Ma szintén nem tudunk haladni, de ebben nem vagytok hibásak. Mégis hogyan történhetettek meg ezek amikről most szó lesz, ebben a hónapban úgy voltam vele ezzel felesleges lesz foglalkozni, mint kiderült fontosabb, s ezt mindaddig kell csinálni amíg teljesen ki nem lesz takarítva a lelketek szobája. Ez az én hibám, melynek tulajdonképpen akadálya, hogy tovább menjünk a tízparancsolatban, jelenleg itt tartunk ne ölj, ne paráználkodjál, ne lopj. Arra is már rájöttetek, hogy szavakkal való megsemmisítés szintén ölésnek számít, de hogyan voltunk képesek mindannyian ilyet elkövetni. A legfontosabb ok, maga az egocentrikusság, ha testvérek vagyunk, akkor mégis miért közösítünk ki másokat. Aztán ami szintén ebből fakad, a szűzesség megsemmisítése, mert én nem akarok kivülálló lenni. S lehetne folytatni, hogy mennyire mélyen paráználkodunk, már észre sem vesszük, amíg valaki meg nem fed jószándékkal, de még akkor is azon gondolkodunk, hogy hátha rosszull tudja, meghát a megszokások. Férfit és nőt teremtett Abbánk, a férfiból kivett oldalcsontból alkotta meg a nőt, s odavezette hozzá. Tehát nem két férfi, nem két nő, nem három férfi, meg nem három nő alkot egy családot, azoknak lehetlen az élet továbbadása. Ahogyan azok az erkölcstelen filmek sem járulnak hozzá az élet továbbadásához, ma sajnos már alíg van olyan film amelyben nincsen erkölcstelen jelenetsor. Az internet 99,97 % szemét, az értéket pedig törlik, ezt nem árt tudnotok. Tehát önkielégítés bűn, ha a másik nemet kéred meg rá, akkor is bűn, mert nem jön hozzá a gyermekáldás, ami pedig csak házasságban nem engedetlenség. S teljesen mindegy, hogy minek nevezitek, a fokmérő a gyermekfogantatás, amelyre pedig csak két ellentétes nemű képes, akik Istent játszanak azokra pedig nincsen értelme hallgatni, hogy majd a tudomány megoldja.amikor még azt sem vagyunk képesek felfogni, hogy a vízben milyen csodálatos teremtő erő lakozik, hát akkor hogyan vagyunk képesek azt mondani, nekem nem tudsz újat mutatni. Szóval s mit nem lopunk a természet rendjéből? Most gondolkodjunk el azon, ha meghívnátok az barátatoknak vélt személyeket ebbe a körbe, melyikről derülne ki, hogy csak érdekbarátság volt. Inkább lebeszélnének, minthogy csatlakoznának, ki lehet próbálni, mint ahogyan azt is ki lehet próbálni amikre már rájöhetettek azt kivigyétek a világba, mondjuk úgy, hogy hány kilométert kell gyalogolva megtennetek, hogy valaki segítségét elfogadjátok, ki lehet ezt is próbálni, mert ami következik, azt a figyelmetlenségünk okozta, majd holnap, úgye ismerős? Megvárom, míg mást látok, s akkor csatlakozom hozzá, meg ehhez hasonló mellédumálások oka, amit megtapasztaltatok. Megtapasztaljátok, de mégis azt keresitek, hogy talán ez nem is olyan súlyos bűn. S ebből mire vagytok képesek következtetni:
"A moszkvai magyar, osztrák, lengyel, szlovák, cseh, svájci, német és liechtensteini nagykövettel tartott megbeszélésén Vlagyimir Tyitov, az orosz külügyminiszter első helyettese azzal indokolta a nyolc állammal kialakult „együttműködési formák” felülvizsgálásának szükségességét, hogy mindnyájuk a kétoldalú együttműködés befagyasztásáról döntött minden téren.

Az orosz vezető diplomata a nagykövetek értésére adta, hogy a nemzetközi biztonsági rendszer radikális átalakulása közepette fokozottan kívánják érvényesíteni az orosz érdekeket, s az orosz külpolitikai szempontok az eddigieknél sokkal nagyobb súllyal esnek majd latba az együttműködés formáinak megválasztásában."