Olyan kinyilatkoztatás látott napvilágot, amely lerombolja bármelyikünk egoját 2022. november 10-én. Több nyelven fogjuk értelmezni, mindenki elmondja az született anyanyelvén először neki hol nem tetszik. Az eredeti nyelven, spanyoluk is a legfontosabb kiemelendő: "A Legszentebb Háromság népe ostoba és makacs; tudassa vele, hogy nem lesz béke. A hamis békeszerződések mögött a nagyhatalmak felkészítése áll a háborúra, több fegyverrel egymás megsemmisítésére. A Szentháromság népe, a próféciák sorra beteljesednek. Ti, akik hisztek, akik hisztek, akik félitek Istent, lássátok, hogy az események nem várnak…" Szóval ezért nem érdekel engem, hogy úgy csináljam, ahogyan mondjátok, vagy hallottatok felőle C elhívta a barátnőjét, D-t, B nem volt képes rá, mert akkor olyan sebeket szakított volna fel, s inkább nem vállalta a konfrontációt. Ha úgy csinálnám akkor magamat tagadnám meg, ezért egyszerű a döntés C a jobbkezem első pontja, vagy úgyis lehet mondani ővé a városszél. B-re pedig nincsen okom haragudni, átérezte mi lenne, ha nem A helyettesek lennének, hanem A lenne itt, s szemtől-szembe se tudna mást csinálni, mint ami megengedhető, hogy ne lehessen támadásnak venni. S mivel ez az üzenet napvilágra került, áram nélkül fogjuk folytatni, a belső kisugárzástokkal kell világítani, tehát még alaposabban bele fogunk menni. Kezdjük azzal, még a háromszög két pontja nincsen meg, úgyhogy azzal fogjuk folytatni holnap, addig is házifeladatként az előző napok anyagát fussátok végig, gondolkozzatok el azon, miért egyszerűnek tűnik, de amikor belemélyedtek akkor nehéz, pedig csak a világgal szemben kellene haladnotok. D- ha ki akarod tölteni a táblázatot, akkor holnapra hozd be, egy borítékba rakd kérlek, s a zárásnál írd rá az aláírásodat. S holnap folytatjuk La Salette-i himnusszal, ha megadatik...

Tudom, hogy három van, de ez talán a legismertebb...

La Salette-i Szűzanya,
Minden szívünk a tiéd;
Ezen a szent ünnepen,
Az ég áldjon meg minket!
Az ég áldjon meg minket!

1. A szigorú hegyen,
Mária sírva ül.
Szenvedés a földünkért,
A hibáink, a szerencsétlenségeink.

2. Mi ez a fény
ami ebben az üregben ragyog?
Úgy néz ki, a kő
mint egy tűzgömb.

3. Ki az a hölgy
ezekben a szegényes ruhákban
egy egyszerű parasztasszony
ki ismeri az országot?

4. A két kételkedő gyermekről,
Mária megnyugtatja a félelmüket.
Itt hallgatják őt
a fájdalmára.

5. Nagyszerű hír
Azért jöttem, hogy elmondjam.
Ez az anyai hang
Megragadja a pásztorokat.



1. Jöjjetek el, keresztények, az augusztusi Máriától, térdelve kérjétek a kegyelmeket. És hogy megérintsük ezt a szeretett Királynőt, egyesítsük mindannyiunkat, hangunkat és szívünket

2. Imádkozzatok értünk, ó, Őrző Szűz, mert a mi szálunk elpusztul: Isten megbüntet minket; haragjának hullámai mindig felemelkednek: Ó! Gyere és ments meg minket!

3. Bár bűnösök vagytok, még mindig szeretitek minket, és a Szívetek nem zárva van előttünk. Irgalom, irgalom, a világ kér téged, szárazd ki sírásait, óh, Anyám, hallgass meg minket.

4. Érzem, hogy a szívem a reménységben újjászületik, amikor térdelek, a nevedet szólítom: Igen, el fogtok jönni, meg fogjátok menteni Franciaországot, és Jézustól kapunk megbocsátást.