Bizony mondom nektek, hogy ha kitartóan imádkoztok, akkor megvédem országotokat a polgárháborútól, mely más országokat sújtani fog. Egyes országok parlamentjeit romba fogják dönteni (pl. Franciaország, Németország, Spanyolország), mert a népek nem fogják sokáig tűrni képviselőik hozzáállását, akik szemben állnak saját hazájukkal. Megengedem, hogy mindez megtörténjen, hiszen a legtöbb európai ország megtagadja Atyám szent törvényeit, amely örökkön-örökké fennáll. Imádkozzatok, mert elkezdődött Európában a keresztényüldözés! A templomokat lassan megfosztják a keresztektől és mindattól, ami az Én áldozatomra emlékeztet. Ám az ellenség tudja, hogy a keresztény hívektől is meg kell fosztani a templomokat, ami már a hitehagyással elkezdődött. Európában még vannak olyan hívő emberek, akik napi áldozók és gyakran gyónnak. Ők nagy veszélyben vannak, mert példát és reményt adnak másoknak a megpróbáltatások alatt. Gyermekeim, az események folyamatban vannak, amik pillanatról pillanatra változhatnak.

Túl messzire mentek az ukrán fasiszták és az őket patronáló szövetségesek, akit érdekel az oroszok döntése, az utána néz, mert semmi sem véletlenül lett összegyűjtve, mert mindent elmondtak, hogy mi fog történni, csak éppen a sok begyepesedett gyülölettől reszkető a többit rátok bízóm. ... , mert fontosabb dolgunk van.

Ezek az utolsó alkalmak, amikor még beszélek hozzátok. Az idő rövid. Hamarosan kitör az üldözés, és az atomháború, amit csak nagyon kevesen fognak túlélni.

A világban zajló természeti katasztrófák mind előjelei annak, hogy haragom ítélete sújtja ezt a világot bűneiért, amelyek súlyosabbak, mint Szodoma és Gomora, vagy Babilon idejében. Ez a világ elpusztul, mert saját magát ítéli arra, és mindent elkövet, hogy megsemmisüljön. Egy háborúban soha senki sem lehet győztes. Itt csak vesztesekről lehet beszélni. De a legnagyobb baj az, amikor a lélek elkárhozik, és soha többé nem tud megtérni, örökre elvesztette az élet Forrását, az Istent, Aki megteremtette. Ezért imádkozzatok, hogy az emberek, akik nemsokára tömegével meg fognak halni, még életük utolsó pillanatában, amikor megjelenek előttük dicsőséges fényemben, és megkérdezem tőlük, hogy elfogadnak-e Engem Megváltójuknak, Mellettem döntsenek. Ezt az utolsó esélyt szinte mindenkinek megadom, kivéve azokat, akik már életük során többször is megkapták Tőlem, de mindig elutasítottak. Ők azok, akik a Szentlelket káromolják, vagyis a megismert igazság ellen tusakodnak, vagyis örök vétek terheli őket. De mindazok a lelkek, akik keveset kaptak, kevésről adnak számot, ezért még megadom nekik az utolsó esélyt, hogy dönthessenek Mellettem, ha úgy akarják.

Gyermekeim! Most egy hatalmas világégés előtt álltok. Itt hagytok mindent, még a testeteket is. Csak a cselekedeteiteket hozzátok magatokkal, ezért újra mondom: fogadjátok el az áldozatokat a lelkek megmentéséért, és imádkozzatok magatokért és mindenkiért.

Szentírási megerősítések: Lk 1, 45: „Boldog, aki hitt annak beteljesedésében, amit az Úr mondott neki.”