20221208

62. nap

Tekintsetek ma Égi Édesanyátok életszentségének és tisztaságának a ragyogására, aki Lourdesban Szeplőtelen Fogantatásként jelent meg! Sohasem esnek áldozatául azok, akik kisgyermekként felajánlják magukat Szeplőtelen Szívemnek és engedik, hogy anyai karjaimban hordozzam őket. Most már egyre világosabbá válik az Egyház és a világ előtt, hogy a kicsiny nyájat, amely hűséges marad Jézushoz és az Evangéliumhoz, megvédem Szeplőtelen Szívem anyai menedékében a nagy hitehagyás éveiben." A tegnapi nap folytatása, célirányosabban, csak a videót nem tehetem közzé, mert belső használatra kaptam. A publikus leirat részére tegnap már felhívtam a figyelmet. De valami ehhez hasonló , kiegészítve az Obamacare általi bűncselekményekkel, valamint különböző egészségügynek álcázott mélyállami törekvésekkel, hogy a zsáknak a foltja is meglegyen.

Az első néhány percben tömören összefoglalja Catherine Austin Fitts azt a globális pénzügyi machinációs manővert, amelynek elfedésére kitalálták, ahogy ő mondja, a varázsvírust, amely a milliárdosokat még gazdagabbá az átlag embereket pedig még szegényebbekké teszi. A hatalom birtokosai pedig e manipuláció sorozatban még nagyobb hatalomra tesznek szert a digitális technológia révén - a rovásunkra.
Mit tehetünk ez ellen? Milyen tudatos döntésekkel és hétköznapi cselekvésekkel mondhatunk nemet a senki által meg nem választottak szűk csoportjának disztópikus tervére, a magunk és a gyermekeink, azaz a méltóságteljes emberi jövő védelmében? Erről szól ez a szűk fél óra. 
Forrás: Solari Report
https://tube.solari.com/videos/conferencepresentation_qandawithcaf_11-9a/

Nincsenek megjegyzések: