20100925

A Mária-jelenések jelentősége a mai időben

Mindhárom nagy vallásban, a Keresztény, a Zsidó és az Iszlám hitben, az Istenség női aspektusa áll többé kevésbé jelentős helyen az Emberiség megváltására és üdvözülésére vonatkozva. MÁRIA vagy MIRIJAM, mindig ez a gyönyörű szép név áll nagy kegyelemmel és segítséggel az emberek problémáinak és a nagy szükségének megoldásával kapcsolatban. A számtalan Mária-jelenés rámutat az ISTEN MÁRIÁN keresztül történő állandó és különösképpen aktuális kapcsolatára az Emberiséghez. Különösen a mai idő extrém világi, anyagi és a testre irányult életvitele van ugyancsak különleges kapcsolatban a Mária-jelenésekkel, melyek az Emberiséget (miképpen már az első világháború előtt is) ettől az úttól óva intik. Miként azt a világháborúk mutatják nem találtak ezek az óva intő kinyilatkoztatások meghallgatásra, aminek mindkét világháború megszámlálhatatlan áldozata és szenvedője lett a keserű következménye.

Viszont mindezekben a Mária-jelenésekben felismerhetjük a széleskörű ISTENI-KINYILATKOZTATÁSOKAT, miképpen azok Böhme Jakabon, Swedenborg Emanuelen, Lorber Jakabon és másokon keresztül úgyszintén az elmúlt évszázadokban az Emberiségnek adattak. Mindezek az ISTENI-KINYILATKOZTATÁSOK jelentésükben egy új Emberiség felnövekedésére irányulnak, amely végre az igaz békét ismerni fogja és egy áldásban gazdag Földi-élettársadalmat fog alakítani, és amely már ezt a tragikus válságot és a dramatikus hiányt többé nem fogja ismerni, mert mindezek egy teljesen helytelen irányba fordult életvitelnek a következményei, ahelyett, hogy a tulajdonképpeni életvitel a Teremtőhöz való hitet, bizalmat és igaz szeretetet alapozná meg.

A következő kinyilatkoztatás egy kis kivonat a nagyon aktuális ISTENI kinyilatkoztatásokból a mai Emberiséghez, különösképpen a SZENTANYA Üdvözítő és Megváltó tevékenységére fog új fény derülni, ami egyben új fényt fog vetni a mai napig csak kevésbé megértett kijelentésre, hogy az ISTEN egy asszonyban fogja a kígyó fejét eltaposni.

Olvassa mindezt nyílt szívvel. Miközben Ön majd egész más szemekkel fogja látni és felismerni a világot és egész másképp fog a saját problémáinak megoldásához hozzáfogni.

© Lichtkreis Christi e.V.

Nincsenek megjegyzések: