A Tízparancsolat élő törvény, ami érvényes mind a földön élőkre és mind a holtakra. Ez az a mérleg, amelyre az életetek rá van helyezve, mint a súly, ami eldönti, hogy melyik oldalon is álltok valójában. Mindazok, akik meghalnak, látják e mérleget maguk előtt és azt, hogy tetteikkel mit érdemelnek ki.”

„Jézusom, Te Mindenható vagy. Kérlek, őrizz meg minket Magadnak szentségben és igazságban! Boríts be minket drága Szent Véreddel, és add meg nekünk az üdvösséget! Védelmezz minket a sátán minden álnok cselszövésétől, vezess bennünket drága Szent Lelkeddel a szűk ösvényen, amelynek végén Te vársz. Kérlek, add, hogy ölelő karjaidba omoljunk, és drága Szent Kebleden nyugodjunk örökké, ámen.”


Akiknek fontos az igaz HIT, IGAZSÁG és ÉLET, keresnek és találnak, kérnek és kapnak, zörgetnek és ajtót nyit számukra az Úr! A kis hűséges MARADÉK nem hódol be az "ellenségnek"! Deo gratias! Akik megbotránkoznak, nézzenek önmagukba! Talán felismerik, hogy az "oltott" papjaink, püspökök, bíborosok, elveszítették hitelüket előttünk, béresekként már csak "birkáik" követik őket! Csak mellékesen jegyzem meg: a "pápa" látogatás kiváló alkalom volt az "új misekönyv" hivatalos használatára! Az "érzelmi" hullám elnyomta az örök-érvényű értelmi felismerést! AZ IGAZ EMBER HITBŐL ÉL! A tévhitben élő "tömegeket" könnyűszerrel lehet manipulálni, megvezetni! "Ébredj ember mély álmodból"! (Kapisztrán)

Az Ukrajna és Oroszország közötti támadási hullám nem ér véget. Kína és az Egyesült Államok folytatják a harcot, és újabb országok csatlakoznak hozzá. Izrael és Palesztina folytatja konfliktusait, hogy többről ne is beszéljünk. (LM 20230503)