Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.

A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
Kettőmajdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
Háromaz emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által. (keressétek elő melyik üzenetben volt így leírva először 20130513, majd másodszor, s valószínűleg már harmadszor is ki volt nyilatkoztatva)


https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/




A világ páratlan válságban van. Ezt a válságot a Sátán váltotta ki. Mi a célja?

  1. A nemzetállamok megsemmisítése, egy "világkormány" létrehozása. Ez a "világkormány" természetesen balliberális, ateista elveket vallana.
  2. A családok szétbomlasztása a "szivárványos" és hasonló mozgalmakkal. Ha nincs család, akkor a gyermekek a "levegőben lógnak", nincs semmi erkölcsi támpontjuk.
  3. A kereszténység szétbomlasztása "álmenekültek" Európába küldésével. Ezek többsége kiképzett katona, akik csak parancsra várnak a mobiltelefonjukon. Szinte mindennaposak a templomrombolások és a fegyveres merényletek.

Mindannyiunk feladata, hogy összefogjunk a Gonosz ármánykodása ellen, és még többet imádkozzunk Isten segítségéért esedezve!

Mai világunk szinte az elátkozottak világa, amiben mindenki az első helyet keresi, ami miatt végül biztosan az utolsó helyre kerül. Napjaink az utolsó helyek ideje. Ezt mindenki láthatja, akinek még van szeme a látásra. Az emberek túlnyomó többsége eladta lelkét a Sátánnak, és bábja, rabszolgája lett. Sátán birodalmában azonban nincs paradicsom, csak pokol. Ahol Sátán kormányoz, ott a világ pokollá válik – ezt minden katolikusnak tudnia kellene.
Pedig mit ér az első hely ebben a világban az örökkévalósághoz képest? Ott a mai elsőkből lesznek az utolsók! Egy első hely semmit sem ér, ha nem maga Urunk Jézus Krisztus ismeri annak el. Isten előtt csak az válik naggyá, aki megalázza magát, és Istennek tetsző cselekedeteket hajt végre. Ezért int isteni Tanítónk: „Addig kell végbevinnem [végbevinnünk] annak tetteit, aki küldött, amíg nappal van. Eljön az éjszaka, s akkor senki sem munkálkodhat.” (Jn 9,4)