Szóval kezdjük azzal, hogy Mike Adams már 2019-ben megjósolta mindazt, ami történni fog, hogy a történelem legnagyobb holokausztja fog bekövetkezni az oltóanyagokon keresztül, mivel a vakcinák Mély Állama az engedelmesség kultuszává vált, abszolút engedelmességre van szükség a vakcinacsalás és a vakcinaipar hamis tudománya iránt.

Folytatás még ennél durvább lesz, most nem erre gondolok:

Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.

hanem valami olyanra ami akár napok kérdése s megtörténik, ha nem fogjuk fel végre, hogy a rothadás már olyan nagy, csak a tisztulás következhet, de milyen formában, s ez nem a következő aszteroida, amely csütörtökön közelíti meg bolygónkat. Szóval míg mi aludtunk, vagy inkább nem vettünk tudomást róla, olyan kinyilatkoztatások történtek ami mindannyiunkat érinti, Vatikán pusztulásáról már La Salette-ben, de arról, hogy marad a Pirenneusok, mert San Sebastian de Garabandalban történteket asztal alá söprörték. Olyan információk kerültek forgalomba, amely a ferencesekből bizonyára mély fájdalmat vált ki, ha már megtörténik. Tegnap érkezett: "

 

Az ördög mindig a részletekben bújik meg. Az egymás iránti szeretet gyakorlása különböző felekezetek között nagyon fontos és üdvös dolog, de ahogy már fentebb kifejtettem, ez csak úgy teljes, hibátlan és egységes (egyetemes-katolikus), ha teljes egészében Istenközpontú , a Háromságos Istent imádó, Máriás lelkületű, tiszteli a szenteket, hisz a Szent Angyalok létezésében, hagyománytisztelő és hierarchikus. Hiszi és vallja, hogy van Mennyország, Tisztítótűz és pokol.
Ezzel megérkeztünk az egy akol egy pásztor, egy nyáj értelmezéséhez. Az egy akol egy pásztor egy nyáj az osztatlan egységes, hagyományhű katolikus egyház.
Itt említés teszek az ortodox egyház jelentőségéről amely szigorúan és következetesen ragaszkodik a Szentíráshoz és a hagyományokhoz. Különösen a keleti ortodoxok és a bizánci ortodox egyház az antikrisztus uralkodása alatt ők lesznek a kereszténységnek egyik legmasszívabb,legigazabb pillére.
Végül: Hogyan kapcsolódik tehát az ökumené az egy- világvalláshoz? Úgy, hogy az egy akol egy pásztor fogalmát kibővíti, ahol már nemcsak Isten báránykái, hanem disznók, csúszó-mászók, ragadozók is ott lesznek, ahol már nem a teljes, nem a tiszta, nem a Máriás lelkületű jelenik meg. Ahol befogadják az ateistát, a leszbikust, a homoszexuálist, a genderelmélet követőt, a káromlót a sátánimádót, tehát a bűnöst úgy, hogy elfogadtatják velük, hogy a bűn nem létezik, nincs szükség bűnbocsánatra, a pokol nem létezik. Mindenkit befogadunk, minden szellemiséggel egyetértünk. A liberalizmus teret hódít az egy-világvallásban. A legnagyobb eretnekségre készüljetek.
Ez a vallás már nem Istenközpontú, hanem elsősorban emberközpontú. Az antikrisztus fellépésével sátán központivá válik.

" mint ahogyan ez is: "

Jaj neked, Spanyolország… csak a Pireneusok maradnak belőled, és a szomszédos országaid bőségesen fennmaradnak, ha elismerik örökségüket. A partjaidat elnyeli a tenger. Malagától Madridig tűzöv vesz majd körül, hiszen a Garabandal de San Sebastiánt kellő időben lefedi az oszlop, amely leereszkedik és megtelepszik a Fenyők helyén. A hit égni fog ezen a földön, mert itt egy nagy utód maradt ott, ahol az Uralkodó gyümölcsöskertje kikelt, aki rád hajtja a szemét és a kezét. Nem fogsz teljesen eltűnni, mert a Jákob (Izrael) leszármazottai örökségének kincstárát őrized." 2021. február 3-ai ez is: "Az 5G közepes antenna a vér oxigénjének 90%-át elnyeli, fulladás miatt szívleállás van." Hány embernek mondtam, dobd ki, míg lehetőséged van, mit gondoltok hányan fogadták meg a tanácsomat? De ez még mind semmi, ez is egy mexikói látnok által, mert aki felvette a Fenevad bélyegét, annak vége, ha megmarad a Nagy Figyelmeztetésig... Sokan mondják óvatosan a kinyilatkoztatásokkal, igen óvatosan, de amikor már beteljesedik akkor mégis mit tudsz tenni ellene? Akkor vágjatok vissza a papoknak ezzel: "

Ah… Papjaim, a hit elveszett… A bűn beborítja az egész lelkiismeretet, ébredjetek fel!

Ó, Tanítványom… írj, és ne hagyd abba a figyelmeztetéseimet, mert hamarosan kezdődik a prófétai 4. év. A prófétai 4. év 14 egyetemes eseményével isteni sugárként hull a hűtlen árulókra és hazugokra. Ha most nem bánod meg, ők is szenvedni fognak, ahogy az egész világ szenvedni fog.

A nyomorúság közepette Angyalom kiált majd… Ó szolgáló választott nép, adj számot a munkáidról, mert üres prédikációiban megfogalmazott szavaid nem mentenek meg Haragomtól, mert birtokba vetted a tudás kulcsait. Emiatt nem fogsz belépni, mint ahogy azt sem engedted be, akinek be kellene lépnie. Ó, igen… Júda és Léva szent leszármazása ismét olyan lesz, mint az általam alapított papság Melkizedek alakja szerint.

Ó! Tűzözönt zúdítok az oltárokra. Lehullatom az oltárokra, és megtisztítom ajkakat égő szénnel, mint Ézsaiás prófétánál, számot fogsz adni hazugságaidért és tanbeli tévedéseidért. Én vagyok az, aki számon kér téged! Ez a következő Mennyei Figyelmeztetés során lesz, ami a sarkon van! A gonosz erők támadása meg fogja lepni a gondatlan papokat, akik már nincsenek Isten kegyelmében, és kiforgatták tanításait. Leginkább a Sátán környezetébe lépnek be.

Ó, gyermekeim, akik a gonosz szolgái lettek, megvetés és eretnekségek okozói. Hallgass az én prófétám szavára… Ki az Isten, beszél és él örökkön-örökké.

A Sátán már mindent irányított a Vatikánból; ezért fogom eljönni az utolsó idők pásztorává az én hűséges Maradékom pásztorainak; hamarosan eljön Petrus Romanus, az utolsó lojális és hűséges pápa, aki három sötét nappal elvezet benneteket az egyetemes büntetés napjáig. A világ abban az időben megáll, a Föld tengelyének mozgásán kívül. Minden a végtelenségig elmerül az idő csendjében, a Teremtés statikusságában, hogy átadja helyét az Új Ég és Új Föld dicsőséges idejének… Ahol Ígéreteim beteljesednek!

Ó, igen… egytől egyig… az irgalmasság tettei és cselekedetei az utolsó ítélet függönyeként fognak lehullani, miután végrehajtották az emberábrázolás 3 aktusát, vagyis Mia diadalmas belépését a Világegyetem egyetlen Királyaként… Aztán az első …a második… és a harmadik felvonás, amely a végén csúcsosodik ki, amikor a függöny lehullik Atyám Igazságosságáról, akkor, szeretett gyerekek, megtapasztaljátok mindannak az átalakulását, ami létrejött. Vagyok, Aki Vagyok, és uralkodok és uralkodni fogok mindörökké!" S úgye szerintetek sem történik semmi? Mással akartam foglalkozni, mert az is rothadás, de ma reggel érdekes dolog történt. Ha teljesen kinyitom a kaput, tehát 200 fokra legalább, akkor hogyan csukodik be, de úgy míg a másik kaput igazgatom, úgye elgondolkodtató? Amivel meg foglalkozni akartam, az a ALUMINIUM, BÁRIUM s STRONCIUM okozta megbetegítések, talán holnap arra is marad időnk.