20230113

4. nap

Sajnos csak részletek érkeztek meg Anna Shelley által kapott 2023. január 1-ejei üzenetből, de megértitek, miért a fenti videóval kezdtem az előadást.Szent Mihály arkangyal: EGY ÚJ BETEGSÉG MEGTÁMADJA az idegrendszert. – Shelley Anna, 2023. január 1. Válogatott szemelvények: "A mi Urunk és Megváltónk Szentséges Szívének áldásai ragyogjanak mindannyiótokra, amikor teljesen az Ő Szent Szívének szenteljetek fel magatokat." "Lesz még egy járvány (betegség), ami megtámadja az idegrendszert..." "Imádkozzunk jóvátételért ezekért az Urunk Szent Szíve elleni sértésekért. Imádkozzunk Urunk Isteni Irgalmasságának közbenjárásáért. Imádkozz, hogy az alázat szállja meg az emberiség szívét, ami a bűnösök megtérését eredményezi. Imádkozzunk a rózsafüzért Boldogságos Anyánk fénye, amely leleplezi az ellenséget és gonosz tetteit. Készítsétek fel szíveteket Urunk és Megváltónk eljövetelére. Az Ő végtelen szeretete körülvesz benneteket és megingathatatlan."s mivel részletek, itt egy még teljesebb üzenet, amelynek hasonló a kivetülete, hogy minden összefügg, ha alaposabban szemléljük..

A Sátán kettős célja

2020. 01. 02, Csütörtök
Jézus egy templomba vezetett engem, ahol éppen az Úrfelmutatás volt. A Sátán, mint bukott angyal, egyszer csak megjelent és közel merészkedett az oltárhoz. Mély gyűlölettel nézte az Eucharisztiát, melyben jelen van Krisztus. Olyan gyűlölettel tekintett Jézusra, miként az Ő kereszthalála előtt is tette. Az Úr így szólt hozzám:
„A Sátán szellemi lény, egy angyal, akinek nincs anyagi teste. A világban bolyong mindenütt, hogy az embereket a bűnre kísértse. Mivel ő szellemi lény, így fizikai cselekedetekre képtelen. A legfőbb tevékenysége a sugallat, mellyel az emberek értelmét célozza meg. Minden szent angyal a tudás teljességét birtokolja. Mielőtt fellázadt Ellenem, a teljes tudás birtokában volt. Lázadása után ez a tudás átfordult a gonoszságba. A bűn megfertőzte akaratát, így minden erejét és tudását arra fordította, hogy kidolgozza a gonoszság minden tudományát és művészetét. Tudta, hogy Isten az embert szereti legjobban az összes teremtménye közül. Tudta, hogy Istennek a legnagyobb fájdalmat csak az emberen keresztül okozhatja. Gyermekem, a Sátán tehetetlen anyagi test nélkül! Az embernek megadatott, hogy keze és lába legyen, és ami a legfontosabb, az hogy gondolkodó lény. Az ember képes cselekedni, vagyis gondolatait, szavait tettekre tudja váltani. Érted, hogy a Sátánnak miért olyan fontos az ember? Általa képes a gonoszságát véghezvinni. A Sátánnak nemcsak az emberek lelke kell, hanem eszközként is akarja őket használni. A Sátánnak két célja van: az első a lelkek megszerzése, a második Isten megsemmisítése. A Sátán tudja, hogy Isten örökké él, hisz Ő a mindenség Teremtője. Ám tudatában van annak, hogy az Eucharisztia, amelyet egy kis Ostya alkot, azt meg tudja semmisíteni, mivel anyagból van. Ha ezt eléri, akkor a híd megszűnhet az ég és a föld között, amely az üdvösséghez vezet. Gyermekem, a Sátán mindezt megvalósítja, de csak egy bizonyos határig, amelyet Atyám szab ki neki. Én nem hagylak el titeket sohasem, hiszen csak Általam juthattok be a Mennyországba. Közel van az idő! Egyházam ismét meg fogja tapasztalni azt, amit az apostolok is megtapasztaltak halálom után, akik három napig nélkülöztek Engem. Feltámadásom azonban nagy erőt, hitet és vigaszt nyújtott nekik. Én veletek maradok a világ végezetéig. Ezt sose felejtsétek el!”

Mária Magdolna

A Sátán szarvai letörtek

2020. 01. 03, Péntek
Nagy belső küzdelem során (ami a szívemben zajlott) váratlanul ez a látomás tárult elém: Láttam a drága Jézust: ruhája fényesebb volt a Napnál és előtte a Sátán kényszeredetten meghajolt. Urunk dicsősége egyre csak növekedett olyannyira, hogy végül a Sátán szarvai letörtek. A Sátán elbukott és megsemmisülve ment el. Ekkor megértettem, hogy mit kell tennem. Az Úr így magyarázta el nekem a látomást:

„A Sátán, mint a hazugság atyja végül elbukik, mert az Igazság Atyja győzedelmeskedik felette. A Sátán a hazugságait csak egy ideig tudja leplezni, látszólagos eredményeket produkál, amik mögött nincsenek valódi jó gyümölcsök. Az igazság mindig igazság marad! Boldogok, akiket az igazságért üldöznek, mert övék a mennyek országa.”


Mária Magdolna



Mária üzenete – TÁMADÁS EURÓPÁRA | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2023. január 3.:

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, nehéz idők várnak rátok, ezért arra kérlek benneteket, hogy szaporítsátok imáitokat, és mindenekelőtt imádkozzatok a Szent Rózsafüzért, amely egy erős fegyver a gonosz ellen. Gyermekeim, most nagyobb szükségetek lesz olyan védelemre, mint korábban, amiért sokan már nem imádkoztok, készen kell állnotok és készülnötök lelketek erre az átalakulására. Engedd, hogy megérintsen téged a világosság, ne ragadj el a gonoszságtól. Ma a gonosz abban a hitben ünnepel, hogy győzött, elveszi a lelkeket, megtéveszti őket, hogy a világ fényei, a hatalom és a vágy fontosabb, mint az imádság és az Isten. Gyerekek, tűz hull az égből, mert a földnek meg kell tisztulnia. Sok természeti katasztrófa, földrengés és árvíz lesz, amelyek úgy követik egymást, mint még soha. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok az Egyházért és népéért, a korruptakért, akik eltévedtek, sok pap, püspök és bíboros össze van zavarodva. Kérem a papokat: hallgassatok és higgyetek szavaimnak, különben a pokol vár rátok. Gyerekek, meg akarlak menteni benneteket, a szavak cserbenhagynak, kérlek segítsetek, legkedvesebb gyermekeim. Atyám rád néz, és sok kegyelem árad ma rád. Azt mondom nektek, hogy a Szentatya Isten jelenlétében van a mennyben, és arra kér titeket, hogy szeressétek egymást. Az államfőt megtámadják, a háború megtámadja (eléri?) Európát. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gisella: Én is láttam az irgalmas Jézust, hiszem, hogy ma sok irgalmat küldött mindannyiunknak

Mondanom is felesleges, a videót már eltávolították, tehát már ez sem tetszik a háttérhatalmi WHOTube-nak, de

Carlo Maria Viganò érsek a következő üzenetet küldte Steve Bannonnak és csapatának a »The War Room« weboldalon az évfordulón


„Amikor Urunk 2023-as évének kezdete előtt állunk, a jelenlegi helyzet az Egyesült Államokban és Európában egyaránt komoly aggodalomra ad okot. A globalista elit folytatja pokoli programját, mind az ukrajnai válsággal, mind az új vészhelyzetekkel, amelyek célja a világ népességének ellenőrzése és a nemzetek vallási, társadalmi és gazdasági szerkezetének lerombolása.
Ebben a sivár panorámában a katolikus egyház hierarchiája is szinte teljes mértékben aláveti magát a Mélyállam érdekeinek, amely a Mélyegyházban inkább buzgó szövetségest talál, mint ahogy kell, rendíthetetlen ellenfelet.
Megnyugtató látni, hogy a civil társadalomban és az egyházban is nagyon sok jó lélek van, akiket nem csalnak meg a hivatalos narratívák, és felismerik a közelgő súlyos fenyegetést. Egyesek a globális puccs elítélését támogatják, és ezek közül kiemelkedik Steve Bannon és a War Room – akárcsak a War Room Posse, akik biztonságos referenciapontnak tekintik őt a történések megértéséhez.
Mindannyiótoknak és mindazoknak, akik részt vesznek ebben a tájékoztatási és geopolitikai elemzési munkában a keresztény hit fényében, biztosítom önöket, hogy imádságban emlékezem meg, és arra buzdítalak mindenkit, hogy tartsa meg magát Isten kegyelmében, az egyetlen üdvösség ebben a sötétség órájában. Ha Krisztus Király zászlaja alatt vívod ezt a jó harcot, ő megvéd téged, és haszontalanná teszi az ellenség támadásait.
Meríts erőt az Úrból és az Ő hatalmának erejéből. Vedd fel Isten fegyverét, hogy ellenállj az ördög csapdájának. Valójában nem a vérből és húsból származó teremtmények ellen harcolunk, hanem a fejedelemségek és hatalmak ellen, a sötétség világának uralkodói ellen, a mennyei vidékeken lakó gonosz szellemek ellen (Efézus 6:10-12).
Az Úr áldjon meg mindnyájatokat.
– Carlo Maria Viganò érsek
január 6-án vízkereszt ünnepe

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)

18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)

Nincs okunk aggódni. Hisz a vértanúság ideje következik! Az Egyház megújulásának, feltámadás DICSŐSÉGBEN, elengedhetetlen feltétele, a TANÚSÁGTÉTEL! A hamis egyház halad a pokol felé, Bergoglióval az élen! Jel 13, 11! A búza elválik a konkolytól, a végső idők jeleinek legkonkrétabb igazolása! KEK 675. A vallási megtévesztés vezérkosa Ferenc pápa!

Nincsenek megjegyzések: