Folyamatosan kérjétek Szentlelkem Ajándékait bennetek, szükséges, hogy birtokba vegyétek őket, és hogy méltók legyetek ilyen nagy kincsekre.


A bölcsesség ajándéka

A megértés ajándéka

A Tanácsadás ajándéka

Az erősség ajándéka

A tudomány ajándéka

A jámborság ajándéka

Az istenfélelem ajándéka


Akaratom szerint kell dolgozniuk és cselekedniük, törvényemet betartaniuk, méltó életet élniük és méltósággal élniük.


Szentlelkem Ajándékaiból áradnak az igaz élethez szükséges gyümölcsök, teljes tudatában annak, hogy Nélkülem semmik.


Ezek a következők:


SZERETET: amely elvezeti őket a szeretetre, a testvériség teljes megélésére és az Első Parancsolat teljesítésére.


ÖRÖM: mivel a lélek öröme mindenekelőtt azt erősíti meg bennük, hogy Velem nincs félelem.


BÉKESSÉG: azoknak az eredménye, akik átadják magukat az Én Akaratomnak, és földi életük ellenére biztonságban élnek az Én védelmemben.


TÜRELEM: annak van birtokában, akit nem zavarnak sem az élet viszontagságai, sem a kísértések, hanem teljes harmóniában él felebarátjával.


HOSSZÚSÁG: nagylelkűséget ad nekik, ha tudják, hogyan kell várni Gondviselésemre, még akkor is, amikor minden lehetetlennek tűnik.


JÓINDULAT: az a kedves és szelíd teremtmény birtokolja, aki szelídséget tart fenn másokkal szemben a bánásmódjában.


JÓINDULAT: mindig a felebarátnak kedvez, az Én hasonlatosságomban a testvér iránti önátadás állandóan jelen van abban a teremtményben, aki ezt birtokolja.


SZELIDSÉG: megtartja az egykedvűséget, a harag és a harag igazi fékezője, nem tűri az igazságtalanságot, nem engedi meg a bosszút és a haragot.


HITELESSÉG: tanúságot tesz jelenlétemről abban a teremtményben, aki mindvégig hűséges hozzám, szeretetem által él, az igazságban.


MÓDSZERESSÉG: Szentlelkem templomaként méltósággal és illendőséggel élnek, megadva ennek a templomnak a szükséges méltóságot, hogy ne szomorítsa meg Szentlelkemet.


SZABADSÁG: a teremtmény magas fokú lelkiismerettel rendelkezik, mivel birtokolja Szentlelkemet; ezért a teremtmény rendet tart cselekedeteiben és cselekedeteiben, anélkül, hogy megkívánná azt, amit nem birtokol, belső rendről tanúskodva és a sóvárgást megfékezve.


SZABADSÁG: Szentlelkem Templomaként fenntartják a Velem való valódi egyesülést; ezért átadják magukat Nekem, így gyengítik a rendetlenségeket, nemcsak a testet, hanem a belső rendetlenséget is, amely rendetlenséghez vezet cselekedeteikben és cselekedeteikben, és a rendetlenséghez, amely rendetlenséghez vezet, amely rendetlenséghez vezet, amely rendetlenséghez vezet cselekedeteikben és cselekedeteikben.

SZERETETT GYERMEKEIM, LEGYETEK SZENT SZELLEMEM IGAZ TANÚI, NE FÉLSZÍVVEL, HANEM TELJES MÉRTÉKBEN. (LM 20230527)

Forrás: https://rumble.com/v2orxq2-leaked-who-files-reveal-plan-to-force-kids-to-have-sexual-partners.html

amikor Apostolaim oda jöttek Hozzám, a csalódottságtól könnyezve és sírva a miatt, hogy milyen kegyetlenül bántak velük az Én Nevemben, a következőket mondtam nekik:

Soha ne féljetek attól, amikor az Én Nevemben elutasítanak benneteket.

Soha ne ijedj meg a gonosz üvöltésétől, aki azoknak a száján keresztül ordít, akik őt szolgálják.

Soha ne féljetek, amikor az Én Nevemben felelősségre vonnak benneteket. De amikor azok, akik közel állnak hozzátok, elárulnak benneteket, tudnotok kell, hogy Én Vagyok az, akit Arcul ütöttek.

Amikor egy ember elárul Engem, vétkezik Ellenem; amikor pedig Isten prófétáit árulja el, akkor a Szentháromság Egy Istent árulja el, és ezért nagyon fog szenvedni.

Amikor a lelkek elutasítják a Szentháromság Egy Isten Beavatkozását – akik a legnagyobb Mennyei Hatalomnak állnak ellent -, akkor nekik lelkiismeretük nyugtalanságát kell elviselniük. Ez a nyugtalanság soha nem fogja elhagyni őket, hacsak nem békítik meg a lelküket Velem, Jézusukkal. Elutasítani Engem, amikor a lélek tudja, hogy Én Vagyok az, Jézus Krisztus, Aki beszél, sajnálatos dolog. De a Szentháromság Egy Istennel való dacolás, azáltal, hogy az ember akadályozza Isten Beavatkozását azon feladatában, hogy lelkeket mentsen, Atyám gyors büntetését fogja eredményezni.

Az ember kigúnyolhatja, megkérdőjelezheti, és elemezheti Szavamat – ahogyan az most adatik –, de amikor bátorkodnak megpróbálni és akadályozzák azt – elárulván Bizalmamat -, hogy lelkeket mentsek és ellenszegülnek Irgalmamnak, akkor számukra nincs Kegyelem.

 

Ezzel a videóval szeretnénk tisztelegni azok előtt a bátor orvosok, tudósok, genetikusok, biológusok, virológusok, vegyészek előtt, akik életüket adták az igazságért, akiket igazságtalanul meggyilkoltak, pedig csak segíteni akarták az emberiség ébredését, figyelmeztetni a halálos vakcinák súlyos veszélyeire és a népirtási tervek manipulációjára, az egészségért és az emberi szabadságért küzdve. Olyan orvosok és tudósok, mint Rashid Buttar, Vladimir Zelenko, Peter Gariaev, Alexander “Sasha” Kagansky, Kary Mullis, Luc Montagnier, Franco Trinca, Domenico Biscardi, valamint olyan elnökök, mint Jovenel Moise Haiti, John Magufuli Tanzánia, Kenneth Kaunda Zambia, Pierre Nkurunziza Burundi, meghaltak vagy “öngyilkosok” lettek az elmúlt három évben, a hamis járvány kezdete óta. És mások, akiket baleset ért, vagy akiket megfenyegettek, mint például Dr. Carrie Madej, Dr. Joseph Mercola, Dr. Peter McCullough, Dr. Sucharit Bhakdi vagy Robert Kennedy Jr. amerikai ügyvéd. A globális elit nem ismer el ellenállást az Agenda 2030 létrehozásával szemben, ki akarják irtani az emberiséget, de az olyan embereknek köszönhetően, mint az említettek, akik példát mutatnak bátorságból és tisztességből, a lakosság nagy része felébred, és apránként minden sötétség lelepleződik ebben a globális csendes spirituális háborúban, egészen a Fény győzelméig.


Lelki egyensúly

Kedveseim, miért kételkedtek időnként a Szentháromság vezetésében? Előttetek feltár és megad minden lehetőséget a felismerésre, hogy megértsétek, mit kíván tőletek és milyen úton vezet benneteket. Onnan tudjátok felismerni, hogy benne munkálkodtok, ha elfogadjátok minden nap, amit elétek tár és minden lehetőséget, amit felkínál. Vannak közöttük kellemetlenek és nehezek is. Ha elfogadva át tudjátok adni neki, akkor legyőztétek az akadályt, amitől nehézzé vált a feladat. De kínálkoznak olyan alkalmak is, amikor nagy örömet jelent számotokra az elétek táruló helyzet. Ebben az esetben sem üdvös mást tenni, mint ajándékként elfogadva, átadni a Szentháromságnak. A lényeg mindig az legyen, hogy sem nehézség, sem öröm ne billentsen ki benneteket a lelki béke egyensúlyából, mert akkor biztosan nem fog a gonosz lélek sem megzavarni titeket. A rosszat tűrjétek, a jót viseljétek el, mert nem ti fáradoztatok érte, hanem egyedül Isten ajándékaként kaptátok.

2012.05. 30.                       Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/lelki-egyensuly