20230507

13. nap Holnap a mérges vörös hold, s a még mérgesítőbb szuperholdról lesz szó, gyűjtsétek össze holnapra a bejegyzéseket

„Isten különleges kegyelme szükséges ahhoz, hogy valaki mindvégig kitartson. Amint láttad igen sokan visszafordultak. Még azok is megteszik ezt a lépést, akikről nem is gondoltátok volna. A bűn olyan erő, amely számtalan embert elcsábít Isten kegyelmétől. A szentségekben nagy erő lakozik. Ám a szentségek akkor hatékonyak, ha van bennetek élő hit, remény és szeretet. A Sátán ismeri az emberek gyengeségeit. Csak azzal kísérti őket, amellyel biztosan sikert arat. Minden szentnek meg volt a maga kísértése, amivel meg kellett küzdenie. A próbatételeket kiállták és elnyerték jutalmukat. Aki Isten oldalára áll, annak fel kell készülnie arra, hogy a Hozzá vezető út nagyon nehéz. Az Ő kegyelme nélkül nem lehetséges üdvözülni.”


Mérleg

2020. 05. 07, Csütörtök
Jézus:
„Azoknak, akik a bűn természetes elfogadására buzdítják az embereket, súlyos ítéletben lesz részük. A sátán oly ravasz, hogy a bűnt jónak tűnteti fel. Csak egy törvényhez igazodhattok, amelyet Én alkottam. Amik az Én törvényeimen kívül esnek, tévedéshez és romláshoz vezetnek. Az emberek azt hiszik, hogy a Szentírás történetei csupán mesék. Minden, ami ott le van írva megtörtént. Minden titok fel fog tárulni előttetek a maga idejében. A törvényt nem eltöröltem, hanem beteljesítettem. A Tízparancsolat élő törvény, ami érvényes mind a földön élőkre és mind a holtakra. Ez az a mérleg, amelyre az életetek rá van helyezve, mint a súly, ami eldönti, hogy melyik oldalon is álltok valójában. Mindazok, akik meghalnak, látják e mérleget maguk előtt és azt, hogy tetteikkel mit érdemelnek ki.”

Mária Magdolna

Nincsenek megjegyzések: