A többi nem publikus, engedélyeztetni kell...

A Nagy Figyelmeztetés igen nagy kockázattal jár. Hatalmas kegyelem, ugyanakkor tisztulás, és a halottak megszámlálhatatlanok lesznek. Atyám szent akarata, hogy mindenki üdvözüljön. Atyám nem mond le sohasem a gyermekeiről, legyenek hitetlenek vagy hívők. Ő az utolsó pillanatig nyújtja felétek a kezét, hogy meg mentsen titeket. A Nagy Figyelmeztetés irgalmának és igazságosságának jeles eseménye lesz, amely a bűnben megrögzött emberiség utolsó esélyét jelenti. Közeledtek az idők végéhez, amely Egyházam végét fogja jelenteni! De ez az állapot rövid ideig fog tartani, mert Én, a Legfőbb Főpásztor Egyházamat kimentem az alvilág kezéből és learatom győzelmemet a sátán fölött.

Garabandal próféciái
1° "Figyelmeztetés" (látomás) (2022 május-júniusában) = más néven "A TUDATOK FÉNYESZTÉSE".  (ide kívánkozik egy megjegyzés, még egyetlen látnokkal sem találkoztam szemtől-szembe, pedig próbálkoztam felkeresni őket, de mindig valami közbejött, s mivel nem értem a kegyelem lényegét, így csak annyit tudok tenni, hogy közvetítem más elgondolásait, most két fontos dátum van előttem: az egyik 2023. MÁJUS 5-6 VÖRÖS VÉRHOLD, a másik 2023. ÁPRILIS 23. , de ezek is az álmaim miatt)
2° "CSODA" Garabandalban (2024. április 11.) (HELYI esemény Franciaország és Spanyolország számára...) (Azóta már ki lett nyilatkoztatva milyen bűntetéssel néz szembe eme két ország, az utóbbi pont a több, mint 3000 jelenés el nem ismerése miatt)
3° 3 napos sötétség 2025. március 18-20. (Padre PIO atya és más próféták beszélnek róla!) UNIVERZÁLIS = VILÁGOS! (és nem csak helyi szinten!) (mindenkit érint... még azokat is, akik a luxus bunkerben vannak, de nem az Isten Gyermekeit, akiket a "JÉZUS" nevének ismétlése meg fog védeni.)
... Az egész pokol a földön lesz... ott CSAK az fog megmenekülni, akit Isten meg akar menteni...". Marie-Julie JAHENNY
HA szereted Jézus Krisztust, és imádkozol hozzá... meg leszel védve..
.

Conchita leányom a Nagy Csoda napjának titkát őrzi. Ez lesz földi életének utolsó küldetése, hogy hírül adja az időpontot minden ember számára. A zűrzavar egyre szélesedik, és az események a jövendölések beteljesedése felé haladnak. A világjárvány a bűn következménye. Közeleg a Nagy Figyelmeztetés napja! Atyám csakis a legalkalmasabb pillanatban fogja beteljesíteni Édesanyám ígéretét. A Nagy Figyelmeztetés meg fogja tisztítani a világot és Egyházamat is.
Gyermekeim, a bukott angyalok lázadása örök kárhozattal járt. Döntésük visszavonhatatlan volt. Az emberek egy egész életen át dönthetnek. Még angyalaim sem részesültek abban a kegyelemben, amelyet a bűnös emberiség érdemtelenül kapni fog a Nagy Figyelmeztetés által. Igen, érdemtelenek vagytok erre a nagy ajándékra. Édesanyám közbenjárása nélkül nem lennének ezek az események. Adjatok hálát neki, mert az emberiség már a Büntetésen is túl lenne, ha ő nem esdekelte volna ki számotokra a haladékot!”

Mária Magdolna