Lassan végére érek a születésnapi meglepetéseimnek, de sok minden válaszra vár. 15 óra tájékán Oszkó térsége után, Nemesapátit, ahol 2021. június 2-a óta fénykereszt van elvágta a jég, Nemesapátitól nem messze pedig Fogolykiváltó Boldogasszony kegyhely, Búcsúszentlászló kereshető fel, tehát valami olyan készül, ami hasonló ahhoz amely meglepetéseim között nem tudom értelmezni. S ezek miatt játékra hívlak benneteket, ami tulajdonképpen nem is játék, mert ha jól odafigyelten végigveszed, akkor támaszt tudsz nyújtani. Szóval hölgyek, ti ma 7 évesek vagytok, s minden nap egy évvel növelitek az éveitek szerinti számot, mindaddig amíg a jelenlegi korotokat el nem éritek. Az urak pedig 8 évesen kezdik, s addig míg el nem érik a normális életvitelt, s megértitek mennyi elvesztegetett idő, amit másra lehetett volna felajánlani. Közben pedig még alaposabban tanultok magatokról és környezetetekről. S még annyi egyikünk sem tudja, mikor vesztette el a szűzességét, gondolattal, szóval, cselekedettel, úgyhogy olyan ostoba dolgokra, hogy alsó fehérnemű nélkül miatta én ezt nem kérem egyiktektől sem, mégha jobban segítene akkor is azt ajánlom, rajtad marad, de mintha nem lenne úgy viselkedjél. S nagyon felgyorsultak az események, tehát minden nap, egggyel több éves gondolatokkal, s közben figyelmesen bevonzani akinek még itten van helye. Forrás:
NachDenkSeiten
https://www.nachdenkseiten.de/?p=96954
Chaotic Good @ YouTube
Man interrupts FaultLines: Democracy event to demand answers from the mainstream media about the war
https://youtu.be/EUgZ__1Vcno


Szent József ezt mondta:

„Uram, fájdalommal szemlélem, hogy a családokban milyen erős a gonosz jelenléte. A szeretet elveszett a családtagok között. A Te hiányod miatt üressé válik a szívük és így hagyják, hogy a rossz elsodorja őket. Uram, Te nagy feladatot bíztál rám. Azt kérted, hogy járjak közben a családokért. Ám közbenjárásom akkor hathatós, ha ők maguk kérnek tőlem segítséget.”

Jézus azt felelte: „Ne félj József! A végső időkben, amikor minden veszni látszik a reménytelenség miatt, akkor sokan fognak feléd fordulni. Neked, nevelőatyám,megadtam a kegyelmet, hogy amiért te közbenjársz, az meghallgatásra talál. Édesanyám Szeplőtelen Szíve hamarosan győzedelmeskedni fog. A te szíved is áldott, kegyelemmel teljes a tisztaságod és alázatosságod miatt. Te vagy a férfiak és családfők pártfogója, oltalmazója. Azt akarom, hogy a te szíved is győzedelmeskedjen, különösen a családok fölött. Rád és édesanyámra alapoztam a szent család mintaképét. Ó, milyen nagy kegyelemben részesültek azok a családok, akik kitartottak egymás mellett! Nem is tudják, hogy ők a Szent Család oltalmát élvezik. Ezt a kegyelmet azoknak adom meg, akik Isten mellett kitartanak.”


A sátán angyali mivolta miatt ismert Engem, de nem tökéletesen, mert onnantól kezdve, hogy a gőg eluralkodott rajta, ismerete Rólam homályba veszett.
Hasonlóan történt az emberrel is – akinek akarata és értelme meggyengült, elhomályosult –, csak az a különbség, hogy az ember még változtathat a döntésén egészen a halála pillanatáig.

Gyermekeim, a bűn eltorzít titeket nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is. A bűn miatt szenvedésben, betegségben és halálban van részetek. A széles út a legkönnyebb út, ahol a lélek szabadon élvezi a bűn minden formáját. Ezen az úton a szabadság csak látszólagos, mert a bűn megkötözöttséghez és rabsághoz vezet. Ott az öröm elvész, mint ahogyan a remény is. Oly széles a bűn útja, és oly keskeny, göröngyös az üdvösséghez vezető út. Aki a Mennybe akar jutni, csak kegyelmem ereje által üdvözülhet. A szavak nem elegendőek. Kitartó akarat és a szeretet igaz tettei szükségesek ahhoz, hogy érdem szerint elnyerjétek az örök boldogságot. Követőimtől igaz hűséget kívánok: gondolatban, vágyban, szavakban és tettekben is. A világban kevés az igazán hűséges lélek. Bizony mondom nektek, hogy Előttem a hűség a legmérvadóbb a szeretet erénye mellett. Olyan hűséget várok az enyéimtől, miként hű angyalaimtól is. Aki Engem követni akar hűséget kell fogadnia Felém, miként a mennyasszony hűséget ígér a vőlegénynek. Angyalaim mindenben hűek Hozzám, még törvényeimben is. A szentek a hűség erénye által tartottak ki mindvégig Mellettem. Elmélkedjetek a hűség erényén, mert egy keresztény ember életében mérvadó erényt jelent!

Gyermekeim, a sátán szorgalmas és sikeresen valósítja meg terveit. De nem számol azzal, hogy Én végtelenül bölcs vagyok. Ő a bölcsesség hiányában él, ezért bukik el újra és újra. Bölcsességemet soha nem tudja kiismerni. Csak, aki szeret Engem, az ismerheti meg a bölcsesség erényét és annak titkát. Salamon éber szívet kért Tőlem, és megadtam neki, mert nem hosszú életet vagy gazdagságot kért magának, nem is ellenségei életét kérte, hanem bölcsességért könyörgött, hogy szem előtt tarthassa az igazságot. Nagyon kevesen kéritek Tőlem ezt az erényt pedig igen jelentős, ha az életeteket értelmesen akarjátok leélni. Bizony mondom nektek, hogy a bölcsesség megtisztítja az elméteket és erkölcsös gondolkodásra, tettekre ösztönöz titeket. Tanuljatok Tőlem és a bölcs szentektől, akik még a sátán eszén is túl tudtak járni!”