Azon gondolkodtam, hogy ismételjünk, vagy táncoljunk a szív dallamára, de először vegyétek elő azokat a képeket, s mondjátok el, hol hibáztatok, s kérjétek az Urunk megbocsátását, s köszönjétek meg, hogy még adott lehetőséget, hogy kijavítsátok a hibáitokat.Tehát előveszed a fényképet magadról, magad felé fordítód, s leíród Milyen jó lett volna, ha ebben és ebben lettem volna, akkor ...

Keresztes Imahadjárat (3) – Szabadítsátok meg a világot a félelemtől.

„Ó, Uram, Jézus Krisztus, könyörögve kérlek, hogy szabadítsd meg a világot a félelemtől, mely szerető Szívedtől elválasztja a lelkeket.

Azon lelkekért imádkozom, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt, a valódi félelmet fogják megtapasztalni, hogy magukba szállhassanak, megengedvén Irgalmasságodnak, hogy elárassza lelküket, hogy szabadon szerethessenek Téged úgy, ahogyan kellene.”

 

S holnap megmutatom, sőt elemzem is azokat a fényképeket A-ról, amelyben hibázni vélt, de tudjátok 2008. április 5-ére ki volt tűzve az esküvőnk, csak éppen az ara hiányzott, s akik ezt okozták mindannyian meg lesznek büntetve a Nagy Figyelmeztetéskor, ha nem képesek bocsátot kérni mindkettőnktől. Továbbá ott az andre.eoldal.hu -n, melyet 2023. február 1-jén megszüntetnek, valamint a nyomban.blog.hu -n azokon felül, még minden hozzám írt verse, s ezt is képesek voltak szétrombolni, mert annyira ... Voltak akik rájöttek, hogy nem érdemes tagadni a tettüket, azoknak én megbocsátottam, de vannak akiknek egyszerűbb vádaskodni, tényeket elferdíteni na ezeknek annyi lesz a Nagy Figyelmeztetéskor, ha valaki nem téríti észhez őket. S van aki ezek után képes tagadni a Nagy Figyelmeztetést, az mind az ANTIKRISZTUSt szolgálója, s nem tartom emberi lényeknek egyiket sem, amíg teljes bűnbánatban nem jár Canossát.

Keresztes Imahadjárat 94. imája: Az elme, a test és a lélek gyógyulásáért.

Ó, drága Jézus, fáradtan, betegen és fájdalmamban arra vágyakozva borulok le Eléd, hogy meghalljam Hangodat.

Engedd, hogy Isteni Jelenléted megérintsen engem; hogy Isteni Fényed elárassza testemet, lelkemet és elmémet. Bízom a Te Irgalmadban.

Isteni Jelenlétedben, maradéktalanul átadom Neked fájdalmamat és szenvedésemet, és arra kérlek: add meg a kegyelmet, hogy bízzam Benned, hogy Te ki tudsz gyógyítani engem ebből a fájdalomból és sötétségből, hogy újra egészséges lehessek; hogy az Igazság Ösvényét követni tudjam, és hogy lehetővé tegyem Számodra, hogy elvezess engem az új Paradicsomi életre.

Ámen.

„Még nem érkezett el az Antikrisztus nyilvános fellépésének az ideje, de titokban zárt ajtók között már építi a hatalmát követői által. Minél többen készek szolgálni őt, annál közelebb van az ő színre lépése. Olaszországot sok katasztrófa sújtja. Ennek az az oka, hogy a hitehagyás miatt Róma az Antikrisztus székhelyé válik. Bizony mondom nektek, hogy minden készen áll arra, hogy a Sátán eszköze átvegye az uralmat Róma fölött. Jeruzsálem ismét megtagad Engem, mert az Antikrisztus lesz az a személy, akit királyként elfogadnak.Jeruzsálem lesz a népek között az első, aki hirdetni fogja az egész világnak a Messiás eljövetelét, aki előtt számtalan nemzet hódolni fog.Az Antikrisztus számára Róma eszköz lesz vallásának megalapításában, míg Jeruzsálem városa királyságát fogja megalapozni.(MM1120)

Nem szabad félnetek soha ettől a Küldetéstől, mert ez Szeretett Atyám nagylelkűségének köszönhetően adatik a világnak. Ő egyszerűen csak sértetlen Teremtését akarja visszaszerezni, hogy egyetlen gyermekét se veszítse el.

Nem számít, hogy ki korbácsol, gúnyol vagy üldöz benneteket, csak gondoljatok a büntetésre, amely mindazokat fogja sújtani, akik az Arcomba köpnek. Tehát figyelmen kívül hagyván a gúnyolódásokat, akkor buzgón kell majd imádkoznotok minden ilyen sajnálatra méltó lélekért.

amikor eljövök az Irgalmasság Királyaként, egy lélekben sem fog semmilyen kétség maradni a felől, hogy Én Ki Vagyok, és Mi Vagyok.

 

A Keresztes Imahadjárat 128. imája: Hogy összegyűjtsünk és egyesítsünk minden lelket.

Drága Jézus, segíts nekünk, szeretett tanítványaidnak, hogy Karjaidba gyűjtsük a világot, és bemutassuk Neked azokat a lelkeket, akiknek a legnagyobb szükségük van Nagy Irgalmasságodra.

Tégy minket képessé arra, hogy a Szentlélek Ajándékával biztosítani tudjuk, hogy az Igazság Lángja elnyelje mindazokat, akik elszakadtak Tőled.

Egyesíts minden bűnöst, hogy mindenki megkapja a megbékélés valamennyi lehetőségét.

Add meg mindnyájunknak az erőt, hogy továbbra is szilárdan megmaradjunk Szent Szavad mellett, amikor arra kényszerítenek bennünket, hogy elutasítsuk az Igazságot, amely a Legszentebb Evangéliumok által lett hirdetve a világnak.

Mi Benned, Érted és Veled maradunk ezen utunk minden egyes lépésénél, amely az üdvösséghez vezet. Ámen.