Minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja

Kedveseim, törekedjetek arra, hogy minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja. Minden út Istennek tetsző, amely távol tart a bűntől, és megnyitja bennetek a kegyelem kincsestárát. Oh, mennyire vigyáznak az égiek arra, hogy egészen magával ragadjon titeket a szeretet Szent Lelke. Mert bármit tesztek, azt a cselekedetet, ha nem a Szentlélek ereje fűti, mit sem ér, és mit sem használ. Ezért, amit tesztek tegyétek nagyon buzgón és egészen átadottan. Szemléljétek Isten szeretetét, mert mindenben felfedezhetitek, ha törekedtek rá. A szeretet ne csak üres szó legyen az életetekben, hanem tevékeny, és mások felé forduló cselekedet, viselkedés. Ezáltal egészen közel kerültök Istenhez. Kérjétek a Szentlelket, és Ő betölti szíveteket, és átadja mindazokat az ajándékokat, amelyek feltétlenül szükségesek a végső kitartáshoz.

2013. 05. 15. Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/minden-gondolatotok-a-szentharomsag-dicsseget-szolgalja


Eléd járulok, Fatimai Rózsafüzér Szűzanya.

Lábaidhoz, szeretetben átadva, szívem Neked ajánlja életem tetteit és cselekedeteit.

és minden egyes rózsafüzért, amelyet bűneimért és az egész világ bűneiért való jóvátételként imádkoztam.

Eléd járulok és felajánlom Neked minden érzékemet,

amelyekkel megsértettem Szeplőtelen Szívedet.

Édesanyám, Neked adom őket, segíts nekem ebben az időben, amikor áldott Kezedbe veszem,

a megtérés szilárd szándékával.

Előtted elkötelezem magam, hogy hűséges leszek Isteni Fiadhoz és Hozzád, Fatimai Rózsafüzér Szűzanyánk.

Neked adom szeretetemet, elhatározásomat, erőmet, állhatatosságomat, hitemet, reményemet, elhatározásaimat.

Neked adom mindazt, ami vagyok, és mindazt, ami leszek ettől a pillanattól kezdve és mostantól kezdve, amíg Veled együtt, új teremtménnyé átalakulva, szemedbe nézhetek, és így szólíthatlak: Édesanyám!


Ámen.

Nehéz feladatok

 

Kedveseim, miért gondoljátok, hogy a feladat, amit rátok bíztak, nem kivitelezhető, vagy csak nagyon nehezen? Meg kell tanulnotok úgy ráhagyatkozni a Szentháromságra, hogy teljesen a vízen járjatok. Vigyázzatok, mert nem kell senki emberfiának megfelelnetek, amikor kivitelezhetetlen nehéz dolgotok van. Meg kell tanulnotok teljes erővel bízni abban, aki mindent megtehet, sőt még azon felül is. Amikor tevékenykedtek, soha ne a saját korlátaitokra figyeljetek, mert abban a pillanatban süllyedni kezdtek és minden, amit megkezdtetek, gyorsan elillan! Jézus mellettetek áll, fogja kezetek és vezet Szentlelke által, ezért hagyjátok érvényesülni a kegyelem Istenét, hogy még inkább bővelkedjetek abban, amit nektek juttatott.

2014. 05. 15.              Anna Terézia

https://engesztelok.hu/lelkielet/837-nehez-feladatok