20230126

15. nap

Ma nem ezzel szerettem volna foglalkozni, összefoglalóan SAN SEBASTIAN DE GARABANDAL vagy más néven ROSARIO. Viszont mint sokan akik hagyják magukat megtéveszteni, azoknak fogalmuk sincsen arról, mégis miért tartozik össze.


XVI. Benedek pápa halála több szempontból is jelentőségteljes volt. Ezek közül az egyik egy Mária jelenésben (Garabandal) kapott prófécia beteljesedéséhez kapcsolódik, amelyet Szent Pio atya hitelesnek tartott.

A The John-Henry Westen Show január 24-ei epizódjában Glenn Hudson, a Garabandali Szűzanya jelenéseinek szakértője és Conchita Gonzalez, az egyik látnok közeli barátja beszélgetett John-Henry Westennel.
A Boldogságos Szűz azt mondta, amikor XXIII. János pápa még élt, hogy "még három pápa" lesz az "idők végéig", bár ebbe -Conchita szerint- I. János Pál pápát nem számította bele, mert ő csak 33 napig volt pápa. Ezek szerint tehát XVI. Benedek volt az utolsó pápa az "idők vége" előtt.
Hudson úgy véli, hogy Benedek halála tisztázza ezt a próféciát, tisztáz minden ellentmondást vagy zavart, mivel XXIII. Jánossal együtt most már négy pápa távozott el.
Conchita megtudta a Szűzanyától, hogy a négy pápa halála után, akkor belépünk ebbe az új korszakba, az "idők vége" korszakába (nem minden idők végébe, csak ezen idők végébe), ami azt jelzi, hogy ez most már egy új korszak – magyarázta Hudson.
Ebben a korszakban meg fogjuk tapasztalni Isten figyelmeztetését, melynek során látni fogjuk lelkünk állapotát és a bűneinket, amit egy fizikai csoda fog alátámasztani Garabandalban. A prófécia harmadik része pedig az volt, hogy feltételes büntetés következhet, ha a világ nem tér meg ebből a két eseményből, amit Isten visz végbe - tette hozzá Hudson.
Prófécia: háború fog kitörni Európában a (Ferenc) pápa moszkvai látogatása után (Prophecy: War will break out in Europe after Pope visits Moscow - LifeSite)
Emlékeztető: a figyelmeztetés egy olyan napra utal, amikor Isten megállítja az időt, minden megáll és lehetővé teszi, hogy mindenki úgy lássa a lelkét és a bűneit, ahogyan Ő látja. Nem csak a bűnökről van szó, amiket elkövettünk. Hanem a bűneink súlyosságáról is, ahogyan Ő látja, nem úgy, ahogyan mi látjuk - mondta Hudson. Vannak olyan dolgok, amiket elkövettünk, amikről talán nem is tudunk, amivel megbántottuk Istent és megbántottunk másokat. Szóval ez egy kissé félelmetes nap lesz mindannyiunk számára, de különösen azoknak az embereknek, akiknek nincs hitük, vagy ateisták.
Mint Hudson megjegyezte, hogy ez a figyelmeztetés ébresztőként szolgál egy lehetséges feltételes büntetés előtt. Hiába hiszünk a garabandali jelenésekben, ha nem éljük meg a Szűzanya üzeneteit. Hudson szerint a büntetés elkerülhető, ha hallgatunk a Szűzanyára és teljesítjük a kéréseit.
A legfontosabb dolog, amit Conchita valaha is mondott, hogy éljük az üzeneteket. Nem az a legfontosabb, hogy higgyünk a jelenésekben. Fontosabb, hogy megéljük az üzeneteket - magyarázta. A napi szentmisére, a napi áldozásra, a napi rózsafüzérre, a bűnbánati cselekedetekre és a mortifikációra összpontosítsunk.
Ezeket a dolgokat most tegyük meg, amíg még lehet, amíg még van időnk, amíg valóban van esélyünk arra, hogy a csoda után megváltoztassuk a világot, megmenthetjük magunkat a büntetéstől.
(Forrás: Prophecy: Death of Benedict XVI means a 'new era' with a possible 'conditional chastisement' from God - LifeSite)

Nincsenek megjegyzések: