20230601

38. nap

Hitvalló módon élni

Kedveseim, mindig hűségesen keressétek a Szentháromságot, még akkor is, ha nyíltan meg kell vallanotok Hozzátartozásotokat. Hitvallásotok élet számotokra, és ha nem érzitek magatokat elég állhatatosnak, kérjétek a hit rendíthetetlen ajándékát, mert akkor megingathatatlanok lesztek. Életbe vágóan fontos, hogy stabilan álljatok, és hűségesek legyetek a Szent Evangélium tanításához. Egyre több zavaró körülmény próbálja lelketek békéjét tönkretenni, de nektek nem változhat alapvető meggyőződésetek, amikor Isten szent ügyét képviselitek. Imádkozzatok, hogy el ne tántorodjatok, mikor benneteket is megkérdeznek hitetek felől. Ne kételkedjetek, csak tegyétek, amire Isten lelke vezet benneteket. Vizsgáljatok meg mindent, mielőtt elfogadjátok, mert egyre erősödik a megtévesztő hangzavar körülöttetek! Álljatok másokkal egységbe és így őrködjetek lelketek felett!

2013. 06. 01.
Kedveseim, az Úr napja úgy ragyogjon fel bennetek, hogy kitörölhetetlen nyomot hagyjon. Készüljetek, mert mindnyájatoknak színt kell vallani hamarosan Jézus Krisztusról, aki jelen van Szent Testével és Vérével, az Oltáriszentségben! Legyetek nagyon boldogok, amikor megvalljátok Krisztust az emberek előtt, különösen azok előtt, akik kételkednek jelenlétében. Legyetek nagyon boldogok, mert a Szentháromság szeretete végtelenül magához vonzza azokat, akik hitvallóan élnek. Hamarosan látni fogjátok, milyen váratlan fordulattal fognak eltérni az eddigi hagyományoktól még a legszentebb dolgokban is. De soha ne bátortalanodjatok el, csak higgyetek és őszinte, tiszta szívvel tegyetek hitvallást a Szentháromságról, a Szűzanyáról, szentekről, őrangyalokról, a halálból való feltámadásról és az örök életről.


A langyos lelkek

2018. 06. 01, Péntek

Jézus: „Gyermekeim, minden ember előtt két út áll. Az egyik az örök üdvösséghez vezet, a másik pedig az örök kárhozathoz. Vannak, akik nem tudják határozottan eldönteni, hogy melyik úton akarnak haladni, ezért könnyen langyossá válnak. Bizony mondom nektek, hogy akik langyosak, azokat kivetem a számból (Jel 3, 14-21). Nem lehet két úrnak szolgálni egyszerre. Döntenetek kell abban, hogy Isten mellett vagy ellen vagytok. Aki képtelen ezt a döntést meghozni, az könnyen úgy járhat, mint Júdás, aki kétszeres hasznot akart szerezni a világból és az Én követésemből. Számtalanszor figyelmeztettem őt arra, hogy Én nem a földi királyság hatalomgyakorlása miatt jöttem, hanem a lelkek megmentéséért. A langyos lelkek gyakran a saját céljukat keresik, és nem hallgatnak mások jótanácsára. A szeretetnélküliség és a közömbösség miatt olyanok ezek a lelkek, mint a vakok és süketek annak ellenére, hogy érzékszervük épségben van. Az önzés a gőg egyik gyökere. Tanuljátok meg helyesen szeretni önmagatokat! Az igazi önszeretet azt jelenti, hogy törekedtek Isten szemével látni önmagatokat. Mindent Atyám törvénye szerint vizsgáljatok meg pl. gondolataitokat, kimondott szavaitokat és cselekedeteiteket. Az igazán alázatos lélek félre teszi sajátos érdekeit, hogy másokkal jót cselekedhessen. Egyedül az önzetlenségből fakadó szeretet lehet igazán érdemszerző, amely nem vár semmilyen viszonzást vagy hasznot másoktól. Gyermekeim, azok a lelkek, akik langyosak a kárhozat útján járnak, mert nem akarják felismerni, hogy Hozzám csak egyetlen út vezet. Ez az út keskeny és göröngyös, de a biztos cél felé halad. Akik félnek a szenvedéstől és mégis követni akarnak Engem, azok hamar a Sátán csapdájába eshetnek. Én minden szenvedést elviseltem a ti bűneitekért, ezért ti is viseljétek el a megpróbáltatások nehézségeit, ami a lelketek javára szolgálhat a felajánlás kegyelmén keresztül.”

Mária Magdolna

Nincsenek megjegyzések: