20230504

10. nap Holnap Vörös Vérhold a Fájdalom és a Háború jele, augusztus 1-jén Szuperhold

2023.01.02.

3.

A Nagyfigyelmeztetésre gondoltam, amikor az Úr keresztje megjelenik az Égen.

Hang: Fényesítsd ki lelked tükrét.

Jézus: Benedek pápa halála után bizony hamarosan megindulnak a betervezett események.

2023.02.28.

1.

Az Úr Szívére gondoltam.

Kép: Benne ezt láttam: sötétség és nagy rázkódás, rengés.

Hang: Nagyon megrázom az emberiséget. Egymás hegyén-hátán, egymás után jönnek a katasztrófák.

Hang: Ez vár az emberiségre.

Hang: A világ megremeg, mint eddig soha.

Hang: Készüljetek fel, gyermekeim.

Hang: A világ rengésben áll.

Kép: Jézus szelíd arca, és áldást ad.

Kép: A világ és Magyarország is remeg, de Magyarországon kisebb a rengés, mint máshol. Magyarország olyan, mint egy bástya, mely áll alapjaiban.

Jézus: Azért mutatok ilyeneket, mert számotokra elképzelhetetlenül közel vannak a megpróbáltatások. A többség semmit sem sejt. Milyen kár, hogy nem olvassák szavaimat, és nem is hiszik el, mert készületlenül fogja érni őket. Eddig csak helyenként hallottatok katasztrófákról, vagy láttátok a televízióban, de hamarosan át kell élnetek ezeket. Legalább ti engesztelők készüljetek fel sok böjttel, imával, lemondásokkal, szenvedéseitek felajánlásaival. Már nemegyszer megígértem nektek, hogy Magyarország nem pusztul el, csak megtisztítjuk.

2.

Hang: Süllyed a hajó!

Hang: A vészharangot húzzák már.

Kép: Egy süllyedő hajó, a negyede már elsüllyedt. Közeledik egy mentőhajó, mint Noé bárkája, amit az Úr küldött. Az Égiek kérik az embereket, hogy szálljanak át. Sokan nem akarnak, mert nem érzik a veszélyt. Így, aki hallgat az Úrra, azok egy keskeny deszkán mennek át a mentőhajóba. Egyesek hátra néznek, és látják, a hajó még jobban és gyorsabban süllyed. Míg Isten népe távozik, addig ittas és kábult emberek dülöngélnek és fekszenek a hajó fedélzetén. Több közülük a drogos, a transzverzita, és a homoszexuális is. Fekete gonosz szellemek vannak közöttük, kik nevetnek rajtuk, és azt csinálnak velük, amit akarnak, az Égiek pedig szomorúan és sírva nézik a jeleneteket. A józan emberek közül vannak olyanok, kik az ittasokat próbálják magukhoz téríteni, de csak keveseket lehet kimenekíteni.

Érzés: Ezért szükséges az Úr beavatkozása.

Jézus: A közeljövőből mutatok neked képeket. A rettentő nagy bűnök súlya lehúzza az embereket, de az Úr próbál segítséget küldeni nekik, a kegyelmeit. De szívüket bezárják, és csak hemperegnek a bűn sarában. Hiába próbáljátok ti engesztelők rábeszélni őket, hogy térjenek meg, minden lehull róluk. A ti beszédetek falra hányt borsó a szemükben. A gonosz lelkek örömmel nevetgélnek, mert arra számítanak, hogy ez a sok-sok lélek az övéké lesz. De ne féljetek kicsiny engesztelő csapatom. Én mindenkit meg akarok menteni, hiszen meghaltam értük. Küldöm Szentlelkemet, és a Nagyfigyelmeztetés a sok makacs, bamba, megtévedt embert felébreszti. Futva menekülnek a gyóntatószék felé.

2023.03.14.

5.

A Nagyfigyelmeztetésről gondolkodtam.

Kép: A Szentlélek kiáradásakor mindenki lelkében tűz fog fellobbanni.

Hang: Isten tüze az, ami égni fog bennetek.

Kép: Mindenki hallani és látni fogja a bensőjében azt az örömöt, vagy szomorúságot, amit másoknak okozott. A keserű pillanatok közül azokat, amit nem bánt meg és nem gyónt meg.

Kép: Az Úr egy tükröt állít a lelkünk elé, hogy egy-egy alkalommal, amikor nem jól cselekedtünk, hogyan lehetett volna szeretettel megoldani. Egyesek olyan nagy különbséget fognak megtapasztalni a kettő között, hogy nem fogják tudni megállni sírás és lelki kín nélkül.

Kép: Egyesek nagyon sírva kúsznak gyötrődve a földön a sötétben, és kérik az Úr irgalmát.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor a Szentlélek tüze éreztetni fogja azt a bánatot, keserűséget, amit másoknak okozott, mintha ők élnék most át. Érezni fogják, hogy másokkal szemben hiányzott a szeretet bizonyos helyzetekben. A nagy fájdalom bűnbánatra és zokogásra és bocsánatkérésre indítja majd őket. Ez a meg nem bánt és meg nem gyónt szeretetlenségekre vonatkozik csak.

2023.03.21.

6.

A Nagyfigyelmeztetésre gondoltam.

Érzés: Sokan úgy érzik majd magukat, mintha elcsípték volna őket valami tettben, vagy leleplezték volna őket. Olyan érzés is tör majd rájuk, mint a lopókra, vagy a rablókra.

Hang: Mivel megloptátok Istent dicsőségétől.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetés mindenkinek óriási meglepetést fog okozni. Igazaknak és bűnösöknek egyaránt. Akik hisznek ugyan Istenben, de sokszor visszaéltek jóságával, meg nem a tervei szerint éltek, nagy lelkiismeretfurdalást fognak érezni. Mintha Isten dicsőségét csökkentették volna.

7.

Olvastam: Agredai Mária: Szűz Mária mondta, Őt annyira megsebezte Isten szeretete, amikor a lelke Istent meglátta, hogy teljesen odaadta magát neki, hogy soha el ne szakadjanak egymástól.

Kép + Érzés: Szűzanyához képest mi gyarló emberek olyanok vagyunk, mint kihűlt, kemény betontömbök.

Olvastam: Agredai Mária: Szűzanya buzdította őt, újítsa meg a fogadalmát Őelőtte.

Azon gondolkodtam, ha mi is megújítjuk ígéreteinket, odaszentelődésünket.

Hang: Nem felesleges cselekedetek ezek.

Jézus: Nemcsak a szerzeteseknek kell megújítani fogadalmaikat, hanem, ha fel akarjátok melegíteni, forrósítani szereteteteket Felém, akkor időnként meg kell újítani az odaszentelődéseteket és kisebb-nagyobb fogadalmaitokat, ígéreteiteket. Ezzel lehet élővé tenni a hiteteket.

2023.03.28.

1.

Azon gondolkodtam, hogyan fogja átélni a lélek a Nagyfigyelmeztetést.

a)

Kép: A lélek, mint egy gömb, mely telis tele van ajtókkal, falakkal. A lélekben legbelül van az Isteni Szikra, hasonlóan, mint a Földgömb és a magma, amely az embertől el van zárva, és csak az Úrnak ismeretes. A Szentlélek kiáradásakor, mint a robbanás, tűz és lávafolyam, erős fényáradattal egy szempillantás alatt áttör minden ajtót és falat, melynek az ember nem tud ellenállni, mert ez olyan, mint egy cunami és a víz, mely elsodor.

Kép: A lélekben hatalmas égések történnek. Ami jó az emberben, az megmarad, a szennyet és a port égeti le, és a jó tulajdonság még nemesebbé válik. Olyan arannyá válik, amilyenné egymaga, a Szentlélek tüze nélkül nem válhatna. Egy bűnös emberben a rossz teljesen elég, és sivárság, pusztaság keletkezik benne.

Kép: A Nagyfigyelmeztetés utáni 6-6,5 hét időszakában, amikor az Úr hagyja a lelket, hogy szabadon keresse Őt, fehér virágok kezdenek virítani a lelkének pusztaságában. Ezek a virágok azok az erények, melyeket az Isten kegyelmének aranyesője serkentett ki. A 6-6,5 hét eltelte után, amikor e kegyelmi időszak lejár és visszatér a kísértés, egyesekben ezek a fehér virágok eltűnnek, már erősebb lelkekben pedig megmaradnak. Ahhoz, hogy a fehér virágok megmaradjanak, az ember szabadakarata és erőlködése is szükséges.

Jézus: Drága gyermekem, Isten igazságossága a Nagyfigyelmeztetéskor mindenki előtt nyilvánvalóvá válik. Vigasztalásul mondom nektek hűséges engesztelőim, hogy ha a kegyelem állapotában vagytok, akkor a megbánt, meggyónt bűneitek elégnek, eltűnnek. Az erényeitek pedig ragyognak, mint a színarany. Ó, szegény bűnös gyermekeim, akik nincsenek a kegyelem állapotában, halálos bűn van a lelkükben, ők teljesen elégnek. Olyanok lesznek belül, mint a szénné égett pusztaság. A többség meg fog térni, fehér lesz a lelkük, mint a liliom. De amikor letelik az a 6,5 hét, az a rövid kegyelmi idő, az emberek egy része megtért állapotban marad, és ki lesz téve a kisebbségnek, akik még a Nagyfigyelmeztetés alatt sem javulnak meg, azoknak, akik nem hisznek Isten igazságosságában.

b)

Kép: Emberi lélek a sötétben, és kegyetlennek találja az Isteni igazságosságot, amikor eléri.

Kép: Az ember látja az Úr Jézus keresztjét, és lelkében tudja, hogy Jézus milyen kínokat állt ki az ő megváltásáért. Az Úr ezt mindenkinek, a saját lelkének megfelelően mutatja meg, kinek mélységesebben, valakinek kevésbé mélységesen, attól függően, hogy melyik lélek mit bír elviselni.

Kép: A lélek nagyon sír, mert látja a nagy különbséget Isten és ő közötte, és látja, mit kellett volna tennie adott alkalmakkor a Tízparancsolatnak megfelelően.

Kép: Sokan bocsánatot kérnek az Úrtól. A legtöbben a közömbösek és a langyosak, akiket nem szállt meg annyira a gonosz, hogy Isten ellen forduljanak.

Kép: A teljesen megrögzött megszállottak közül sokan káromkodnak, és sok szitokkal illetik az Urat, de olyanok is vannak közülük, akik inkább hallgatnak és várnak. Ezek a gonosz lelkek milyenségétől és a megszállottságtól függnek.

Kép: Azok, akik kegyelmi állapotban vannak, azok kisebb megrázkódtatás után sírnak, de örömükben is, és a lelkük szinte táncolni fog az Úr szeretetének arany fényében, és le fognak borulni az Úr előtt. Ezeket az Úr nagyon megerősíti lélekben.

Kép + Hang: Mindez egy pillanat műve.

Kép: Amikor a lelkek találkoznak Urukkal, és a pillanatnyi lelkiállapotukat visszaigazolja az Úr, azonnal arra a helyre kerül a lelkük, amit megérdemelnének, ha abban a pillanatban meghalnának: Tisztítótűz, Mennyország, vagy Pokol. Az a néhány földi perc (egyes üzenetek szerint 15-20 perc) egy örökkévalóságnak tűnhet, mely alaposan fel fogja rázni, vagy ki fogja fordítani önmagából a lelket.

Hang: Te a Szívem mélyébe költözöl.

Jézus: A Figyelmeztetés előtt majd megjelenik mindenkinek látható alakban az Én vonagló, szenvedő testem, és különbözőképpen reagálnak az Én gyermekeim. A kegyelem állapotában levők örömükben sírnak, és hálásak Nekem, hogy megváltottam őket. Akikben sok a bűn, azok megdöbbenve veszik észre, hogy mit okoztak Nekem, és bánatukban zokognak, imádkoznak. Bocsánatot kérnek Tőlem. A megátalkodottak, akik nem tudtak megtérni, haraggal, dühvel káromkodnak. Ők lesznek a ti ellenségeitek. Ti, akik a megtértek seregébe tartoztok, táncolni fogtok örömötökben. Végül, minden teremtményem megpillanthatja a helyet, amit kiérdemelne, ha akkor kellene meghalniuk. Ezt az eseményt jók és rosszak egyaránt sokkal, de sokkal hosszabbnak érzékelik majd, mint 10 perc. Te és a hozzád hasonló, Engem nagyon szerető választottjaim a Szívem mélyében élitek ezt át.

6.

A Nagyfigyelmeztetésről volt szó.

Kép: Az őrangyalom velem van, és nézi bennem az Úr arcát.

Jézus: A Nagyfigyelmeztetéskor egyszerre a többmilliárd gyermekemmel együtt vagyok. Egyenként foglalkozom velük. Az őrangyalod szemléli benned az Én arcomat.

7.

Kép: Egy kék madár egy kék virágot tart a karmai között balra nézve.

Jézus: Az Én békémet jelképezi a kék madár a kék virággal. Ezt a békét akarom látni mindig a szívedben.

Jézus üzenete Jennifer által csak elfelejtette leközölni mikor kapta. HOVA FUTSZ, HA TŰZ hull az ÉGből? kit fogsz hívni?

Gyermekeim, a világ a nagy változások küszöbén áll. Soha ne engedj az ellenségnek, aki meg akar fosztani szabad akaratodtól, elhallgattatni az evangélium hirdetésére teremtett hangodat. Itt az ideje, hogy használd a hangodat, és hagyd abba a félelemben való érvelést, mert a félelem nem Tőlem származik, mert én Jézus vagyok. Kevés az idő, mert a világ nagy változások küszöbén áll. Az ön által ismert világ elmúlik, és azok, akik nem tanultak a történelemből, hamarosan ennek a világnak a közepén találják magukat. Hallgasd meg az evangélium üzenetét és éld meg azt; alázattal tanítsd meg testvéreidet, hogyan kell imádkozni; gyere Irgalmam forrásához, és ne legyen büszkeséged a szívedben. Szeretettel és figyelmeztetéssel fordulok hozzátok, hogy az ima az egyetlen módja a háború megállításának. Az imádság által béke jön el a világba, mert én vagyok a Béke Fejedelme, mert én vagyok Jézus, és Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.

Az Egyesült Államok, a Nagy Babiloni Szajha központja vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a védelmi kiadások terén mind abszolút számokban, mind az egy főre jutó kiadások tekintetében. Ez utóbbi tekintetében azonban a különbség nem olyan drámai, mivel néhány skandináv ország lenyűgöző hajlandóságot mutat arra, hogy polgáraival fizettesse meg a háborút.Strategic Culture

Drón támadás a Kreml ellen – Putyint akarták megölni

Nincsenek megjegyzések: