Miért nem sikerül, mi az oka annak, hogy nem képesek felfogni, bármelyik pillanatban megtörténhet. NOVEMBER 30 illetve DECEMBER 3

Nagyon egyszerűen meg lehet fogalmazni, ha nincsen meg benned az az Istenfélelem, akkor könnyen játéknak veszed. Alaposan el kell gondolkodnod azon, mi az Isteni Gondviselés, s mi a Isteni Megbüntetés között a kapcsolat. Lehetne beszélni a mosdóról is, de a legfontosabb vasárnap 2 vulkán tört ki, november 30-án fénylett a eucharisztia, pár nappal ezelőtt pedig újból ki lett nyilatkoztatva Los Angelesnek annyi, meg egy bambi. -Egy üzenet szerint Amerikát 7 atombomba vagy nukleáris rakéta fogja eltalálni Kína és Kórea felől.- S ahogyan kerülnek elő az amerikai bizonyítékok arról, hogy milyen gonosz a Nagy Babiloni Szajha, fel kellene végre fogni, ha megállsz a fejlődésben, akkor már pazarolsz, melyért felelősséggel tartozol. Tudjátok ez nem olyan, hogy ha elül a veszély, akkor már félgőzzel is lehet haladni. Nem lehet lazítani, mert az Asmodeus démonok egyre gonoszabbak, csak emlékezzetek arra a példabeszédre, amikor hétszerte erősebb démont hív be arra a helyre, ahonnan kitakarítva lett.

S ez a videó alapján megjegyezhető, hogy 1967-1988 között készítették elő a III. világháborút, s már jóval benne vagyunk a III. világégésben, akár tetszik, akár nem. A háttérben az Antikrisztus áll, s van neki még 10 királyként pózoló Antikrisztusnak vélt. Csak alaposan, s figyelmesen elemezzétek holnapra, amikor mindegyikötök készíthetne belőle egy tapasztalati táblázatot, hogy mennyi idővel később fogta fel az összefüggéseket.