a világban. Aki Fiamat megsérti, az Engem sért meg, mivel mi ketten egy vagyunk. Atyai szívemnek a legnagyobb bántás az Eucharisztia ellen elkövetett bűnök jelentik. Ám nagy örömöt jelent Nekem, amikor látom az embereket szentségimádáson részt venni vagy ilyeneket szervezni, hogy minél nagyobb számban összegyűlhessenek az én gyermekeim. Bizony mondom minden gyermekemnek, hogy a szentmise után a szentségimádás számít a legnagyobb kegyelemnek. Menjetek Fiam színe elé, és imádjátok Őt mindenekfölött. E szent imádattal megkapjátok a kegyelmet, hogy nagyobb önátadással szolgáljátok a Szentháromságot és mindenekelőtt leküzdjétek a sátán kísértéseit. A földi világ telve van sátán imádattal. Amikor Fiamat imádják, akkor csökken a sátán hatalma és az iránta való imádat megcsorbul. Leborulásotokkal pedig kifejezitek Előttem, hogy készek vagytok Rám hagyatkozni. A szentek boldogok voltak, amikor Fiammal kettesben lehettek órákon keresztül. Az idő múlása föl sem tűnt nekik, mert a Fiammal töltött idő szent és mindenkinek a lelke javára válik. Imádkozzatok, hogy a szentségimádás újra előtérbe kerüljön és minél több helyen megvalósuljon az örökimádás!”

 

Diana Ivanovici román szenátor elemzése

A Keresztes Imahadjárat 100. imája: „A Kereszténység túléléséért”

Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembesülünk, mivel az utolsó Igaz Pápa befejezte az Irántad való Küldetését.

Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel most szembe kell néznünk azon Egyház összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertük.

Ne engedd soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától.

Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk neked és a Szentségeknek, melyeket Te adtál a világnak.

Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonlóan azzal az erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétával és az Antikrisztussal szemben.

Segítsd Egyházadat a Földön, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítsen testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.Most, amikor az emberiség a végső megtisztulás fájdalmait szenvedi, ami lehet, hogy nem egy kellemes dolog, de e nélkül a lelkek nem tisztulnának meg. Ez az az idő, amikor a lelkeknek a Tisztítótűz fájdalmait kell elviselniük a Földön. Csak azok léphetnek be az Új Paradicsomba – amely Isten Királysága-, akik tiszták és a lelkük makulátlan. Tehát ahelyett, hogy félnétek, arra buzdítlak benneteket, hogy fogadjátok el Istennek a világba való Beavatkozását. Törődjetek bele abba, aminek lennie kell, aminek meg kell történnie és minden olyan közbelépésbe, amelyekre azért van szükség, hogy megvédjenek mindnyájatokat a gonoszságtól és az igazságtalanságoktól, amelyeket azok fognak okozni az emberi nemnek, akik csak önmagukhoz, és akik a Sátán ügynökeihez hűségesek.

Csak egy olyan megtisztulási folyamat által tud az ember alkalmassá válni arra, hogy megállhasson Isten Színe előtt, amikor őt megfosztják majd gőgjétől, a saját nagyszerűségébe vetett hitétől és attól a tévhittől, hogy az ő ereje nagyobb, mint az Istené.

Ha egy személy halálos bűn állapotában van, és nem hajlandó megbánni bűneit, akkor ő soha nem lesz képes ellenállni az Isten Fénye okozta fájdalomnak. Tehát, hogy Isten beavatkozik, az egy Irgalmas cselekedet, hogy felkészítse ezeket a lelkeket, hogy ők is osztozhassanak Isten Dicsőségében. Isten Szeretetének és Nagylelkűségének köszönhető, hogy megengedi ezeket a nehéz időket, amelyek már elkezdődtek. Mindezt nem csupán azért teszi, hogy gonoszságukért megbüntesse gyermekeit, hanem, hogy biztosítsa számukra azt, hogy méltók legyenek az Örök Életre.

 

Szentháromság Ereje által kijelentem, hogy Én az Igazságot adtam nektek. Betöltöttem a szíveteket és lelketeket azokkal az Ajándékokkal, amelyeket az Igazság Könyve által ígértem az emberiségnek.

Most tehát vegyétek Ajándékomat, az Igazság Ajándékát, az összes többi Ajándékkal együtt, amelyek e Küldetés által adattak nektek, és fogadjátok azt hálával. Éljétek Isten Igéjét. Fogadjátok el ezeket az Üzeneteket, és életeteket azoknak megfelelően éljétek.

Küldetésem, hogy megmentsem az emberiséget, már majdnem befejeződött. Maradék Hadseregem megalakult. Ti megkaptátok az Élő Isten Pecsétjének az Ajándékát, az Üdvösség Érmét, és a Keresztes Imahadjárat Imáit. Ezek lesznek a ti fegyvereitek ellenségeim ellen. Mostantól fogva csak időszakonként és Maradék (Hadseregem) által fogok hozzátok szólni. Ti készen álltok arra, hogy átvegyétek fegyvereiteket és harcoljatok, hogy Igém a kietlenség helyén is életben maradjon.


S holnap ha megadatik a hálátlanságról lesz szó, ami egyre jobban előrehozza a végkifejletet.

Nincsenek megjegyzések: