20221117

45. nap

Először is vizsgáljuk meg, miért volt annyi bukás, addig nincsen értelme továbbmenni. Emlékeztek arra amikor Urunk, Jézus Krisztus azt mondta, hogy a túlvilágon nem házasodnak az emberek, hanem olyanok lesznek mint az angyalok. Szóval a bukás oka, a hitetlenkedés, de most arra kell rájönni melyik fél okozta, mert ha 3 órát nem vagytok képesek kibírni, akkor a 3 napos sötétséget ... Gondolkodjatok el ezen, mert még mindig takarítani kell. S egyre sürgösebb elgondolkodni rajta, mert 2022. november 14-ei üzenetben újra ki lett nyilatkoztatva a 3 napon keresztüli sötétség. Emlékeztek: "Sötétségben jártok, ugyanabban a sötétségben, amely eljön a Földre, és teljesen beborítja azt; aztán eljön az Isteni Fény, és megvilágít mindent, ami létezik.

SZERETET LESZ EZEKBEN A BŰNBÁNÓ GYERMEKEKBEN, ÉS ÚJ ÉLETET FOGNAK ÉLNI A FIAMBÓL.
" Égi Édesanyánk támpontokat ad nekünk, hogy felismerjük a pillanatot, amelyben találjuk magunkat: "a pohár majdnem üres, az emberi teremtményben marad az erőszak"?

A Szűzanya a sorok között megismétli, hogy a technológia meg fog állni, és emiatt azt ajánlja, hogy legyenek imakönyveink, a Szentírás és azok, amelyeket mindenki szeretne kinyomtatni.

Bejelenti a sötétség három napját és az emberi ostobaságot. A nagyon közeli eseményekre mutat, hogy Krisztusra, mint életünk Mesterére figyeljünk, és Szűzanyánknak szenteljük magunkat. "Imádkozzatok, népem, imádkozzatok, imádkozzatok, a nagy sötétség eljön, a háború egy pillanat alatt jön el, anélkül, hogy számítanátok rá, mint egy villámcsapás, és akkor jön a nagy sötétség.

Imádkozzatok, népem, imádkozzatok, nagy zűrzavar árad Misztikus Testemre, maradjatok a szent életre való törekvésben.
" Urunk emlékeztet bennünket a nagy pusztulásra, amely a Földön lesz, de ez nem csak fizikai, hanem az a pusztulás, amelyben az emberiség jelenleg él. Majd elmondja, hogy eljön a nagy sötétség, amikor a félelem eluralkodik a teremtményen, és sötétségbe kerül, ha nincs meg a Szentlélek világossága, amely megtartja őt a Krisztusban való bizalommal.  Ezért, testvéreim, legyünk a béke hírnökei. S akarjátok ma újrakezdeni a négy napot, a délutánig döntsetek felőle, mert szerintem ez a négy nap alatt jöttek olyan kinyilatkoztatások, amelyek segítenek mindannyiunknak jól dönteni. S inkább ezekkel az üzenetekkel kellene foglalkozni, meg talán jó lenne La Sallette-Fallevaux - ról megnézni egy filmet, vagy egy élménybeszámolót meghallgatni, a döntésre addig van időtök amikor már a Lourdesi himnusz 4 napját vesszük át veletek, bár jobb lenne, ha még többen lennénk, de bizonyára oka van annak, hogy még csak ennyien vagyunk képesek rálátni arra, ami már többször lejátszódott álmainkban.

Nincsenek megjegyzések: