S akkor elérkezünk az igazi rothadáshoz, Gomora és Szodoma városa ennél kevesebb miatt pusztult el... Elmebaj a köbön: férfi nyerte a Miss Silver State USA (Nevada-ban) szépségversenyt. Amivel nem is lenne semmi baj, ha esetleg ez egy férfi szépségverseny lenne, de nem az. A férfi aki nyerte a női szépség versenyt, nőnek gondolja magát... A férfi (Kataluna Enriquez), ezt a győzelmet a "nőiség ünnepe"-nek nevezte. És azt mondta, mint nőként tetszelgő férfi: "Ünnepe annak, hogy igazán magad lehetsz", ami több mint ironikus.

Manapság már minden a népességcsökkentésről szól. Minden. Minden is. Ha egy kicsit jobban odafigyelünk le kell hogy essen a tantusz, hogy az új generációkat meddő zsákutcákba próbálják terelni mindenféle gender elméletekkel. A cél az, hogy ne legyen spontán szaporulat, ahogy az a férfi-női párkapcsolatban az Élet értelmével és a Teremtés parancsával összhangban magától értetődően történik. És ezt már évtizedek óta módszeres aprómunkával készítik elő, mint ahogy a gazdaság átalakítását és a világkormány kiépítését is. Ezzel a gender-zűrzavarral az a cél, hogy az ember kiélhesse a nemiségét, de ne legyen belőle szaporulat. Azt majd a laborok megoldják.
Forrás: www.kla.tv/23353

 

Sajnos legtöbbször a viszálykodás, pártoskodás nem az ellenséget, hanem Isten népét rombolja. Sokszor sikerül a kísértőnek elővennie egy olyan kérdést, amiben nem értünk egyet, és máris két vagy sok részre szakadhat a közösség. Van olyan, hogy felnőtt, hívő emberek úgy veszekednek, mint a gyerekek, csak a végén nem tudnak olyan gyorsan és őszintén kibékülni, mint azok. „Ahol az Úr Lelke, ott a szabadság.” (2Kor 3,17) Éljünk ebben a szabadságban, és ne engedjük, hogy a viszályok megkötözzenek és megbénítsanak bennünket!