Vizsgáljuk meg, miért bukunk el annyiszor, mert úgy gondoljuk, hogy majd lehet lazítani, s akkor majdan könnyebb lesz elviselni a megaláztatást? Könnyebb visszasodródni a világias szemlélet felé, mint ellene menni, főleg akkor ha már semmi sem biztos, minden egyre gyorsabban változik. Ezért mondtam semmi értelme a vetélkedésnek, mert a GRATIS az azt jelenti, most jó alaposan jegyezzétek meg, a legkiszolgáltatottabb személy lehet az, akit magam mellé veszek, ahogyan a jegyesegyetlenemnek mondták anno NEM KÍVÁNATOS SZEMÉLY azaz PERSONA NON GRATA, mert ennyire nagy a baj, de ezzel nem érdemes foglalkozni, ezért vegyétek végre tudomásul, ha nem elérhető már az a honlapom, akkor tessék helyette másikat választani, ami segítségetekre lehet. Ha valaki azt meri még egyszer sussmogni a hátam megett, hogy lusta vagyok, az alapvető kizárás, keressen más kiválasztottat, ha talál, ha megadatik számára, s én ezzel nem szeretnék foglalkozni. Sokall nagyobb gond van, úgy peregnek az események, hogy a kinyilatkoztatások nélkül nem lehet megérteni."

A Szeretet nem egy olyasvalami, amelyre mindig magától értetődőnek kell tekintenetek, mivel ez a legnagyobb Ajándék Istentől. Ez fölülmúl minden más érzést, és le tudná győzni a gonoszt, ha megragadnátok azt.

Tanítványaim és Felszentelt Szolgáim prédikálni fognak a Föld mind a négy sarkán.

Milliárdok fogják Szavamat követni és sokan olvasni fogják végre a Szent Evangéliumot.

Atyám Könyvébe, a Szent Bibliába ismét bele fognak nézni és Szent Szavamat újra olvasni fogják.

Jelenlegi Üzeneteim, melyeket az Igazság Könyve tartalmaz, táplálékul szolgálnak, s akkor fogják táplálni gyermekeimet, amikor a jövőben törvénytelennek fogják tartani, hogy Isten Szent Szavát olvassák. Szavam olyan lesz, mint egy kard, mely keresztülvágja majd a zűrzavart és a hazugságokat. Meg fogja érinteni mindenki elméjét, szívét és lelkét.

Kérlek, imádkozzatok a bátorságért, az erőért és az akaratért, hogy azt tegyétek, amit elvárok tőletek. Ne feledjétek, hogy meghaltam értük. Mondjátok meg nekik, hogy az az idő, amikor visszajövök, nemsokára elérkezik. Vigasztaljátok meg őket az által, hogy feltárjátok nekik az Új Paradicsom nagy Ajándékát, melyet éppen most nyilatkozok ki.

Mondjátok meg nekik, hogy eljövök őket megmenteni, és véget vetni szenvedéseiknek.

Az Általam, Jézus Krisztus által alapított Egyház kősziklára lett építve, és nem számít az, hogy mennyire támadják Egyházamat – Testemet –, mert a Pokol kapui sohasem vehetnek erőt Rajta. A sátán és ügynökei azt támadják csak, ami eredeti, ami Igaz, és ami Tőlem származik. Ezért van az, hogy minden energiáját az Egyházamra összpontosítja. Én a Testem, a Legszentebb Eucharisztia által Vagyok jelen Egyházamban. Ellenségeim mindig a legszentebb Eucharisztiát fogják célba venni, mivel Az nem csupán csak egy jelképe a Szeretetemnek és a világ megváltására tett Ígéretemnek, hanem Az, az Én Testem. Az (Eucharisztia) él és lélegzik, mert Én Vagyok az, Jézus Krisztus, Aki abban lakozik. Én továbbra is Jelen leszek a Szent Eucharisztiában, egészen a vég közeledtéig, de Egyházam sosem fog meghalni.

Az Ige Testté lett, és ti, Isten gyermekei, a Testem által továbbra is közel fogtok maradni Hozzám. Amikor a múltban ellenségeim megtámadták Egyházamat, Egyházam egyesült és harcolt ellenségei ellen. De most, amikor Egyházamat a gonosz szellem belülről támadja, nagyon kevés akadállyal fogja magát szembe találni a szekuláris világ részéről. Megígértem, hogy meg fogom védeni Egyházamat a pokol kapuival szemben, és Én ezt most hűséges felszentelt szolgáim felkészítésével teszem, hogy Mellém álljanak, hogy továbbra is hűségesek és állhatatosak maradjanak, egészen a Nagy Napig. Én sosem szegem meg Ígéretemet."

Babits Mihály: Eucharistia

Az Úr nem ment el, itt maradt.
Őbelőle táplálkozunk.
Óh különös, szent, nagy titok!
Az Istent esszük, mint az ős

törzsek borzongó lagzikon
ették-itták királyaik
húsát-vérét, hogy óriás
halott királyok ereje

szállna mellükbe - de a mi
királyunk, Krisztus, nem halott!
A mi királyunk eleven!
A gyenge bárány nem totem.

A Megváltó nem törzsvezér.
Ereje több, ereje más:
ő óriásabb óriás!
ki két karjával általér
minden családot s törzseket.
Egyik karja az igazság,
másik karja a Szeretet...
Mit ér nekünk a Test, a Vér,

ha szellemében szellemünk
nem részes és úgy vesszük Őt
magunkhoz, mint ama vadak
a tetemet vagy totemet?

Áradj belénk hát, óh örök
igazság és szent szeretet!
Oldozd meg a bilincseket
amikkel törzs és vér leköt,

hogy szellem és ne hús tegyen
magyarrá, s nőjünk ég felé,
testvér-népek közt, mint a fák,
kiket mennyből táplál a Nap.

"A VÁRAKOZÁS PILLANATÁBAN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT, MIELŐTT BETELJESEDNEK A PRÓFÉCIÁK, AMELYEKET EGYÉRTELMŰ JELEKKEL HIRDETTEK MEG, AMELYEK ELŐRE JELZIK, HOGY MI FOG BEKÖVETKEZNI:

Nézd meg, hogyan viselkedik a természet...
Az emberi teremtmény elfordult a templomoktól, és nem imádja a mi Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust.....
Halálos bűnben fogadják a Szent Eucharisztiát....
Megvetik és nem hajlandók imádkozni a Szent Rózsafüzért ...
Gúnyt űznek a szentségekből...
"

"Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népének folyamatosan fel kell készülnie az elkövetkező élelmiszerhiányra és az éghajlat drámai változására, különösen Európában.

A Föld magjára egy, a Földhöz közeledő égitest mágnesessége hat.

Európa ezt az időszakot extrém havazásokkal és korábban nem tapasztalt hideg időjárással fogja átvészelni.  Amerika éghajlata megváltozik, a hőmérséklet csökken, és hidegnek érezzük majd, de nem szélsőségesnek.

EZ A FIGYELMEZTETÉS IDEJE, HOGY HIGGYENEK ÉS JAVÍTSANAK AZ ÚTJAIKON.

Ahol homok van, ott víz jelenik meg, és ahol víz van, ott homok jelenik meg. A vulkánok a Föld különböző országaiban dübörögnek. A sivatagot víz szállja meg, és ahol víz van, ott sivatag lesz."

"Legyetek szellemileg éberek, legyetek egyszerű és alázatos szívű teremtmények. A tudást nem mutogatni kell, hanem cselekedni, mint annak tanúbizonyságát, ami mindannyiótokban lakozik. Az Óvatosság nagyszerű társa az Ajándékoknak. A megfontoltak nem teszik ki magukat annak, hogy megdöntsék őket (Mt 10,16).

Komoly időket élünk, nagyon komoly időket, amikor a gonosz szellemek sietve terjesztik a kísértéseket, az elégedetlenséget, a megosztottságot és az élvezeteket.

AZ EMBERI LÉNYT, AKI BŰNBÁNATOT TART, AKI ELISMERI ISTENT URÁNAK ÉS MEGVÁLTÓJÁNAK, ÉS ÚJ ÉLETET KEZD, ŐRANGYALA VEZETI, KÍSÉRŐJE AZ ÚTON, HOGY NE TÉVEDJEN EL.

Menjetek előre, Isten gyermekei, menjetek előre, egyesülve a megjövendölt dolgok beteljesedésének várásában. Tartsátok meg a békét és legyetek testvériesen.
"

 


(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen